Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar biz papatya idik niye nilufer olduk bilen varmi
Bu Arada Kizlar Hani Ben Dün Erken Gebelik Testi Yapmiştim Ya Onun Yanliş çikma Ihtimali Varmidirki? çünkü Benim Kasiklar Hala Ağriyo Ve Adetimede Daha Var Bu Sefer Bidaha Yapmicam Test Falan Adetimn Gecikmesini Beklicem Tabi Nasil Bekliyeceksem üfffffffffffff
sevgılı hamişler ve hamiş adayları sızlere bısey sorcam.koyu kahve sıyaha yakın akıntı hamişlik belırtısı olabılırmı???
sevgılı hamişler ve hamiş adayları sızlere bısey sorcam.koyu kahve sıyaha yakın akıntı hamişlik belırtısı olabılırmı???
yaşlanıyosun ondan sırnaşık şey
tatlım normal testmi yaptın normal testler gebelik başlangıcından 18 gün sonra sonuc veriri buda adet gününü 1 hafta 10 gün geçtiği tarihe denk gelir oncomed yaptınsa gebeliğin başlangıından sonraki bir haftada belli olur ama en güveniliri kan testidir inşallah hamişsindir a.s.
bunları buraya daha öncede yazmıştım ama neyse ben bidaha yazarım:) benim hamileliğimdede koyu renkte lekelenme tarzında akıntım olmustu tam adetimin olacağı gün,ben hamile değilimdir diye endişelenmedim testte yapmadım tabi sonra 4-5 gün devam edince merak ettim acabımı dedik eşimle test aldım sonuç tek çizgiydi.neyse dedim stresten falandır dedim ama 1 hafta sonra müthiş bi karın ağrısıyla doktora gittik malesef düşük yapıyormusum herneyse şimdi yine hamileğim ve bunun başındada koyu renkli lekelenmeler oldu hemen kan testi yaptırdım hamileydim ve hemen doktoruma gidip önlemini aldık.dikkatli ol
cnm kan dolu kese nasıl bişeydi? bende de bhcg 38 çıkmıştı bir keresinde,karnım karıncalanmıştı,kasıklarda sancım vardı.siyah kuru damla damla adet gördüm bir kaç damla ama sadece. ertesi gün pedimde kurşunkalem eninde silindir 2 cmlik bi şefaf ama içi kan olan bişey vardı.ben doktora göstermedim ama kafama takıldı şimdi.senin ki tam olarak nasıldı?