Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kızlar 3 ayıma girdim hamileliğimde doktorum 2li test istedi p.tesi günü ultrasona giricem test için umarım herşey güzel çıkar bebeğim sağlıkldıır inşallahhh

Zinedila arkadasım,neredeyse hamile olmadan önceki yazdıklarından tanıyorum seni,güzel haberlerini aldım,hayırlısı olsun,çok sevindim senin adına,Allah nazarlardan saklasın.

bebişko sabret ve bence eşinin sonuçlarında bişey çıkmadığı için şükret. Sana bir tavsiyem var en az bir ay her akşam eşine havuç suyu içir. Erkeklerin değerleri için yükselme sağlıyor hemde spermlerin yumurtayı delmesini kolaylaştırıcı etkisi var.Denemekte fayda var.Dualarım seninle..

a.s.saol bubuşcum iyi dileklerin için bakalım dediğini deneyeceğim inşallah olurda sana yatar kalkar dua ederim valla canımcım öptüm kocaman:1hug:Şeniz

öncelikle şöyle başlıyayım
ben çok istiyrdum eşimle kaç tane gebelik testi şüphelenip yaptım bir bilseniz sonuç hep eksi en sonunda tama olmucak artık dedim artık denemicem dedim ama bir baktımki hamileyim
hamile oldugumu şöyle anladım migde bulantılarım başladı şiddetli ama sadece bulanıyrdu kusma hissim yoktu ve özellikle sabahları tabi bu kişiden kişiye değişir sonra halsizlik ve aynı adet sancısı gibi sancı oluyr ve gaz karın şişiyor buda şundan kaynaklanıyr bagırsaklar az çalışmaya başladıgı için bu karında şişlik yaratıyor ve rahatsızlık veriyor ve aşırı duygusallık başlıyor olur olmaz şeye aglıyorsun ben şu anda tahmini bir ay altı günlük hamileyim heee şunuda unutmadan söyliyeyim hamileleik başlangıcında illaki adet görülmicek diye bişi yok
benim tanıdıgım arkadasım hamilelik bekliyrdu ve adet oldu sonra ümidini kesti ama adeti bitince yine aynı sıkıntılardan dolayı doktora gitti ve iki aylık hamile oldugunu ögrendi yani benim diyecegim size üzüntüye kapılmayın herşey allahtan herşey olabilir olmuyr diyede sakın kendinizi üzmeyin çok istenildimi hiçbirşey olmuyor düşünmeyin kendinizi sıkmayın bırakın inşallah allah herkesin gönlüne göre verir

tugba haklısın aslında takmamak en iyi eşinizle beraber olmak için olmak gerek bebek için değil.. allah hayırlısını bilior...

ya ben adet oldum tam gününde geldi hatta bitti bile ama gene mide bulantım var hala başımda dönüyo.bide canım nasıl yoğurt çekiyo nasıl yiyiyorum anlatamam.ben normalde tatlı çikolata sevmem tuzlu yerim hep çerez cips falan.yaklaşık 1 haftadır tatlıdan başa bişey görmüyo gözüm adetim bitti hala evde tatlı aranıyorum?adetle alakası varmı acaba?

buarada adetim ilk günde çok açık kahverengi geldi.ertesi gün normal geldi.ondan sonra sadece kahveengi geldi.2seferdir böyle oluyo.normalde 3gün falan gelirdi ama şimdi 1gün gelliyo düzenimi değişti acaba?garip karın ağrılarım var ama kaslarım ağrıyo çok zorlamışım gibi bide çok gaz problemim var boş hava var sanki karnımda habire hareket ediyo gurulduyo.

ata canım adete yakın ve adetten sonra kan değerin düştüğü için tatlı arayabilirsin.ama adet görüpte hamile kalanlar var.ama canım kendini şartlandırma her şeyi oluruna bırak bak ummadığın bir anda çıkıveriri.yerimseniben

ya kızlar sizlere bir şey soracam siperm tahlili kaç günde çıkıyor.bilgisi olan varsa bana bilgi verirse çok sevinirim :)

Hemen O Gün Içinde Aliyorsun 2 Ve 3 Saat Canim Zaten Tahlilden önce 3 Ilişki Yok. Sabah Gidip Tahlili Veriyorsun öğleye Aliyrosun Biz 2 Kez Yaptirdikk Ordan Biliyorum.

saol canım bilgilerin içi bizde salı günü doktara gidecez bakalım hayırlısı.

inş.canım beklediğin ve emeğinin karşılığını hayırlı bir şekilde alırsın.

valla kızlar aynen ya ne bu ya her ay hamilelik belirtilerini yaşa fakat sonu hüsran artık ümit etmekten ve sonunda hüsrana uğramaktan bıktım aslında kadınlar kulübüne girip bu bölüme bile girmemem gerekiyo çünkü burdan daha çok ümitle çıkıyorum allah bunu bizim kaderimize ne zaman yazdıysa o zaman olucak zorlamanın bir anlamı yok ki psikolojimizi bozuyoruz geçen gün ne dikkatimi çekti temizlik yapıydum bir an kendi kendime düşündüğümü anladım bakın kendi kendime ne diyodum kahretsin nasıl bir kadınım çocuk bile yapamıyorum eşimde bana düzgün spermler göndermiyoki sanki ikimizin elindeymiş gibi tamamen psikolojimin bozulduğunu hissettim o ana ne alaka ya allah bilir o isterse olur istemezse olmaz mutlaka bir zamanı vardır allah herkesin yardımcısı olsun

ya ben adet oldum tam gününde geldi hatta bitti bile ama gene mide bulantım var hala başımda dönüyo.bide canım nasıl yoğurt çekiyo nasıl yiyiyorum anlatamam.ben normalde tatlı çikolata sevmem tuzlu yerim hep çerez cips falan.yaklaşık 1 haftadır tatlıdan başa bişey görmüyo gözüm adetim bitti hala evde tatlı aranıyorum?adetle alakası varmı acaba?

buarada adetim ilk günde çok açık kahverengi geldi.ertesi gün normal geldi.ondan sonra sadece kahveengi geldi.2seferdir böyle oluyo.normalde 3gün falan gelirdi ama şimdi 1gün gelliyo düzenimi değişti acaba?garip karın ağrılarım var ama kaslarım ağrıyo çok zorlamışım gibi bide çok gaz problemim var boş hava var sanki karnımda habire hareket ediyo gurulduyo.

canım aynı belirtiler bende de kaldı adetim çok geç geldi fazla sürmedi ve hep canım tatlı bişeyler istedi başım dönüyo hala daha midem bulanı yo hala daha içim rahat etsin die dün çarşıya çıktığımda test aldım ve hüsrannnn malesef yok ama sanırım bendeki kansızlıktan dolayı çükü bir ara daha böle çok kansızlık ilrlemişti mide bulantım ve baş dönmem vardı canım tatlı bir şeyler istemişyi doktor kanımın çok düştüğünü söledi ilaç kullanmıştı heralde yine olndan gaz problemimde çok var ve kasık ağrım ama heralde benimki kistten bağırsaklarımda problem mi var diye gitmiştim sağ yumurtalığımda kist çıkmıştı doktor gaz sancısının ve kasık ağrısının kistten olduğunu sölemişti o yüzden ümit etmek istemiyorum artık sen yine de şüpheleniyosan al bir test yap olsun bitsin

bende kist yok yastevcim çünkü geçen ay doktora muayene olmuştum hpv virüsü çıkmıştı bende ozaman söylemiştim ultrasonda bakmıştı hiç kist olmadığını yumurtalarımın çok sağlıklı ve kocaman olduklarını söylemişti.bilemiyorum bende psikolojik olduğunu düşünüyorum çok da idrara çıkmaya başladım ama bu soğuk havalardan da olabilir.üff çok zor ya regli oldum hala daha ümit etmeye devam ediyorum nekadar zor bişey.ama böyle yapmamamız lazım maalesef akışına bırakınca oluyo kaderimizde nezaman varsa ozaman olucak sonuçta.ama sabırsızlık kanımızda var:)

ata canım adete yakın ve adetten sonra kan değerin düştüğü için tatlı arayabilirsin.ama adet görüpte hamile kalanlar var.ama canım kendini şartlandırma her şeyi oluruna bırak bak ummadığın bir anda çıkıveriri.yerimseniben

inşallah canım hepimiz bunun için dua etmiyormuyuz.inşallah burda isteyen tüm arkadaşların(ben dahil) en hayırlı zamanda kucaklarında dünya tatlısı bir bebişi olur:emir_bebek:

Selam triangulum.. hoşgeldin.

Ata tanem.. bu arada durumumuz şu an tıpa tıp aynı.. ben bir de üstüne üstelik olmam gerekenden daha erken zamanda regl oldum,bir garip oldum.. uzun bi süre lekelenme mi dedik? Şimdi regl durumundayım.. oysa biz hani hadi bebeğimiz olsun durumunda da değildik.. ama şimdi takıntı oldu artık.

X