Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

evt orda öyleymiş duymuştum... eski patronum orda yşamış hatta bi süre doktora gitmryice arıyolarmış... muayeneye gelin diye demişti bana...

canım aslında daha geçmedi:asigim:eek:ncomed erken teşhis edyor diye onu alacaktım başka bişey verdiler. ama o erken gebelik testi değildi galiba:eek:klava:adet tarihim şubat 4 ama ne bileyim dayanamadım erkenden yaptım:eek:

ne kiz oyle oklavan elinde kaynana gibi kotu bisemidedik bende senin gibi sabirsizin tekiyim isteKötü Kazen

kübra83 sonuç ne oldu 10 gün geçtiği için idrar testi yapmıştır
wavy kaç gün var adetine anacım

yaptırdım kan değil idrar yaptı hast. normalde gebelik kadana bakılmıyomu... idrarı ben evdede yapardım... nese hayırlısı artık... bugün 11. gün ama hala adet olmadım... öğleden sonra alcam sonuçları.... inş. hamişimdir...

yaa bişi soecam kıslar ben kendi resmimi koymak istiyorum ama bi türlü yapamadım bi fikri olan var mı...

inşallah

wavy napıyon kız ay ben cok yavaşım yine
iki sayfa atlıyo gönderene kadar

yaa bişi soecam kıslar ben kendi resmimi koymak istiyorum ama bi türlü yapamadım bi fikri olan var mı...

kontrol panelinden avatar düzennleyegir gözat ı tıkla bilgisayarından resim seç onayla bu kadar

wavy biliyom anacımm eee ne testi yaptın o zaman sen sabah sabah canın oklavamı istedi sen peşin peşin sölesende getirirdim ben oklavayı kırk takla atmana gerek yok :kızgın:

kızlar slmmm...
ben geldim sanırım bugun adet olucam yavas yavas lekelenmeye basladım..ama rahatım kızlar hayırlısı ben inanıyorum önümüzdeki aylarda guzel haberi vericem sizlere.ısı takibinede yarın sabah baslıyorum.adacayı yeşil çay hayıt tohumu ne varsa içicem bu ay eşimede havuç suyu bol c vitamini birde ilişkiden önce sert bi kahve sizde deneyin.bu kahve doktor önerisi:dance:

kankalar bu arada bakın gelınlıklı resmımı koydum nasılım???lülülülülülü

kıslaaar geldim ay yine bi yavaşlık var.. bu arada bende adet olucam galibaa kasıklarım ağrıyo:KK43:

slm kızlar bugün kan verdim adetime 2gün vardı ama dayanamadım 3te belli olcak dua edin bana nolur fisfisfis

X