Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

ata tanem biz boyle diyoz zavalli kocalarimiz onlari simdi dusunuyomda onlerinde cok uzun geceler var

ata tanem biz boyle diyoz zavalli kocalarimiz onlari simdi dusunuyomda onlerinde cok uzun geceler var

walla benim kocam halinden memnun doymak bilmiyo hatta:roflol:kızlar benim eşim tek yumurta ikizi zaten bizim ailede de varmış ikiz.söylemeyin böyle korkuyomsenağlama

kızlar öptüm hepinizi ben kaçıyoum patronum geldi hadi bysss

Geldim Kizlar
Sonuç Negatif Aman Neyse Artik Kafaya Takmaya Gerek Kalmadi.....seve Seve Rahim Filmine Gircem Off Yaaa.çalişmalara Devam Yanii. Bu Ay Isi ölçümüde Yapicam Bakalim..

Geldim Kizlar
Sonuç Negatif Aman Neyse Artik Kafaya Takmaya Gerek Kalmadi.....seve Seve Rahim Filmine Gircem Off Yaaa.çalişmalara Devam Yanii. Bu Ay Isi ölçümüde Yapicam Bakalim..

korkma kankacım allahın izniyle olacak bak ikimizde önümüzdeki ayda daha azimli olcaz ok:teselli:

evet hayırlısı olsun ata tanem sen git cikolatalaı ben ravzanur ile anlaşıp sana iletirim tamam mı canım hadi byy byy
bu arada benim resmim var zaten kızlar :KK66:

Geldim Kizlar
canım benim üzüldüm ya. ama olsun ne yapıyoruz önümüzdeki yeni maçlara bakıyoruz. ve el birliğiyle türkiye nüfusunu arttırıyoruuz:1hug:

bende bende beraber olak istiyorum allahim hayirlisini versin biliyorum uzuldun ama elden bisey gelmiyo ata tanemin dediginden kullancam bakalim n olcak sormasi ayip sizler kac yillik evlisiniz?

korkma kankacım allahın izniyle olacak bak ikimizde önümüzdeki ayda daha azimli olcaz ok:teselli:

SAĞOL CNM BENİM. ELELE VERİP BU İŞİ HALLETMEMİZ LAZIM.İYİYİM MERAK ETMEYİN.VARSA BİŞEY CIKAR EN AZINDAN .EŞİMDE TEST VERCEK ADET OLMAZSAM DIYE BEKLIYODU.NEGATIF OLDUGUNA GORE BU ARALAR OLUCAM DEMEKKİ ODA GITSIN TESTE BAKALIM NE CIKACAK..ÖPTÜM HEPİNİZİ BANADA ÇİKOLATA AYIRMAYI UNUTMAYINNN..AĞLARIM HÜÜÜ....:1hug::çok üzgünüm:

17 Aylik Evliyim..aslinda Az Sayilir Ama Biz 9 Sene çiktik Ya Ondan çok Istiyoruz. Birbirimizi Tanimaya Zaman Ayirmaya Gerek Kalmadi.

canim tamam sana cikolata ayircam ama hic kimse nerde oturdugunu soylemiyo ben nereye yollim bunlari hi

ben 5 aylık evliyim
henüz düşünmüyoruz düğün borçları falan biraz hafiflesin istiyoruz ama olursada güzel bi süpriz olur yani aslında ben istiyom ama eşim bekleyelim diyo evlenmeden önce tam tersitydi ben bi 3 yıl bekleyelim diyodum noldu bende bilmiyorum
ravzanur eskişehirde oturuyom sen yollıcan zaman söle ben sana adresde veririm diğerlerine ben ıulaştırırım merak etme sen( şaka yapıyoruz canım xcanın sağolsun yeter )

X