Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

evet aynıyız büyük ihtihalle minik anniş amin inş. canım demek sanada o haptan verdi ne zamndır kullanıyosun ben dah bugün başladım sabah akşam içcem... sen

canım bana progestan ı hamilelikten bir ay önce vermişti bitirdim hamile olduğumu öğrendim yine verdi doktor yine içiyorum yani ama ilaç biraz baş dönmesi hazımsızlık yapıyo yan etki olarak, o yüzden gece yatmadan önce 2 tane alıyorum yan etkiler de olmuyo böylelikle..

Ravzanur ben hiç denemedim ateş ölçme yöntemini, adetten sonra başlıyorsun ölçmeye ; yumurtlama olduğu gün diğer günlere göre fark edilecek kadar yüksek çıkıyormuş. Denemekte yarar var bence gün açısından emin olunuyo en azından..

ben bu sitede okudum ravzanurcum... bende bu ay hamiş kalmasydım bide teş ölçme yüntemini yapcaktım.. rabbim inş. sanada nasip etsin en kısa zamanda aaammmmiiinnn...

kubracim ben atesimi olcuyodum koltuk altindan ama cok dusuk oluyordu benim yumurtlama tarihim tam 1 hafta onceydi simdi bu sabah yine olctum 1,5 derece yuksek acaba neden olabilir tamam yumurtlama zamani yuksek oluyor ama hamile lik gerceklesince yuksek kaliyomuki

sen doktruna sordundamı akşamları iki tane alıyosun mink anniş sormadan bende alsam mı çünkü çalışıyorum ya o yüzden 2 saate yakın oldu içeli şu anda bişi yok yada olursa doktorumu arayıp sorim... tekrar aydınlatığım için saol canım...

evet canım doktora söyledim yan etki yapıyor yatmadan önce alsam olur mu diye olur hiçbir sakıncası yok dedi
ama sana bir yan etki yapmadıysa doktorunun dediği gibi yaparsın canım
ama fark eden birşey olmuyormuş
etkiler sonradan da ortaya çıkabilir mesela hazımsızlık o çok kötü oluyo şiş bi karınla gezmek :a015:

benim bildiğim kalmıyo canım... ama ban dokturum her ay yumurtlama dönemin değişebiilr demişti illaki adetinden sonra yada önce olcak diye bişi yok adetin son günü damla geliyoya o gün bile olabilir demişti bana bide o günü dene dedi... bugün yüksekse belki yumurtlama gününde olabilir bence sen dene günün geçti mi senin ravzanurcum...

bugun isbasina gecim diyorsun yaniKötü Kazenbelli olmaz cunku hersabah olctugumde 35,5 35,5 en yuksek 35,7 idi ama bugun 36 tamdi :uhm:

aynen öyle ravzanurcum iş başına geç sen bugün ne olur ne olmaz belki gün bugündür belli mi olur... :))

Sen de sağol canım buradan bebişlerimizin gelişimlerini de paylaşırız inşAllah..

buradayım ben Kübra :))
mide bulantın var mı senin ?
forumlara bakıyorum da 7. haftadan sonra başlıyormuş bazı kişilerde
inşAllah dayanılmayacak şekilde olmaz bizde (

aynen öyle ravzanurcum iş başına geç sen bugün ne olur ne olmaz belki gün bugündür belli mi olur... :))

ya kubracim ben boyle is basina gecemiyom cunku 1 yeni isbasindaydim soylemesi ayip 2 cisi de mecbur bu asam mecbur yapcam deyince yapamiyorum nedense::uhm:

Ravzanur canım sen de oluruna bırak
kaç kişi duydum burada oluruna bırakınca oldu diyen
en iyisi çabalamak ve gerisini Allaha bırakmak
hayırlısı neyse onu versin Rabbim..

Ravzanur canım sen de oluruna bırak
kaç kişi duydum burada oluruna bırakınca oldu diyen
en iyisi çabalamak ve gerisini Allaha bırakmak
hayırlısı neyse onu versin Rabbim..

ben zaten oluruna biraktim canim .ben onceden hep takvimlere bakardim ama busefer hic birsey yapmiyorum sadece doktorum atesimi olcmem icin kagit verdi persembe gunu onu goturcem ona o anliyacak bende diyorumki atesimde degismeler oldu bien varmi diye o yuzden kendimi tutmaya calisiyorum:1shok:

birde ben dis gebelik gibi birsey gecirdim .insan korkuya kapiliyor 6 yildan beri ilacmis degisik seylermis (yani vucudu degistirebilecek)seyler kullanmadim insan ister istemez bunaliyor hem bu siteye bu bolume uye olanlar onlari paylasiyo moral adina degilmi?

evet canım herkes heyecanını korkularını paylaşıyor
benim de 11 ay olmadı çok üzüldüm tam olmayacak sorun ne acaba diye doktora gittiğim ay hamiş old. haberini aldım çok şükür
herşey güzel olsun inşAllah canım paylaşman konusunda birşey demedim kırdıysam özür dilerm rahat ol bebişin geleceği zamanı bilir inşAllah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…