Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

buarada folik aside başladım hayırlısı bakalım

atatanem yumurtlamnı hesplıya biliyon dimi ban doktor teyze kızı şöyle dedi adetin 1gününden başla saymaya 9gün beraber olmaya başla 1gün arayla ama sakın yataktan kalkma yat sabaha kadar belini n altına yastık koy fazala sert degil ama tamammı
:emir_bebek:

canım inşallah herkese dua ederken benide unutmayın olurmu ben ayın 2 sinde adet olucamama inşallah olmam.... ayılardır istiyoruz inşallah bu ay rabbim yüzüme bakarrr:)))

kizlar cok üzülüyürum 2 senedir cocugumuz olmuyor okadar hayranla bakiyorum hamile olan arkadaslarima cok korkuyorum hic olmayacak diye yaklasik 4 sendir evliyim herkese nasipse olur kismetse olur demekten biktim herkes ayni soruyu soruyo kimi var altan altan agzimdan laf almaya calisiyor niye olmuyor diye inanin sirf bu yüzden kimseyle görüsmüyorum kendi ailemizden baska hergün dua ediyorum tek kendime degil tüm isteyenlere hayirlisiyla olsun diye allaha bende esime bu güzel haberi vermek istiyorum allahim sen duy sesimizi

Merhaba arkadaşlar,
Ben daha yeni üye oldum.Ne zamandır üye olmaya çalıştım kabul edilmedi.Burdaki yazıları sürekli okuyorum ve çok güzel şeyler yazılıyo.Ben henüz 6 aylık evliyim.Ve bende çok istiyorum bebeğimin olmasını.İnşallah herkese nasip olur.

Merhaba arkadaşlar,
Ben bu siteyi çoğunlukla ziyaret ediyorum ve çok güzel şeyler okuyorum.Üye olmak için uğraştım ama bi ara yoğunluk vardı galiba daha yeni üye olabildim.Ben 6 aylık evliyim henüz.Ama bebeğimin olmasını çook istiyorum.Allah herkese nasip eder inşallah:nazar:

cnm ya cahilliğimi mazur gör AMA nedir bu oncomed ??? merak ettim.çünkü benimde adet gunum 1 subat yani bır haftadan az kaldı....tahmın ettıgım sey gebelık testı mi acaba:KK70:DD:teytey:

EVET TATLIM GEBELİK TESTİ
HIZLI GEBELİK TESTİYMİŞ BENDE BİLMİYOM DÜN ARAŞTIRRKEN BULDUM SEN AL BANADA HABER VERBU UCUZMUŞ

HIZLI GEBELİK TESTİYMİŞ BENDE BİLMİYOM DÜN ARAŞTIRRKEN BULDUM SEN AL BANADA HABER VERBU UCUZMUŞ

TAMAM CNM ALIRIM SONRADA İNŞALLAH HAYIRLI HABERLE BIRLIKTE YAZARIM SIZEDE..AYYY COK HEYECANLANDIM ŞİMDİ BEN BİLMİYODUM ERKEN GEBELİK TESTİ OLDUĞUNU ..ALLAHIM DUY SESİMİZ YAA OLSUN ARTIK..

selam kıslar yazılarınızı okurken merak ettim. internetten araştırdım şu http://www.saglikguzellik.org/index.php?do=catalog/show1&p=10 linkten inceleyebilirsiniz. fiyatları yüksek değil. heralde eczanelerde bulunur diye düşünüyorum. Benimde adetime 6 güğn var umarım bu sefer başarmışızdır:)

HADİ BAKLIM İNŞALLAH BENDE UMUT YOK KIZLAR
zaten sabahdebn beri ağrı kesici alıyorum acayip bşım ağrıyor oda miğdeme vuruyor midem bulanıyo siz deneyin bakalım haber verirsiniz

HADİ BAKLIM İNŞALLAH BENDE UMUT YOK KIZLAR
zaten sabahdebn beri ağrı kesici alıyorum acayip bşım ağrıyor oda miğdeme vuruyor midem bulanıyo siz deneyin bakalım haber verirsiniz
canım sende niye umut yok:KK43: hem fazla ağrı kesici alma ya bebiş varsa. yok deme benim bi arkadaşım hiç ummadığı bi anda bebiş haberi almıştı hemde o ay adet olmuş ve tüm ümitleri tükenmişti. Moral ve moral hep beraber başaracağız inanıyorum pamukum.:1hug:

atatanem yumurtlamnı hesplıya biliyon dimi ban doktor teyze kızı şöyle dedi adetin 1gününden başla saymaya 9gün beraber olmaya başla 1gün arayla ama sakın yataktan kalkma yat sabaha kadar belini n altına yastık koy fazala sert degil ama tamammı
:emir_bebek:

tetis merak etme şimdi daha net uygulıycam geçen sefer tamı tamına uygulamamıştım.ama yataktan kalmıyodum bikaç saat ayaklarımı dikiyodum herhalde doğru güne denk gelmedi busefer dikkat edicem bakalım ne olucak sağol tavsiyelerin için.sende inşallah sağlık ve mutlulukla büyüt bebeğini:nazar::emir_bebek:

selam kıslar yazılarınızı okurken merak ettim. internetten araştırdım şu http://www.saglikguzellik.org/index.php?do=catalog/show1&p=10 linkten inceleyebilirsiniz. fiyatları yüksek değil. heralde eczanelerde bulunur diye düşünüyorum. Benimde adetime 6 güğn var umarım bu sefer başarmışızdır:)

valla sağol cnm yardımın için hem test yaptığı işleme göre bedava sayılabilir:))
eczanelerde vardır bencede ama bu kadar ucuz değildir. neyse önemlii değil..su anda bu merakıma göre.inşallah kızlar dua edin. öptüm:nazar:

bubuş gördünmü beni sukoyverdim erkenden:KK43:((

ben yazdım sana görmedin heralde..cnm yaa böyle strese girme lütfen bak hepimiz aylardır aynı durumdayız..olacak bu iş ha 1 ay erken ha 1 ay geç..yeterki kendini bırakma..bol bol dua et..kalpten inan.birde yumurtlama dönemi içinde testler var bu ay onlardan bır dene bakalım vucut ısını da takıp et..bu ay olmazsa bende oyle yapıcam.anlastıkmı??:1hug:

X