Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

saol pamukum1 gecen hafta kan tahlili yaptırmıştım doktor suan bişi belli olmaz demişti suan kesesini hazırlıyo demişti haftaya gel ultrasyonda görürsün demişti ondan merak ettim ne kadarlıkken belli oluyo bebek bide ara ara kanamam gelıyo bazen kahve rengı bazen kırmızı önümüzdeki hafta gitcem doktara bakalım ne olcak

canımm test yaptınmı peki? ben yaptım ama negatif çıktı.senağlama bu arada bende aslen elazığlıyımyerimseniben

canım adetten 4-5 gün önce yaptırmadım negatif.erken olduğunu söledi eşim (kendisi çok bilmiş bi doktor olarak)geç döllenme olabilir yada kana geç karışmış oabiliomuş.neyse adetim geçeli bugün3 gündü bekliom cumayı bakalım sen naptın.canım idrar testine hiç güvenme canını sıkma.bence kanda baktır.hayırlı haberlerini beklioz tabi benimde:dance:ben aslen izmirliyim eşim elazığlı ve burda görev yapıo işte böleeee:1hug:

canım adetten 4-5 gün önce yaptırmadım negatif.erken olduğunu söledi eşim (kendisi çok bilmiş bi doktor olarak)geç döllenme olabilir yada kana geç karışmış oabiliomuş.neyse adetim geçeli bugün3 gündü bekliom cumayı bakalım sen naptın.canım idrar testine hiç güvenme canını sıkma.bence kanda baktır.hayırlı haberlerini beklioz tabi benimde:dance:ben aslen izmirliyim eşim elazığlı ve burda görev yapıo işte böleeee:1hug:

way hemşeriyiz desenenaniknanik

iyi akşamlar arkadaşlar hulya6060 hamile olabilirsin benim arkadaşımda böyle bişey yaşadı adet günü bikez kan geldi sonra kesildi 10 gün sonra hamile olduğunu öğrendik evde yaptığı testlerde negatif çıkmıştı yanii arkadaşım hamile olabilirsin doktora gitmende yarar var kesin sonuç alırsın inşallah Allah gönlüne göre verir hepimizin Aminnnnnnnnnnnnn

Amin insaallah.

Ya peki sen neden kesin hamileyim dedin, yani belirtilerin neydi?

Ben bu kadar cabuk beklemiyordum, yani kafaya takmadim illa da hemen olucak diye. Ama kasiklarim bundan once hic adetimden 10 gun once boyle agrimamisti, bir de surekli bir agri, surekli bir faaliyet var ,hissediyorum. Normalde benim akinti kivamli olur ama dun burdaki diger anne adaylarinin bahsettigi o akintiyi gorunce tamam dedim. Boyle akiskan ve beyazdi.

Hakikatende beklemek simdi zor geliyor, daha 8 gun daha var. Offf.

--------------------------------------------------------------------------------

bebekim123
Üyelere Açık Profil Bilgileri
bebekim123´ait bütün Mesajları arattır
bebekim123 - Arkadaş Listene ekle

#1889 04-02-2008, 22:19
ravzanur
Papatya

Amin insaallah.

Ya peki sen neden kesin hamileyim dedin, yani belirtilerin neydi?

Ben bu kadar cabuk beklemiyordum, yani kafaya takmadim illa da hemen olucak diye. Ama kasiklarim bundan once hic adetimden 10 gun once boyle agrimamisti, bir de surekli bir agri, surekli bir faaliyet var ,hissediyorum. Normalde benim akinti kivamli olur ama dun burdaki diger anne adaylarinin bahsettigi o akintiyi gorunce tamam dedim. Boyle akiskan ve beyazdi.

Hakikatende beklemek simdi zor geliyor, daha 8 gun daha var. Offf.

cnm benim normalde çok sancılı olmaz ama ara ara sancılarım oluyo adetten sonraki ay içerisinde göğüslerde damarlar çıktı akıntım fazlalaştı miğdem bulanıyo vs tamam hamileyim dedim günü bile sapmadı adet oldum sanırım biraz psikolojik seninde kesin böyledir anlamına gelmiyo inş hamilesindir fakat ilk ayda beklenildiği kadar bi belirti olmuyo bence bu saydığımız belirtiler adet gecikmesinden sonra başlıyo ben evlendim 3 ay sonra hamile kaldım ama maalesef düşük yaptım ama hiç anlamamıştım hamile kaldığımı hiçbi belirtim yoktu adetten 10 gün geçti ve ben hiç üstüne kondurmadım ama hamileymişim Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder işallah bütün arkadaşları öpüyorum

kızlar o bahsettiğiniz düşüğü ben yaşadım 1 kere. ama o zaman çok bilinçsizdim bu konularda.nasıl oldu anlatayım.ben normal adet oldum daha öncesinde hiç hamilelik belirtisi yoktu.her zman yogun olur zaten ama o ay acayıp yogunlastı ve tesaduf antalyaya arkadaslarımı gormeye gıdıyordum.uzun yola cıktım bırde otobusle.neyse ama cok sıddetlı agrım oldu.eşim otobuse bındırırken ona ıcımden bıseyler sokuluyo sankı dedım ve otobuse bındım.afyona kadar oturdum tabı aynı yerımde ve tuhaf bı sekılde uyudum. bındıgımde agrı kesıcı ıcmıstım belkıde ondan. sonra afyonda mola ıcın kalktıgımda cok sıddetlı bı sekılde akıntı oldu ve baktıgımda boyle ıcı kan dolu bı kese vardı. ilk defa boyle bısey gordugum ıcın anlamadım ne oldugunu sakladım antalyaya gıdınce acıle gıttım doktora gosterdım bu kese dedı ama cokda net bir acıklama yapmadı.her gecen hemsıre aaa bu kese degılmı dıye ıncelemeye basladılar.sonra adetım 1-2 gun daha surdu ve bıttı.sonrasındada bısey cıkmadı.bu yasadıgım sanırım adetle bırlıkte olan dusuktu.kese olustu ama canlanmamıstı sanırım.benneyaptımki

cnm kan dolu kese nasıl bişeydi? bende de bhcg 38 çıkmıştı bir keresinde,karnım karıncalanmıştı,kasıklarda sancım vardı.siyah kuru damla damla adet gördüm bir kaç damla ama sadece. ertesi gün pedimde kurşunkalem eninde silindir 2 cmlik bi şefaf ama içi kan olan bişey vardı.ben doktora göstermedim ama kafama takıldı şimdi.senin ki tam olarak nasıldı?

selam kızlar adetim gecikeli bugün bir hafta oldu bendeki değişiklikler aynı adet olacağıma yönelik şeyler test yapmaktanda korkuyorumm olumsuz olursa diye napayım

günaydın kızlaaar.ya benim reglim biteli daha 6 gün oldu ama kasıklarım ağrıyo ve midem bulanıyo.dün akşamla bu sabah da sağ yumurtalığım ağrıdı.hamile olmama imkan yok psikolojik falan da değil çünkü hamile olmamın imkansız olduğunu biliyorum çünkü 2 günönce birlikte olduk hamile kalmış olamam olsam bile bukadar erken belirti olmaz.başka bi hastalık falan olmasın bende korkuyorum yaaa

selam kızlar adetim gecikeli bugün bir hafta oldu bendeki değişiklikler aynı adet olacağıma yönelik şeyler test yapmaktanda korkuyorumm olumsuz olursa diye napayım

gunaydin .......... esengulcum ne olur git bir test al gel lutfen olsun sonuc negatif cikarsa dunyanin sonu degilya yasakkelimeseni bekliyorum burda Çok üzgünüm çoook

inşallah hamilesindir değilsen de çok üzülme elbet birgün olucak allahın izniyle.yaa inşallah hepimiz bu ay topyekün hamile halırız çok güzel olurrr

kızlar günaydın nabersiniz kız esengül sen hala günmü sayıyon hala bi test alıp yapamadın mı tüü beceriksiz millet senin keyfini bekliyo burda göbek atmk için ayıp ayıp isan utanır bunca insanı bekletmeye

kizlar bunu herkeze soyluyorum burayi acinca sizler olazsaniz canim cok sikiliyor neden bilmiyorum ama bende oyle oluyor allahim butun dualarinizi kabul etsin .

X