Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Günaydin Arkadaşlar Bişi Sorcam Progestan Ilaci Kullanan Var Mi... Ban Bilgi Verirmisiniz Merak Ediyorum Lütfen...

sela kzlar nerelerdesiniz gününüz aydın olsun haber yokmu güzel haber bekliyoruz kıa kübra hadi artık nazalanma :içelim:

gnydın herkese..iyi haftalar..hadi bakalım bugün hayırlı haberler alırız inş.
kübra ne oldu sonucun söyle artıkk..:teytey:

kübra83 ün sonucu negatif cıktı sanırım progestan ilacı sormuş cünkü

ama düşük tehlikelerinde de kullanılıyoCADIARZU

kızlar hamileyim ben evde 2 kere test yaptım pozitif çıktı... sonra doktora gittim meraka özel ensar hast. adet dönemine göre tahmini 5-6 haftalık hamilesin dedi ultrasyona girdim. ama çok küçük olduğu için göredik. ama doktor gördü galiba bana folbiol-ve-progestan ilacı yazdı... bu hatfa sonu bidaha çağırdı... şimdi eczacı söledi bu ilaç düşük tehlikesi olmasın diyemi verildi acaba ama bi sorun yok dedi herşey normal dedi... sizce hamişler... yardım edin bana biraz bilgi verirmisiniz... daha kendi doktruma gitmedim...

bubuş ALLAHA şükür hamişim :) ama dediğim gibi biraz kafam karıştı rabbim hayırlı sağlıklı biş evlat doğmasını nasip etsin cümlemizin gönlüne göre versin aaammmmiiiiinnnnn....

SELAM LAR BEN ARANIZA YENI KATILDIM BENIMDE BIR SORUM OLCAK YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM 20 OCAKTA REGLI OLDUM 25 BITTI VE CALISMALARA BASLADIK 4 GUNDUR CALISMIYORUZ SON 3 GUNDUR DE SIRTIMDA AGRILARIM OLUYO VE ARA SIRA DA KASIKLARIMA 3-5 SANIYELIK SANCILAR GIRIYO HAMIS OLABILIRMIYIM BIDE YUMURTLAMISYIMDIR CEVAPLARINIZ ICIN TESEKKUR Şeniz

bubuş ALLAHA şükür hamişim :) ama dediğim gibi biraz kafam karıştı rabbim hayırlı sağlıklı biş evlat doğmasını nasip etsin cümlemizin gönlüne göre versin aaammmmiiiiinnnnn....

kubracim inan haftama guzel haberinle bana baslattigin icin cok sevincligim allahim tamamini erdirsin .kendim hamile haberi almis gibi cok sevindim ve heyecanlandim insallah allahim bu ay bana ve diger arkadaslarada buradan hamis heberi vermeyi nasip etsinnn

kusurabakmayin arkadaslar gunaydinnnnnnnnnnnnn demeyi heyecandan unutttum .herkese gunaydin haftaniz guzel baslasin ve guzel haberlerle devam etsinn!herkes iyidir insallah?

Kübra tebrikler canım Allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi ve sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsinn..
progesteran ı düşük olma riskine karşı veriyorlar ben de kullanıyorum için rahat olsun canım
hayırlı olsun çok sevindim..

minikannis sanada gunaydin hayirlisiyla sende bebisini insallah kucagina alirsin.sen nekadarlik hamis sin:hooray:

Slm Arkadaşlar Ben Bugün üye Oldum Ama Nezamandir Yazilarinizi Okuyorum Bende Hamile Kalmak Istiyorum Gerçi Bu Daha Ilk Denemem Hayirlisi Inş.

ben de 6 haftalık hamişim canım seninle aynıyız galiba :))
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, bebiş isteyen bütüün arkadaşlara da nasip etsin inşAllah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…