Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

canım kıyamam sana.ama inan her hafta görüşemiyoz iş güç misafir falan az görebiliyom annem de çok özlüyo beni ama ne yapalım torun olunca çıkmıycak nasılsa benden:)))

ben fazla birsey anlamadim belki sen anlarsin:sm_confused:simdi bana dediki esinle beraber olduktan sonra buraya gel 3 gun sonra gittim kanimi aldi daha bisey yapmadi sonucu persembe alcam niye esimle beraber olduktan sonra istediki:tomato:

ya bu avrupalı doktorlaın herşeyi farklı belki hormonlarını ölçmek için olabilir ama tam bilemem tabiiki.sorsaydın keşke doktora

ya bu avrupalı doktorlaın herşeyi farklı belki hormonlarını ölçmek için olabilir ama tam bilemem tabiiki.sorsaydın keşke doktora

simdi benim yumurtaliklarim 1,5 mus normali2 mm mis herhalde ilacla yumurtalarimi buyutmeden once iliskiden sonra kanda yumurtalar tutunabiliyomu diyemi bakti bilmiyorum bana sonuclar geldikten sonra anlicaz tedaviye ihtiyac varmi yokmu diye:1ninca:

simdi benim yumurtaliklarim 1,5 mus normali2 mm mis herhalde ilacla yumurtalarimi buyutmeden once iliskiden sonra kanda yumurtalar tutunabiliyomu diyemi bakti bilmiyorum bana sonuclar geldikten sonra anlicaz tedaviye ihtiyac varmi yokmu diye:1ninca:

sistemde mi sorubn var benim sistemimdemi sorun var anlayamadım
neyse
gördüm tatlım biraz evvel wavy nerlerde kızdan haberde yok

ata tanem nabersin nerelerdesin ben cuma günü oncomed aldım kazıklandım biliyomusun benim gibi hatunu kandırdılar hep birlikde basacaktık ama dedim önümüzde coookkk uzun aylar var yine lazım olcek tehdit edelim telefonla
neyse test sonucu negatif cıktı

teşekkür ederim, allah isteyen herkesin dualarını kabul etsin, ne kadar zor olduğunu yaşamayan anlayamıyor

bende gicik oldum bir kapaniyo site bir girmeye ughrasiyorum cok yavas bunun bir alternetifi yokmu hizli calissin diye.CADIARZUhem biliyorum seenin kazik landigini bidakinede sen ona kazik atarsin okk canim

yok gitmedimde
sistem yavaş acıyo o yüzden şeyttiremiyom
ama şimdi dıları cıkıyom
yarım saate gelirim hade by

bende gicik oldum bir kapaniyo site bir girmeye ughrasiyorum cok yavas bunun bir alternetifi yokmu hizli calissin diye.CADIARZUhem biliyorum seenin kazik landigini bidakinede sen ona kazik atarsin okk canim

canım bana anlatıyo kazıklandığını ben yoktum ya

Arkadaşlar Bugün Erken Gebelik Testi Yaptirdim Negatif çikti
Gerçi Daha Adetime 5 Gün Var.ama Kasiklarim Hala çok Ağriyor Vede Yaniyo Gibi Kafam çok Karişik Başka Birşey Olabilrmi Bana Yardimci Olabilirmisiniz

Arkadaşlar Bugün Erken Gebelik Testi Yaptirdim Negatif çikti
Gerçi Daha Adetime 5 Gün Var.ama Kasiklarim Hala çok Ağriyor Vede Yaniyo Gibi Kafam çok Karişik Başka Birşey Olabilrmi Bana Yardimci Olabilirmisiniz

amaaaannn boş ver kız benimkide negatif cıktı bak yine aklıma geldi bide kazıklandım o testden ben her neyse benim günümde yarın bu arada kızlar pco su olanlar adet düzensizliği olanlar intihap sorunu olanlar soğanı kabuğu ile birlikde kaynatıp içecekmiş cok iyigeliyomuş ben yapacam benimde adet düzensizliğim var bide kaşıntım var mikrop kaptım sanırım belkim onada iyi gelir
gebelik riski olanlar içmesin yanlız

slm hamiş adayları ya bişi sormuştum ama cvp alamadım hamile oldugunu ögrendıkten sonra ilk ne zaman ultrasyonda bebek gözüküyo ???

5-6 haftalıkken sanırım canım küçük olursa bebişin altdan ultrasonla görürsün

Bu Arada Kizlar Ben Sürekli Nete Giremiyorum Burasi Biraz Kalabalik Oluyor Ama Yazilarinizi Takip Ediyorum Hepiniz çok Tatlisiniz öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…