Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kübra sonucu almaya gitti sanırsaam.. Sheger giz sen nasılsın? Kaşıntılar ne durumda

eee noluyo niye kimse yazmıyo..senağlama bakın raporlarıma geri dönerim sonra sesimi duyamazsınız bugün birdahatatlicadiarzu

canım iyiyim allaha şükür doktorun verdıgı kremler cok iyi geldı kaşıntı falan yok sen nasılsın canım:)

Allah'ım o günleri bana da bebek isteyenlere de göster hayırlısıyla! 5 senelik evliyim ama çocuğum yok ilkler istemedim ama artık istiyorum bu sefer de olmuyor. sorun yok ama kilolar var. bu kilolarımı veremediğim sürece çocuğum olmayacak mı ya...

Allah'ım o günleri bana da bebek isteyenlere de göster hayırlısıyla! 5 senelik evliyim ama çocuğum yok ilkler istemedim ama artık istiyorum bu sefer de olmuyor. sorun yok ama kilolar var. bu kilolarımı veremediğim sürece çocuğum olmayacak mı ya...
canım allah gönlüne göre versin. Ne kadar fazlalığın var bilmiyorum ama biraz kilo vermeye çalış. Çünkü hamilelikte de kilo alınıyor. Hamilelik döneminde zorlar seni.
Hiç doktora gittin mi?

yeni hamilemisin tetiş kaç aylık bebişin bende yaptım ama cvp çok korkuyorum ya değilsem belki okumuştursun 31 ocakta yazdıklarımı bugün 11 gün geçti senin ne belirtilerin vardı ...

ben1aylık hamileyim kübra senin gibi 10gün geçti test yaptım kendim pozitif çıktı kabızlık halsizlik sık idrar kasık agrısı gögüslerde aşırı dolgunluk ve kaşıntı bence hamişsin hemen test yap bekleme pztsiyi

Tamam Tetiş Saol Moral Verdin Kismetse Akşama Eve Gidince Yapicam Inş. Güzel Haber Veririm Canim...

kizlar bende burdayim su anda suturtgata geldim halamin kizi var .bugun bir degisiklik var mi hamis olanlar varmi?

bence tek hamilelik belirtisi testin pozitif çıkması o da sadece belirti, kesin sonuç ultrason
yani bu 15 günlük hamileyim değilimiyim süreçleri ömrümüzden gidiyor

bencede cok haklisin ben 5.5 senedir bekliyorum, her ay aceba Bu aymi ? sorulari artik cok yordu beni

X