• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Benim de regl günüm en son 1di. Yumurtlamam 16. Günde oldu ilişkimiz ondan 2 gun once olmuştu. Ben 7. Gun kan tahlili verdim 1.15 çıktı negatif hamile değilim diye düşünürken adet günümde bir cilt bakimi ürününe başlayacaktım ne olur ne olmaz kesin olsun dedim ve bir kaset test yaptım silik çıktı. Bugun yine yaptım daha belirgin silik. Doktor yeni oluşmaya başlamıştır kan tahlilini 15 ocakta yapalım dedi. Panik yapmayın bekleyin.
Merhaba, benim yumurtlama 13-14 aralıkta oldu. Bu sabahta test yaptım önce gölge var gibi oldu sonradan baktığımda hiç bir şey göremedim. Bat 28i dediğiniz gibi o gün test yapıcam artık, teşekkür ediyorum cevabınız için 🥰

Sağol canım sende inşallah şansıma eczaneye yetişemedim yakında var nöbetçide hava soğuk bi hayır var diyip yarın mı yapsam yoksa alsammı😂
Bence bekleyin hava soğuk ben terliksiz bile gezmiyorum üşürüm diye evi de günlerdir süpürmüyorum nisanlima yaptırıyorum bebeğim varsa bisey olur diye fkfkfkfkfk

Eklentiler

• IMG_9419.jpeg
    IMG_9419.jpeg
    125,8 KB · Görüntüleme: 95
Back