Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

bugün bişey dürtü beni gittim folikasit aldım doktorum çocuk düşünmeye başlayınca al dedi.eşimde dün ok verdi bende fırsat bu fırsat gittim hemen aldım yarın başlıycam:)kızlar inşallah içinize doğan tutar bide inşallah aslında siz de hamilesinizdir de farkında değilsinizdir:)))

yaaa kızlaaar regl oldum kasıklarım hala ağrıyo .lavaboya gidip bi baktım kahverengi gelmiş((( üf yaaaa

Arkadaşlar selam ,aranızda yeniyim.Ben de bebek düşünüyorum.Geçen yıl toksoplazma yüzünden iki aylık düşük yaptım.şimdi de çok korkuyorum ve gittiğim her doktor bi şey söylüyor.Bir sürü tahlil verdiler.Ne yapacağımı bilemiyorum.Bir kısmını yaptırdım ama bıktım tahlillerden.Acaba ne yapsam?Folik asite başlasam mı?

Bir de geçen yıl hamileyken doktor elevit kullanmamı önermişti.Folik asitle farkının olmadığını söyledi.Bilginiz var mı arkadaşlar?

Bir de geçen yıl hamileyken doktor elevit kullanmamı önermişti.Folik asitle farkının olmadığını söyledi.Bilginiz var mı arkadaşlar?

hamile oln kişinin 0.8mg folik asit alması gerekir.elevit tb.te 0.8mg folik asit var+vitamin ve mineraller var.doktorun doğru söylemiş inşallah sağlıklı olur

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım tesadüfen buldum bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum hepimizin sorunları aynı bende üye olmak istedim şimdi aranızdayım

a.s.:sm_confused::sm_confused:hoşgeldin kedicikfz bende yeniyim

ya kızlar ben tam anlamıyla regl oldum geldi artık.bu ay da umutlar suya düştü bakalım neyse.bi dahaki aya inşallah.sıkmadım bu sefer çok kendimi okadar üzülmedim ama neden 4 gün erken geldi onu anlamadım????bi fikri olan varmı?bi de çok ağrım var ama çok gelmiyo öyle bi ağıyoki kasıklarım sanki atlıycak ama gelen 2-3 damla fazla değil.belki ilk gün diye böyle çoğalır sonra.

Merhaba arkadaşlar,
Ben daha yeni üye oldum.Bi ara çok uğraştım ama üyelik kabul edilmedi.Buradaki yazıları okuyorum ve çok güzel şeyler var.Bende 6 aylık evliyim.Henüz hamile değilim ama çoook istiyorum.İnşallah tüm isteyenlerin dileği gerçekleşir:)

Ya Bi Garip Geliyo Su Gibi Kesik Kesik Kahverengi Ama Koyu Kivamli Değil .çoğaldi şimdi ümidim Hiç Yok Artik Bu Ay Için((

oncomed al kız adetine bir hafta varken beli oluyomuş

cnm ya cahilliğimi mazur gör AMA nedir bu oncomed ??? merak ettim.çünkü benimde adet gunum 1 subat yani bır haftadan az kaldı....tahmın ettıgım sey gebelık testı mi acabaDD:teytey:

Ya Bi Garip Geliyo Su Gibi Kesik Kesik Kahverengi Ama Koyu Kivamli Değil .çoğaldi şimdi ümidim Hiç Yok Artik Bu Ay Için((

cnm yaa canını sıkma rahat ol bence üstüne görmediysen erken adet olman daha ıyı gecıkınce yumurtlamada olmuyor cunku.doktora yınede bı gıt derım.belkıde ustune goruyosun boyle kahverengı dıyosan.benımde cuma ya gunum catlıycam meraktan..

selam kızlar yeni gelnler hoşgeldiniz ben demiştimya hamişim diye bugün doktora gittik bebk kendini zor gösterdi ama gördüm sonunda 4.5haftalıkmış allahım yoklugunu kisye aratmasın sırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…