Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

ya başından beri ata tanemde var gibi geliyo bana senin haber verdiğindede sölemiştim hadi bakalım allah hayırlısını versin

bendede pldu bütün belirtiler içimden bi ses hamilesin diyo ihşallah hayırlı haberlerini alırız a.s.

amin canım adet belirtisi olsa 12 13 gün önce başlamazdı.ki ben normalde adet olurken sancı falan çekmem bakalım artık umarım senin içindeki ses haklı çıkar :dance:

ah kızlar içim sızlar:)bekleme zor ama sabredicem.biz eşimle çouk için şuana kadar hiç ilşiye girmedik.ilişki esnasında da çocuk aklıma hiç gelmedi.sadece bitince geldi:)

hadi bakalım hayırlısı inşallah

bende bi değişiklik yok bu arada şişlik var karnımda sadece ve midem bulanıyo kasıklarıma ara ara sancı giriyo bıcak saplanması gibi hamielik olasılığım cok düşük hatta yok da denebilir ama bunlar neyin nesi bilemiyorum
cocuk gibiyim sanki doktolar her yakaladıkları yerde iğne yapacaklar bana gitmiyorum doktora bi gün kocam zorla götürecek bu gidişle

ah kızlar içim sızlar:)bekleme zor ama sabredicem.biz eşimle çouk için şuana kadar hiç ilşiye girmedik.ilişki esnasında da çocuk aklıma hiç gelmedi.sadece bitince geldi:)

cnm benımde adet gunum 1 subat sabretcez artık senınle ne yapalım catlıycam bende meraktan.hadı bakalım 1 subatta hemen yaz tamammı oldumu olmadımı ben hemen kan vercem gecıkırse allahım bu ay bızıde guldursun ınsallah sabır sabır ya sabır

cnm benımde adet gunum 1 subat sabretcez artık senınle ne yapalım catlıycam bende meraktan.hadı bakalım 1 subatta hemen yaz tamammı oldumu olmadımı ben hemen kan vercem gecıkırse allahım bu ay bızıde guldursun ınsallah sabır sabır ya sabır

bubuş ben seni takip ettim aynı gün olcaz biliyom bende:)kız hadi inşalah bu sefer gelicek allahın izniyle

bubuş ben seni takip ettim aynı gün olcaz biliyom bende:)kız hadi inşalah bu sefer gelicek allahın izniyle

cnm ya inşallah benım bu ay kasık agrılarım falan oldu hadı bakalım.birde cuma gunum olmasına ragmen goguslerımde agrı yok normalde ben 1 hafta onceden yatamazdım agrıdan.allahım duy sesımızı oncekı gece ruyamda gordum oğlum olmus daha bebek ama nasıl yuruyo anlatamam hayırdır inşallah.öptm cnm kalbını ferah tut

ya kızlar nazın actıgı konu kılıtlenmıs. ee ne guzel orda toplanmıstık. neden kapandıki..neyse nazcım gel cnm buraya merak ettim seni nasıl gıdıyor hamılelık??:içelim:

bende rüyamda göğsümden süt geldiğini gördüm bilen varmı anlamını
???

kızlar rüya tabirlerine baktım kız evlat diyor inşallahh hayırlısı olur

cnm ya inşallah benım bu ay kasık agrılarım falan oldu hadı bakalım.birde cuma gunum olmasına ragmen goguslerımde agrı yok normalde ben 1 hafta onceden yatamazdım agrıdan.allahım duy sesımızı oncekı gece ruyamda gordum oğlum olmus daha bebek ama nasıl yuruyo anlatamam hayırdır inşallah.öptm cnm kalbını ferah tut[/QUOT

arkadaslar hepinize selam.. bubuscum, bende gunume bir hafta onceden ruyamda gormustum bi oglum olmustu. ins hamilesindir.. ins burdaki butun arkadaslar hamiledir:1hug:

bende rüyamda göğsümden süt geldiğini gördüm bilen varmı anlamını
???

Ya pamukum,yatıyoruz kalkıyoruz aklımızda hep bebek var,çoğu kez de bilinçaltımıza işlemiş olduğundan rüyalarımızda da görüyoruz. Bende gecen ay oğlum oldugunu görmüştüm,hatta onu emziriyordum.

İnsan hep duymak ıstedıgı seyler yazılsın istiyor.. ama başarabilirsek oluruna bırakmak kendımıze yapabileceğimiz en büyük iyilik.

Sevgiler..

tatlım biz henüz düşünmüyoruz ama burda falan cok gezindiğimden dediğin gibi olabilir hayırlısı olsun allah hepsinden önce hayırlı evlat versin
acısını göstermesin

yok yok olmaz bişi merak etme daha bebek gelişmeye bile başlamamıştır

yakızlar kasıklarım öyle ağrıyoki şimdi regl olucam sanki.geliyo gibi ağrıyo ama daha 4 gün var.başım da ağrıdan çatlıyo midem de bulanmaya başladı üfff

X