Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ata tanem biz boyle diyoz zavalli kocalarimiz onlari simdi dusunuyomda onlerinde cok uzun geceler var
Geldim Kizlar
Sonuç Negatif Aman Neyse Artik Kafaya Takmaya Gerek Kalmadi.....seve Seve Rahim Filmine Gircem Off Yaaa.çalişmalara Devam Yanii. Bu Ay Isi ölçümüde Yapicam Bakalim..
canım benim üzüldüm ya. ama olsun ne yapıyoruz önümüzdeki yeni maçlara bakıyoruz. ve el birliğiyle türkiye nüfusunu arttırıyoruuz:1hug:Geldim Kizlar
Sonuç Negatif Aman Neyse Artik Kafaya Takmaya Gerek Kalmadi.....seve Seve Rahim Filmine Gircem Off Yaaa.çalişmalara Devam Yanii. Bu Ay Isi ölçümüde Yapicam Bakalim..
korkma kankacım allahın izniyle olacak bak ikimizde önümüzdeki ayda daha azimli olcaz ok:teselli:
canım benim inşallah en kısa zamanda mutlu haberlerimizi paylaşırız17 Aylik Evliyim..aslinda Az Sayilir Ama Biz 9 Sene çiktik Ya Ondan çok Istiyoruz. Birbirimizi Tanimaya Zaman Ayirmaya Gerek Kalmadi.
canim tamam sana cikolata ayircam ama hic kimse nerde oturdugunu soylemiyo ben nereye yollim bunlari hi