- 2 Mart 2025
- 151
- 42
- 13
Ay inşallah sağlıklı ve hayırlıysa tabi Allah’ın gücüne gitmesin ama bu ay gerçekten bu süreç beni çok yıprattıAnlattıklarına göre bebiş gibi ama kesin sonıç ksn testi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah sağlıklı ve hayırlıysa tabi Allah’ın gücüne gitmesin ama bu ay gerçekten bu süreç beni çok yıprattıAnlattıklarına göre bebiş gibi ama kesin sonıç ksn testi![]()
İnşallah canım.Ay inşallah sağlıklı ve hayırlıysa tabi Allah’ın gücüne gitmesin ama bu ay gerçekten bu süreç beni çok yıprattı
Merhaba test yaptım ben de sadece c de çizgi çıktı galibaHaberlerini bekliyorum![]()
Aaaa silik çizgi var kuzum ben görebildim sen ışıkta göremiyor musunMerhaba test yaptım ben de sadece c de çizgi çıktı galiba
Gördüm bende ışıkta dikkatli bakınca ama ucuz testlerde bazenleri yanıltıcı olabiliyor diyorlar doğru mu ki pahalı test mi yapsam yarın daAaaa silik çizgi var kuzum ben görebildim sen ışıkta göremiyor musun
Kaç dakikada çıktı çizgi. Bence direkt bi kan testi ver yaGördüm bende ışıkta dikkatli bakınca ama ucuz testlerde bazenleri yanıltıcı olabiliyor diyorlar doğru mu ki pahalı test mi yapsam yarın da
Önemli olan max 10 dk içinde ve pembe çizgi olması markası değilGördüm bende ışıkta dikkatli bakınca ama ucuz testlerde bazenleri yanıltıcı olabiliyor diyorlar doğru mu ki pahalı test mi yapsam yarın da
yaptığımda 2dkk sonra filan çıktı hemenKaç dakikada çıktı çizgi. Bence direkt bi kan testi ver ya
yaptığımda 2dkk sonra filan çıktı hemen
Tamam canım giderim teşekkür ederimAşkım koş hastaneye kan ver günüm geçti ilaç alcam gebelik şüphem var de
Hm anladımmm 2 gün sonra Bidaha test yapıyım daha belirgin çıkar belki sonra hastaneye gidiyimÖnemli olan max 10 dk içinde ve pembe çizgi olması markası değil
Dün akşam kan verdim fakat 2,31 çıktı yükselir mi bilmiyorum test bozuk desem 4 tane yaptım dördü de mı bozuk çıktı ki. Prodoctor marka yaptım güvenilir diye hepsi silik çizgi çıktı ama kan sonucu beni hayal kırıklığına uğrattıBence var inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah haberlerinizi bekliyorum kızlarbana da dua edin kürtaj sonrası 2. denemem oldu bu ay
![]()
Prodoctor bende de kuruma cıkarmıştı, doğru sonuc kan oluyor idrara kandan sonra geçiyor. Ama cok kritik bi değer cıkmış sonucun. 1 gün arayla 1 küsür den 10 küsürlere cıkanı da gördüm bu forumdaDün akşam kan verdim fakat 2,31 çıktı yükselir mi bilmiyorum test bozuk desem 4 tane yaptım dördü de mı bozuk çıktı ki. Prodoctor marka yaptım güvenilir diye hepsi silik çizgi çıktı ama kan sonucu beni hayal kırıklığına uğrattı
Gecikme 8-10 gün olunca iyice belli oluyormuş tam o zamanlara denk gelcek senin de o halde bekleyebiliyosan bekle bakalım ben bekleyemezdimHm anladımmm 2 gün sonra Bidaha test yapıyım daha belirgin çıkar belki sonra hastaneye gidiyim
Bak benim 1 hafta var sıkıntıdan test yaptım anamın ak sütü gibi bembeyazHm anladımmm 2 gün sonra Bidaha test yapıyım daha belirgin çıkar belki sonra hastaneye gidiyim
Bekleyemiyorum zaten ya sabırsızım adet gecikmeden önce de test yapmıştım 3. Günü de yaptim sabırsızlıktanGecikme 8-10 gün olunca iyice belli oluyormuş tam o zamanlara denk gelcek senin de o halde bekleyebiliyosan bekle bakalım ben bekleyemezdim![]()
Kızım gitsene o zaman hastaneye bu ne sabırBekleyemiyorum zaten ya sabırsızım adet gecikmeden önce de test yapmıştım 3. Günü de yaptim sabırsızlıktanama iki güncük beklerim ya
Bak benim 1 hafta var sıkıntıdan test yaptım anamın ak sütü gibi bembeyaz![]()
Gidemem ki işte ya instan varmı anlatıyım ordanKızım gitsene o zaman hastaneye bu ne sabır![]()
Özelden yazayım sanaGidemem ki işte ya instan varmı anlatıyım ordan