selaaaaammm ben geldiiim özledinizmi beni????
anlasildi anlasil di sen bizi hic ozlememissin ask olsun
hiç olurmu öyle şeyyy çok özledim walla hepinizi.ama benim salak patronumdan hiç nete giremiyorum artık bugün yok ondan girebildim.herif sardı bana kanlı bıçaklıyız sanki işi bırakcam niyadım doldu artık çok moralim bozuk ondansenağlama.buaradaaaaaa DÜN RESMEN BEBEK ÇALIŞMASINA BAŞLADIK BİZZZ.8. gündü ama olsun eşim olur belki dedi:teytey: nasıl heyecanlı bigörseniz bebeğimizin temellerini atıyoruz aşkım diyo bana:teytey::teytey:allahtan eşim var o beni çok mutlu ediyo.ee kızlar varmı sevgililer günü planı olannnn anlatın bakem ben yokken hamile kalanlar girsin bakiim sıraya rapor verin banaklava:
hiç olurmu öyle şeyyy çok özledim walla hepinizi.ama benim salak patronumdan hiç nete giremiyorum artık bugün yok ondan girebildim.herif sardı bana kanlı bıçaklıyız sanki işi bırakcam niyadım doldu artık çok moralim bozuk ondansenağlama.buaradaaaaaa DÜN RESMEN BEBEK ÇALIŞMASINA BAŞLADIK BİZZZ.8. gündü ama olsun eşim olur belki dedi:teytey: nasıl heyecanlı bigörseniz bebeğimizin temellerini atıyoruz aşkım diyo bana:teytey::teytey:allahtan eşim var o beni çok mutlu ediyo.ee kızlar varmı sevgililer günü planı olannnn anlatın bakem ben yokken hamile kalanlar girsin bakiim sıraya rapor verin banaklava:
sen yinede patronun suyuna git biz onemli degiliz sen nezaman musaitsen o zaman gel aramiza bende sandimki hamissin felan:içelim:
yok ııız nede hamişlik falan kan testi yaptırmıştım ya negatif çıktı.ya patronumun benle problemi internetle alaklı değilki adam kafadan kontak kendi kendine triplere giriyo surat yapıyo çekemişycem artık andropozamı giriyo netatlicadiarzu
aman birak karisi ceksin andropozmu ne haltsa turkcesini bilmiyorum ama ne anlama geldigini biliyorum senm simdi cok cok yorgunsundurda bu soguk havalarda usutmeyesin saclarini felan iyi kurula sana tavsiyem olsun sonra biz sensiz n yapariz buralardaŞeniz
ata tanem sen bir video var onu biliyormusun hani araba bir manzarada dolasiyor boyle daglari arasindan felan?
caanıımmmm:asigim:merak etme sen kouyom ben kendimi.çünkü azcık boşladımmı hemen sistit oluyorum(idrara yolu iltihabı yani)çok hassasım maaleef berbat bişey bu
buaradaaa her sıkılan kadın gibi bende gittim kuaföre saçlarımı çikolata kahveye boyattım herkes bayıldı 7 senedir sapsarıydım kusmuştum artık sarıdan çok güzel ve değişik olduuu
buaradaaa her sıkılan kadın gibi bende gittim kuaföre saçlarımı çikolata kahveye boyattım herkes bayıldı 7 senedir sapsarıydım kusmuştum artık sarıdan çok güzel ve değişik olduuu
inşallah hamiledir wavy de yaa çok sevinirim.sen neyaptın ravzanur doktora gitmiştin ya geçen hafta su testi falan yapcak dedin ne oldu bakiim ne dediler?
yanımda canım sen gurbettesin üzülüyom sanaçok yaa