Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

napıyonuz bakiim geçmiş iletileri okudum da test yapan yapana.inşallah hepinizin de pozitif çıkar da günüm aydınlanır

canım daha büyük resim koyamıyoruz ki belli ölçüler vermişler. onlarda küçücük yapıyo resmi..
ata tanem ben aceleci davrandım test yaptım maalesef negatif:KK43:( sanki negatif olmasını bekliyormuşum tüm adet belirtileri belirdi. erken olucam sanırım

napıyonuz bakiim geçmiş iletileri okudum da test yapan yapana.inşallah hepinizin de pozitif çıkar da günüm aydınlanır

cnm ya allah birbirinizden ayırmasın maşallah size ne güzel cıkmıssınız. valla cnm sende cok guzel bır hatunmussun yaanniiii..allah bir yastıkta bebişlerinizle kocatsın sizi...

canım daha büyük resim koyamıyoruz ki belli ölçüler vermişler. onlarda küçücük yapıyo resmi..
ata tanem ben aceleci davrandım test yaptım maalesef negatif:KK43:( sanki negatif olmasını bekliyormuşum tüm adet belirtileri belirdi. erken olucam sanırım

bendede öyle oldu bikere.gelmedi gelmedi 10gün falan oldu kan testi yaptırdım sonuç çıktı 1 saat sonra regl oldum oşuboşuna 35 ytl verdiğimle kaldım salak kafam:bbo:

cnm ya allah birbirinizden ayırmasın maşallah size ne güzel cıkmıssınız. valla cnm sende cok guzel bır hatunmussun yaanniiii..allah bir yastıkta bebişlerinizle kocatsın sizi...

amin canım hepimizi.o senin güzelliğin teşekkür ederim:eek:

kıslaar valla aramızda ne cevherler varmış. maşallah hepinize.. tü tü tü maşallah nazar değmesin arkadaşlarıma...

kızlar ben üşütmüşüm sanırsam tuvalete taşınıyorum ha bire midem yanıyo sırtım ağrıyo gidim azcık kalorifere dayanayım

kızla ben kaçıyom fazla kalamıycam bugün öptüm hepinizi byyy

bana mı dedin idrar testi yaptım yaa saat 2 olmasını bekliyorum meraktn çatlıcam ya hamiş değilsem peki bu ağrı ne yada nie bu kadar günüm geçtü hala tık yok zaten...

bebek nasıl kız tetiş görünmüyosun hiç neler hissediyon şimdi anlat bakalım belirtilerini

İYİYİM PAMUKUM ÇOK HALSİZİM UYKU BASIYO UZAKTA DEGİLİM HA GÜNGÜN YAZDIKLARINIZI OKUYORUM BUGÜN KÜBRADAN GELCEK SONUCU BEKLİYORUM HAFİF ŞİŞKİNLİK VAR KABIZLIK HLA ÇELİYORUM KAFAM TAKILIYO İLK AYDAN BÖYLE ŞİŞERSEM YANDIM KİLODAN ÇOK KORKARIM BEN HAYIRLISI KİLO ALMAK İÇİN SEBEBİMİZ VARYA ONUNLA KANDIRCAM KENDİMİ ÖPÜYORUM Şeniz

yeni hamilemisin tetiş kaç aylık bebişin bende yaptım ama cvp çok korkuyorum ya değilsem belki okumuştursun 31 ocakta yazdıklarımı bugün 11 gün geçti senin ne belirtilerin vardı ...

selaaam kıslarr. ay bugün çok yoğunum aybaşlarında raporlar falan derken kafayı yiyorum:KK43:( kübraa kıs naptın aldın mı sonucu..

X