- 10 Aralık 2007
- 1.729
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben fazla birsey anlamadim belki sen anlarsin:sm_confused:simdi bana dediki esinle beraber olduktan sonra buraya gel 3 gun sonra gittim kanimi aldi daha bisey yapmadi sonucu persembe alcam niye esimle beraber olduktan sonra istediki:tomato:
ya bu avrupalı doktorlaın herşeyi farklı belki hormonlarını ölçmek için olabilir ama tam bilemem tabiiki.sorsaydın keşke doktora
ya bu avrupalı doktorlaın herşeyi farklı belki hormonlarını ölçmek için olabilir ama tam bilemem tabiiki.sorsaydın keşke doktora
merhaba arkadaşlar, ben de tüp bebek ile hamile kaldım, şu an 5+6
sistemde mi sorubn var benim sistemimdemi sorun var anlayamadım
neyse
gördüm tatlım biraz evvel wavy nerlerde kızdan haberde yok
ata tanem nabersin nerelerdesin ben cuma günü oncomed aldım kazıklandım biliyomusun benim gibi hatunu kandırdılar hep birlikde basacaktık ama dedim önümüzde coookkk uzun aylar var yine lazım olcek tehdit edelim telefonla
neyse test sonucu negatif cıktı
sistemde mi sorubn var benim sistemimdemi sorun var anlayamadım
neyse
gördüm tatlım biraz evvel wavy nerlerde kızdan haberde yok
ata tanem nabersin nerelerdesin ben cuma günü oncomed aldım kazıklandım biliyomusun benim gibi hatunu kandırdılar hep birlikde basacaktık ama dedim önümüzde coookkk uzun aylar var yine lazım olcek tehdit edelim telefonla
neyse test sonucu negatif cıktı[/QU
gördüm kız hiç mi okumadın alanlar yazmıştı hep 2,5ytl diyesırnaşık şey.neyse sen üzme canını allahın izniyle hepimizinde olucak inşallah no stress .no haş haş no amfetamin:teytey:
bende gicik oldum bir kapaniyo site bir girmeye ughrasiyorum cok yavas bunun bir alternetifi yokmu hizli calissin diye.CADIARZUhem biliyorum seenin kazik landigini bidakinede sen ona kazik atarsin okk canim
Arkadaşlar Bugün Erken Gebelik Testi Yaptirdim Negatif çikti
Gerçi Daha Adetime 5 Gün Var.ama Kasiklarim Hala çok Ağriyor Vede Yaniyo Gibi Kafam çok Karişik Başka Birşey Olabilrmi Bana Yardimci Olabilirmisiniz