Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

ata sen kaç aydır deniyorsun

TETİS BEN EŞİME ÇAKTIMAMAYA ÇALIŞARAK 4AYDIR FALAN DENİYODUM AMA TAM ANLAMIYLA UYGULAYAMIYODUM ŞÜPHELENMESİN DİYE.AMA ŞİMDİ EŞİMDE RAZI OLDUĞU İÇİN ALENEN DEVAM EDİCEM:teytey:

ya çok garip ama benim devamlı durmadan kasıklarım ağrıyo böyle olmazdı hiç benim 1.gün gelene kadar olurdu bugün gün ama hala devam ediyo.yok umutlanmıycam gene başladım umutlanmaya

arkadaşlar bu siteyle yeni tanıştım benimde bu ay günüm dört gün geçti bakalım daha henüz test yaptırmadım eşim ölüyo çocuk diye daha belli değil ama o üstüme düştükçe düşüyo :)

ben yazdım sana görmedin heralde..cnm yaa böyle strese girme lütfen bak hepimiz aylardır aynı durumdayız..olacak bu iş ha 1 ay erken ha 1 ay geç..yeterki kendini bırakma..bol bol dua et..kalpten inan.birde yumurtlama dönemi içinde testler var bu ay onlardan bır dene bakalım vucut ısını da takıp et..bu ay olmazsa bende oyle yapıcam.anlastıkmı??:1hug:[/QUOT

yok kız bu sefer geçen ay gibi dağılmadım iyiyim espri yapıyom tabii üzüldüm ama umut hiç bitmez değilmisırnaşık şey

ben yazdım sana görmedin heralde..cnm yaa böyle strese girme lütfen bak hepimiz aylardır aynı durumdayız..olacak bu iş ha 1 ay erken ha 1 ay geç..yeterki kendini bırakma..bol bol dua et..kalpten inan.birde yumurtlama dönemi içinde testler var bu ay onlardan bır dene bakalım vucut ısını da takıp et..bu ay olmazsa bende oyle yapıcam.anlastıkmı??:1hug:[/QUOT

yok kız bu sefer geçen ay gibi dağılmadım iyiyim espri yapıyom tabii üzüldüm ama umut hiç bitmez değilmisırnaşık şey

evet cnm o konuda haklısın.umut hıc bıtmıyo bak bende son umutlu gunlerımdeyım.cumaya 3 gun var artık dusunmeden duramıyorum.bakalım su oncomedi cok merak ettım esıme soylemeden denıycem öptüm seni.:1hug:

kız ata tanem eğil kulana bişi dicem şakkıdı
kız caktırmadan nası yapıyodun banada deyiversene kafamçokkarıştıahanda söz kimselere anlatmamjeyyarjeyyar

Slm Rize 1983
İnşallah vardır bişeyler.Hem eşinde çok istiyomuş.Test yaptın mı peki.

kız ata tanem eğil kulana bişi dicem şakkıdı
kız caktırmadan nası yapıyodun banada deyiversene kafamçokkarıştıahanda söz kimselere anlatmamjeyyarjeyyar

BENİ DİKKATLE DİNLE KULAĞINA FISILDIYORUM BAKKötü Kazen
ya benimki yumurtlama günlerimden bihaber olduğu için bende o günlere denk getiriyodum ben.soruyodu bazen tehlikeli günündemisin diye.bende bilmem saymıyorumki diyodum:smiley-cool:

inşallah cnm yaa valla karnımda o kadar şişki anlatamam.umutlanmak ıstemıyorum adet oncesı şişkinlik olabılır dıye şu oncomede taktım şimdi onu bi denıycem kımsecıkler duymadan..dua edin ne olurr:1hug:
canım inşallah senden sevindirici haberler alırız. Oncomedi deneyeince haber ver belki bize de lazım olur. Benim adete 6 gün var ama umutsuzum kasıklarım ağrıyorsenağlama

BENİ DİKKATLE DİNLE KULAĞINA FISILDIYORUM BAKKötü Kazen
ya benimki yumurtlama günlerimden bihaber olduğu için bende o günlere denk getiriyodum ben.soruyodu bazen tehlikeli günündemisin diye.bende bilmem saymıyorumki diyodum:smiley-cool:

yok annem benimki yemez bunu :1no2:

valla benimkide yemez. benden iyi biliyor yumurtlama günlerimi. bak senin riskli dönemin diyor bana. bende sayıyorum valla doğru:)

Kizim çaktirmayin Sizde şugün Adet Oldum şu Gün Bitti Derseniz Adamlar Sayar Tabii.başka Söyleyin Günlerinizi Mesela Adetinizin Başlangicini Daha Erkenmiş Gibi Söyleyin Gün Kaydirmasi Yapin.ruhlari Duymaz Walla:))))))))))))))))))))))

şş bak fikir vereyim sana.şimdi mesela adetin başladığı ilk 2gün falan adetini söyleme.birlikte olmak isterse rahatsızım canım istemiyo falan de bahane uydur.sonra adet olduğunu söyle.ne yapçak açıp altına mı bakçak:))))

valla ata tanem erken söylesem bu seferde ne kadar uzadı bir problemmi var der tutat kulağımdan doktora götürür sanırım bizimkiler fazla meraklı ve bilmiştatlicadiarzu

X