• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Bence bekle karşında tecrübe var bende gecikince direkt kan vermeye gideceğim kendim bile yapmıycam
Valla dört yıldır hep korunduk bir kez bile korunmamazlık yapmadık bir kez korunmadık acaba ondan mı oldu diye düşünüyorum onun için ben de gecikmeden yapmamayı düşünüyorum

Valla dört yıldır hep korunduk bir kez bile korunmamazlık yapmadık bir kez korunmadık acaba ondan mı oldu diye düşünüyorum onun için ben de gecikmeden yapmamayı düşünüyorum
Ondan da olabilir ben hiç korunmadım ama çocuk pozisyonu varmış afedersin onu yaptım 10 dk ayaklarımı kaldırdım

Test yapsam çıkar mı acaba yada günümü mü beklesem bir şey kalmadı da
Canım merhaba konunun tamamını okumadım Ben adet döneminden önce idrar testi yaptı pozitif çıktı Ahmet olma gereken günde. Tekrar test yaptım oda pozitif çıktı ama güvenemedim hayal kırıklığı yaşamak istemedim. O yüzdende kan testi yaptırdım

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
2 gebelik yasadım 1inde 6 gun kala ogrendim silik cikmisti digeri de 2 gun kala silik cikmisti ikiside kucagima nasip olmadi ama belirtilerimde soyleydi.
10 gun kala goguslerim ciddi sekilde hassaslasmisti uclari sizliyo gibiysi yuz ustu yatamiyodum (yuz ustu yatmayi cok seviyodum) kasıklarima ara ara igne batar gibi oluyodu akıntım vardı..
Herkesde bir olmuyor arkadasim hamile 6. Ayı biticek insallah o sadece adet sancisi gibi agrim var diyodu bide akintim var diyodu sadece bunlari yasadi.
Baska bi arkadasim belimden kalcama agri giriyodu goguslerim sismisti hassaslasmisti demisti.. akıntı ve igne batmasi tarzinda gun icinde 2 3 defa yasama durumu cogunlukla oluyor gogus belirtiside oluyor.
Ben bebegimj kaybettigimde muayenede ogrebdik doktorum direk goguslerindeb anlaman gerekirdi dedi ve o an goguslerimi elledigimde o sertlik cok aza inmis durumdaydi uclari sizlamiyodu 8 gun icimde ölü kalmis bebegim o yuzden oyle demisti doktor fark edecegin ilk etmenlerden biri eger kanama vs yoksa hersey normal gibiyse demisti yani gogusler ilk belirtilerden biri

8 gün kaldı bugün de bitti atarsa 8 diyelim sjjddjjdjd partnerimle de paylaşamıyorum oda umutlanır falan diye mecbur içimde tutuyordum geçen gün burayı gördüm bacılarla konuşmak içimi rahatlattı resmen
Bende paylaşmıyordum eşimle ama o şakalaşmayı seven biri benimle çok uğraşır şaka yaparken karnıma baskı yapıyor diye bebek varsa bişey olmasın diye söyledim ama o hemen umutlanan biri değil kesin olmadan yada bana yansıtmıyo

2 gebelik yasadım 1inde 6 gun kala ogrendim silik cikmisti digeri de 2 gun kala silik cikmisti ikiside kucagima nasip olmadi ama belirtilerimde soyleydi.
10 gun kala goguslerim ciddi sekilde hassaslasmisti uclari sizliyo gibiysi yuz ustu yatamiyodum (yuz ustu yatmayi cok seviyodum) kasıklarima ara ara igne batar gibi oluyodu akıntım vardı..
Herkesde bir olmuyor arkadasim hamile 6. Ayı biticek insallah o sadece adet sancisi gibi agrim var diyodu bide akintim var diyodu sadece bunlari yasadi.
Baska bi arkadasim belimden kalcama agri giriyodu goguslerim sismisti hassaslasmisti demisti.. akıntı ve igne batmasi tarzinda gun icinde 2 3 defa yasama durumu cogunlukla oluyor gogus belirtiside oluyor.
Ben bebegimj kaybettigimde muayenede ogrebdik doktorum direk goguslerindeb anlaman gerekirdi dedi ve o an goguslerimi elledigimde o sertlik cok aza inmis durumdaydi uclari sizlamiyodu 8 gun icimde ölü kalmis bebegim o yuzden oyle demisti doktor fark edecegin ilk etmenlerden biri eger kanama vs yoksa hersey normal gibiyse demisti yani gogusler ilk belirtilerden biri
Çok geçmiş olsun 💐 allah tekrar nasip etsin inşallah gönlünce olsun 🥹💐🤍🕊️

Olma ihtimali oluyor. Siz belirtilerinize bakın kendinize odaklanın
Walla hamileymişim gibi hissetmiyorum açıkçası olursa supriz olur pek belirtim yok adet olacak gibi hissediyorum sol kasık ağrısı cok akıntım bi var bi yok idrara çıkma isteği var bilmiyorum kendimi dinlemeyi bıraktım herşeye bahanem var sık idrar usutmusumdur diyorum vs vs iste aman nasip duamı esirgemiyorum bekliyorum bakalım inşallah şaşırırım guzel seyler olur 🤲

Söylediğiniz akıntı yerleşme kanamasına benziyor anlattığınız kadarıyla ama bence test yapmayın 2 yıldır bebeğim olsun diye uğraşıyorum bu süreçte çok hüsrana uğradım erken test yaparak. Adet gününüzün en azından 2-3 gün geçmesini bekleyin bence. Benim gibi kimsenin üzülmesini istemem. Benim de bugün regl günüm bekliyorum henüz gelmedi ama gelmese de cumaya kadar test yapmayı düşünmüyorum Rabbim herkese gönlündekini hayırlı eyleyip nasip etsin inş
Rabbım yüzüne gülsün inşallah en kısa zamanda sana sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah bir rahatsızlığınız var mı

Herkese merhaba🌸
4 yıllık evliyim,bunun son 2 yılı gebe kalma ugraslarım sonucu prolaktin yüksekliğimi öğrendim,tedavi oldum.Takip eden aylarda sürekli değişik bir şekilde gebelik belirtileri aradım bu sayfada çok yorum okudum ve olmadı..Fakat dün hamile olduğumu öğrendim.Size de fikir olması amacıyla yazıyorum.Burunda tıkanıklık adeta alerjik bir reaksiyon gibi ve ağızda şeker yemıssınız gibi sekerimsi bir tat oluştu.Ben bu iki belirti ile emin oldum.. Bugün doktora gidip ne kadarlık olduğunu öğreneceğim☺️Herkese bol şans diliyorum..🙏
Ayy gerçekten mi bnde son 4 gün adete burun tıkanıklığı var ama hasta degilim iyice umutlandm 🥹

Back