- 10 Aralık 2007
- 1.729
- 4
ata sen kaç aydır deniyorsun
TETİS BEN EŞİME ÇAKTIMAMAYA ÇALIŞARAK 4AYDIR FALAN DENİYODUM AMA TAM ANLAMIYLA UYGULAYAMIYODUM ŞÜPHELENMESİN DİYE.AMA ŞİMDİ EŞİMDE RAZI OLDUĞU İÇİN ALENEN DEVAM EDİCEM:teytey:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ata sen kaç aydır deniyorsun
ben yazdım sana görmedin heralde..cnm yaa böyle strese girme lütfen bak hepimiz aylardır aynı durumdayız..olacak bu iş ha 1 ay erken ha 1 ay geç..yeterki kendini bırakma..bol bol dua et..kalpten inan.birde yumurtlama dönemi içinde testler var bu ay onlardan bır dene bakalım vucut ısını da takıp et..bu ay olmazsa bende oyle yapıcam.anlastıkmı??:1hug:[/QUOT
yok kız bu sefer geçen ay gibi dağılmadım iyiyim espri yapıyom tabii üzüldüm ama umut hiç bitmez değilmisırnaşık şey
ben yazdım sana görmedin heralde..cnm yaa böyle strese girme lütfen bak hepimiz aylardır aynı durumdayız..olacak bu iş ha 1 ay erken ha 1 ay geç..yeterki kendini bırakma..bol bol dua et..kalpten inan.birde yumurtlama dönemi içinde testler var bu ay onlardan bır dene bakalım vucut ısını da takıp et..bu ay olmazsa bende oyle yapıcam.anlastıkmı??:1hug:[/QUOT
yok kız bu sefer geçen ay gibi dağılmadım iyiyim espri yapıyom tabii üzüldüm ama umut hiç bitmez değilmisırnaşık şey
evet cnm o konuda haklısın.umut hıc bıtmıyo bak bende son umutlu gunlerımdeyım.cumaya 3 gun var artık dusunmeden duramıyorum.bakalım su oncomedi cok merak ettım esıme soylemeden denıycem öptüm seni.:1hug:
kız ata tanem eğil kulana bişi dicem şakkıdı
kız caktırmadan nası yapıyodun banada deyiversene kafamçokkarıştıahanda söz kimselere anlatmamjeyyarjeyyar
evet cnm o konuda haklısın.umut hıc bıtmıyo bak bende son umutlu gunlerımdeyım.cumaya 3 gun var artık dusunmeden duramıyorum.bakalım su oncomedi cok merak ettım esıme soylemeden denıycem öptüm seni.:1hug:
kız inşallah seninki tutar bari de sevinirizŞeniz
kız inşallah seninki tutar bari de sevinirizŞeniz
inşallah cnm yaa valla karnımda o kadar şişki anlatamam.umutlanmak ıstemıyorum adet oncesı şişkinlik olabılır dıye şu oncomede taktım şimdi onu bi denıycem kımsecıkler duymadan..dua edin ne olurr:1hug:
canım inşallah senden sevindirici haberler alırız. Oncomedi deneyeince haber ver belki bize de lazım olur. Benim adete 6 gün var ama umutsuzum kasıklarım ağrıyorsenağlamainşallah cnm yaa valla karnımda o kadar şişki anlatamam.umutlanmak ıstemıyorum adet oncesı şişkinlik olabılır dıye şu oncomede taktım şimdi onu bi denıycem kımsecıkler duymadan..dua edin ne olurr:1hug:
BENİ DİKKATLE DİNLE KULAĞINA FISILDIYORUM BAKKötü Kazen
ya benimki yumurtlama günlerimden bihaber olduğu için bende o günlere denk getiriyodum ben.soruyodu bazen tehlikeli günündemisin diye.bende bilmem saymıyorumki diyodum:smiley-cool: