Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

sizce en en erken ne zaman başlar erken denilen belirtiler. yani yeni regl gününüzden kaç gün önce. bu soruma heralde hamile kalan arkadaşlar cevap verebilir bilemiyorum hemen kendimi dinlemeye başlıcam yada başlamıcam:eek:
canım bunu bende çok merak ediyorum. kendimi dinlemekten bi hal oldum. vucudumda farketmediğim bir sürü hareket fark ettim.
Hamiş olan arkadaşlarımız lütfen bizi bilgilendirin.

kızlar doktor eniştem söyledi bana kafaya takmamak ve rahat olmak için 1duble kırmızı şarap iç dedi ama içki kullanmadıgım için içmedim içenler varsa denesin olcak tutcak tutmucak derdiniz olamz sizler bilirsiniz bana tavsiye buydu paylaştım

kızlar yarın test yapıcam 9gün geçti adetimden karar verdim ak kara yarın belli olacak hadi hayırlısıs

yarın sabah yapıcam testipamuk1 yazarım sonucu hadi hayırlısı hiç heycan yok aslında yapmıcaktım ama arkadaşım çok ısrar etti

aa hatuna bak bende bişey yok olma ihtimali düşük ben gidim test yapim diyorum 9 gün geçmiş yapmıcaktım diyosun
şaka bi yana testin sonucu olumsuz cıkıpta üzüleceksen yapma bence sabredebildiğin kadar bekle ne zaman diyosan ben hazırım ne olduğunu bilmek istiyorum o zaman yap
benimde bi kaç gün geçikmişti bikeresinde yaptım sonuç kötü olunca şuanda düşünmediğimiz halde üzüldüm sonra bi ay 10 gün geçti yapmadım hazır değilim diye ölede öğreniyosun sonucu ama test daha farklı biraz daha inanıyosun varlığına yani ben öle oluyorum anlatamadım ama umarım anlamışsındır

bende olmadı canım
ama olanlar varmış buradaki bazı arkadaşlardan duymuştum
kirpik karışması mı nee :)) diye bahsetmişlerdi..

günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrr
ben sabah kan verdim progesteron hormonu için.bakalım sonuç ne çıkacak.eğer adet olursam 2. günde diğer hormonlara bakılacak.yaaaa dua edin inş. adet olmam bebiş vardır.kasıklarımda ağrı var gerçekten ama umutlanmak istemiyorum.

inşallah hamişsindir bu günün ilk hamiş haberini senden alırız ne zaman alıcaksın sonuçları

X