• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

4 gün önce idrarda pozitifi gördüm. Adet günümdede kan testiyle kesinleştirdim. İnşallah seninledir. Allahım her isteyene nasip etsin çok heyecanlı 🤲🏻😍
Göğüste şaşkınlık ve kaşıntı var garip bi migde ağrısı ve rahtsz bir durum var çözemiyorum inşallah hasta olmazsm yarın kan vericem 🤲🏻🥹

Kızlar selam reglime 5 gün var az önce test yaptım böyle çıktı sizce ne zaman sonra daha yapmam gerek

Eklentiler

• 20241229_190527.jpg
    20241229_190527.jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 98
Kızlar merhaba reglime 3 gün var bu sabah test yaptım negatif erken gebelik testi Normalde Bebiş olsaydı çıkartırdı değil mi yani Sizce testi ne zaman tekrarlamalıyım 3 gün sonra reglim

Reglime 5 gün var freely kaset test yaptım böyle çıktı sizce çok mu erken yaptım erken gebelik testlerine çok güvenmiyorum

IMG_3935.jpeg

Merhaba arkadaşlar ben 3 ay önce bir düşük yaşadım ilk hamileliğimdi onda göğüs hassasiyeti bulantı halsizlik metalik tat vardı âdet öncesinden şimdi adetimden 3 gün geçti sadece metalik tar var belirti olarak adet öncesi her zaman göğüs hassasiyeti kramplar olurdu şimdi hiç bir şey yok sizce gebelik ihtimali var mı acaba yaşayan var mı?!

Merhaba arkadaşlar ben 3 ay önce bir düşük yaşadım ilk hamileliğimdi onda göğüs hassasiyeti bulantı halsizlik metalik tat vardı âdet öncesinden şimdi adetimden 3 gün geçti sadece metalik tar var belirti olarak adet öncesi her zaman göğüs hassasiyeti kramplar olurdu şimdi hiç bir şey yok sizce gebelik ihtimali var mı acaba yaşayan var mı?!
Öncelikle bebeğinizi kaybettiğiniz için üzgünüm. ben de 1,5 sene önce bebeğimi 2 aylık hamileyken kaybettim.
Ben de 8 aydır klomen+çatlatma iğnesi tedavisi görüyorum. İlk kez bu ay hiç belirtim yok adetime 4 gün var. Siz de aynı şeyi yazınca merak ettim test yaptınız mı??

Öncelikle bebeğinizi kaybettiğiniz için üzgünüm. ben de 1,5 sene önce bebeğimi 2 aylık hamileyken kaybettim.
Ben de 8 aydır klomen+çatlatma iğnesi tedavisi görüyorum. İlk kez bu ay hiç belirtim yok adetime 4 gün var. Siz de aynı şeyi yazınca merak ettim test yaptınız mı??
Çok teşekkür ederim sizin içinde üzgünüm evde test yaptım negatif çıktı ama hala regel olmadım ve hiç bir belirti yok genelde regel olmadan önce bir iki gün önce kasık ve göğüs arım olurdu ama onlarda omladı sadece metalik tat var birde iki üç güne kadar yoğun kıvamlı beyaz bir akıntım vardı yaklaşık bir hafta sürdü ve ara sıra sağa bacama buran bir arı giriyor

Kızlarrr. Üç aylık evliyim iki aydır çocuk istiyoruz:) Adet tarihlerim düzenlidir. Bu ay yumurtlamamın olduğu günü ve öncesini değerlendirdik. Yumurtlamadan sonra şiddetli bel ağrılarım başladı iki üç gün sürdü ama çok ayakta kaldığım günlerdi ona bağladım. Sonrasında bir gün göğsüme şiddetli bir ağrı girdi koltuk altıma doğru hatta kalp krizi falan mı geçiricem diye korktum. Ara ara kasıklarımda batma da oluyor. Her gece 2-3 defa tuvalete kalkıyorum. Son iki gündür de sürekli ağzıma bişeyler atma isteği oluyordu bugün o yok. Göğüsümde bu sabahta sızlama oldu içten bi sızı ağrı giriyor. Aynı zamanda yumurtlama gününden beri her gün olmasa da iki günde bir falan şeffaf akıntım geliyor ilk iki gün şeffaf ve beyaz karışıktı bugün akıntım da yok. Hamile olabilir miyimm??
Adetime 5 gün var

Kızlarrr. Üç aylık evliyim iki aydır çocuk istiyoruz:) Adet tarihlerim düzenlidir. Bu ay yumurtlamamın olduğu günü ve öncesini değerlendirdik. Yumurtlamadan sonra şiddetli bel ağrılarım başladı iki üç gün sürdü ama çok ayakta kaldığım günlerdi ona bağladım. Sonrasında bir gün göğsüme şiddetli bir ağrı girdi koltuk altıma doğru hatta kalp krizi falan mı geçiricem diye korktum. Ara ara kasıklarımda batma da oluyor. Her gece 2-3 defa tuvalete kalkıyorum. Son iki gündür de sürekli ağzıma bişeyler atma isteği oluyordu bugün o yok. Göğüsümde bu sabahta sızlama oldu içten bi sızı ağrı giriyor. Aynı zamanda yumurtlama gününden beri her gün olmasa da iki günde bir falan şeffaf akıntım geliyor ilk iki gün şeffaf ve beyaz karışıktı bugün akıntım da yok. Hamile olabilir miyimm??
Adetime 5 gün var
Göğüs hariç aynı belirtiler bende de var adetime daha 8 gün var test yaptınız mı sonuç nedir

Merhabalar kusura bakmayın benimde bir sorum olacak 08.12.2024 adet gördüm
04.01 2025 de gece mide bulantısı bas donmesi oldum acile gittik kan verdi beta 1.20 negatif
Ama ben 04.01.2025 de cumartesi günü öğlen gebelik testi yaptim evde tek çizgi çıktı diye koydum ama akşam gelince eve bir baktım ikinci cizgi silik anlamadım adetimede 1 gün kaldi

Eklentiler

• 20250105_051456.jpg
    20250105_051456.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 19
Merhabalar kusura bakmayın benimde bir sorum olacak 08.12.2024 adet gördüm
04.01 2025 de gece mide bulantısı bas donmesi oldum acile gittik kan verdi beta 1.20 negatif
Ama ben 04.01.2025 de cumartesi günü öğlen gebelik testi yaptim evde tek çizgi çıktı diye koydum ama akşam gelince eve bir baktım ikinci cizgi silik anlamadım adetimede 1 gün kaldi

Ben iki gün önce kan verdim onda <2 çıktı ama hala regel olamadım hiç bir belirti yok

Back
X