Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Slm Arkadaşlar Ben Bugün üye Oldum Ama Nezamandir Yazilarinizi Okuyorum Bende Hamile Kalmak Istiyorum Gerçi Bu Daha Ilk Denemem Hayirlisi Inş.

Hoşgeldin papatyam a.s.
inşAllah en yakın zamanda güzel haberini de verirsin bizlere
Allah kalbine göre versin canım :asigim:

SELAM LAR BEN ARANIZA YENI KATILDIM BENIMDE BIR SORUM OLCAK YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM 20 OCAKTA REGLI OLDUM 25 BITTI VE CALISMALARA BASLADIK 4 GUNDUR CALISMIYORUZ SON 3 GUNDUR DE SIRTIMDA AGRILARIM OLUYO VE ARA SIRA DA KASIKLARIMA 3-5 SANIYELIK SANCILAR GIRIYO HAMIS OLABILIRMIYIM BIDE YUMURTLAMISYIMDIR CEVAPLARINIZ ICIN TESEKKUR Şeniz

yumurtlama günü regl tarihine göre hesaplanıyor canım tam olarak heabı bilemiyorum -saglikplatformu- diye bi site var oradan jinekoloji bölümünde bu tür hesaplayıcılar var oradan ulaş canım
inşAllah isteğin gerçek olur..

saolun arkadaşlar aminnnn rabbim herkese bu duyguyu yaşamak nasip esin inş. minik anniş sen ne kadarlık hamişsin canım... beni aydınlattığın için teşekkür ederim neşem biraz daha yerine geldi çok saol...

SELAM LAR BEN ARANIZA YENI KATILDIM BENIMDE BIR SORUM OLCAK YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM 20 OCAKTA REGLI OLDUM 25 BITTI VE CALISMALARA BASLADIK 4 GUNDUR CALISMIYORUZ SON 3 GUNDUR DE SIRTIMDA AGRILARIM OLUYO VE ARA SIRA DA KASIKLARIMA 3-5 SANIYELIK SANCILAR GIRIYO HAMIS OLABILIRMIYIM BIDE YUMURTLAMISYIMDIR CEVAPLARINIZ ICIN TESEKKUR Şeniz

canim ben gormemisim ama kubra sana yazi yazmis simdi gordum ama bende umit vermim ama cok erken sanirim ama sunu bilki hamis olursak bu ay ikimiz ayni tarihte regli olmusuz belki beraber hamisizdir::içelim:

basakcigim gunaydinseni gormedim kusura bakma
:asigim:
GUNAYDIN YENI UYEYIM BILGI PAYLASIMLARI COK GUZEL SOYLE BIR SORUNUM VAR 20 OCAK DA REGLI OLDUM 25 BITTI VE CALISMALARA BASLADIK 4 GUNDUR ARA VERDIK SON 3 GUNDURDE SITIMDA VE KASIKLARIMDA AGRIM OLUYO SIMDI BEN YUMURTLAMISYIMIDIR ANLAYAMADIM HAMILELIK BELIRTISI OLABILIRMI 17 SUBATTA DA REGLI OLMAM GEREKIYO BILGILENDIRIRSEN SEVINIRIM

saolun arkadaşlar aminnnn rabbim herkese bu duyguyu yaşamak nasip esin inş. minik anniş sen ne kadarlık hamişsin canım... beni aydınlattığın için teşekkür ederim neşem biraz daha yerine geldi çok saol...

canım rica ederim sen de sağol..
ben 6 haftalık hamişim canım sata göre 7 ama dr a göre 6 haftalık
hepimizin hakkında hayırlısını versin Rabbim..

yumurtlama günü regl tarihine göre hesaplanıyor canım tam olarak heabı bilemiyorum -saglikplatformu- diye bi site var oradan jinekoloji bölümünde bu tür hesaplayıcılar var oradan ulaş canım
inşAllah isteğin gerçek olur..
COK TESEKKUR EDERIM SAOL INSALLAH TUM BEBIS ISTEYENLER KAVUSUR MELEKLERINE

kizlar ben 5 aydir hep internette bebegin cinsiyetini ogrenme diye bir site var onu takip ederek yumurtlama tarihini ayarladim ama 5 aydir tik yok belki ona bakmasaydim hamis olurdum simdiye kadar ben inanmiyorum artik oyle takvimle yumurtlamaya doktorumda oyle dedi her insanin yumurtlama gunleri ayri oluyomus kimi adetten sonra 2 3 4 de kimi 16 17 18 nde gibi oyuzden doktor kontrolu daha iyi bence

canim ben gormemisim ama kubra sana yazi yazmis simdi gordum ama bende umit vermim ama cok erken sanirim ama sunu bilki hamis olursak bu ay ikimiz ayni tarihte regli olmusuz belki beraber hamisizdir::içelim:
INSALLAH CANIM YA TESEKKUR EDERIM SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUM HABERLERIMIZI TAKINTI YAPTIM KAFAM HEP BEBISLERDE ESIMIDE BUNALTIYORUM ARTIK ONCEDEN O BENI KOVLAARDI SIMDI BEBIS DIYE BEN INSALLAH SAGLIKLI BEBEISLERIMIZE KAVUSURUZ

haklısın Ravaznur en güzeli oluruna bırakmak, oldu mu olmadı mı diye düşünerek daha çok stres yapıyo insan bu da olumsuz etkiliyoo..

haklısın Ravaznur en güzeli oluruna bırakmak, oldu mu olmadı mı diye düşünerek daha çok stres yapıyo insan bu da olumsuz etkiliyoo..

doktor bana dediki yumurtlama gununu bilip ogun esinle beraber oluken azicikta olsa aceba hamile kalabilcemmi diye dusunursen dahi o sirada beyin hamile kalma hormonunu salgilamiyormus ondan dolayi biliyorum.:dance:

evet aynıyız büyük ihtihalle minik anniş amin inş. canım demek sanada o haptan verdi ne zamndır kullanıyosun ben dah bugün başladım sabah akşam içcem... sen

bencede ravzanur ben 4 aydır acaba hamileyim değilmiyim oldu mu olcak mı... diye hep başımın etini yiyodum hele son ay hastalandığımda çok üzüldüm bi daha ki ay kafama hiç takmıcam ve oluruna bırakcam dedim ve hep olumlu düşünmeye çalıştım sonunda 5 ayda rabbime şükürler olsun hamiş kaldım... gerçekten stres çok önemli... rabbim inş. sanada ve tüm bebiş isteyenlere en kısa zamnda nasip etsin... hamişlerde hayırlı ve sağlık bi şekilde beişlerini kucaklarına almayı nasip ersinn sonrada bana aaaaaammmmmmiiiiinnn....

X