• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Sağlıkla kavuşun insallah 🙏🏻 farklı belirtiler oluyor herkeste.. ben de ciddi bel ağrısı sağ tarafta kalçamı bacağıma doğru tutan bir ağrı ben hatta fıtık olduğunu düşündüm. Hep inceden devam eden kasık sancıları var. Yerleşme kanaması yok önceki gebeliğimde de olmamıştı. Doğumdan önce de nişan kanamam olmamıştı illa kanama beklememek gerekiyor. Ama acayip bir gaz ve şişkinlik sorunu yaşadım 1 haftada 3 kg fazla çıkacak şekilde diyeyim. Tam kasık kısmi vajinanin üstünde dolgunluk oluştu. Herkeste ayrı bir belirti var. Bir de su var ben hamile olduğumu hep rüyalarımdan anlıyorum mesajlı bir rüya görüyorum mutlaka ona da dikkat edin.
Bende ruyada gebelik çok gördüm ama galiba hep görüyorum emin değilim de hahaha

Bende bunları yaşadım artı olarak idrar kokusu değişmesi ve aşırı gaz oldu. Ve kasık ağrım normalde adetten 1-2 gün önce başlar 10 gün önce başlamıştı ve tek taraflı bir kasık ağrısı oluyordu genelde batıyordu. Bacağa vuruyordu bazen . meğer hamileymişim :)
Selaam idrar kokusu nasıl oluyordu? Nasıl sorsam bilemedim bunu 😂 Bir koku mu yayılıyordu fazla fazla… Kendimde oldu böyle bir şey idrar yoğun kokmaya başladı ki kokmazdı o yüzden sormak istedim size de. ^

Kızlar bu pozitif olabilir mi tecrübelerimize göre yorumları alabişir miyim?

Eklentiler

• IMG_2320.jpeg
    IMG_2320.jpeg
    72,8 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba ,

Reglime 10 gün var ama göğüslerim çok ağrıyor başka bir şey için kan vermiştim o sırada doktor beta hgc ye de baktı şimdi sonuca baktım 0.6 gebe olup olmadığımı anlayamadım.

Merhaba ,

Reglime 10 gün var ama göğüslerim çok ağrıyor başka bir şey için kan vermiştim o sırada doktor beta hgc ye de baktı şimdi sonuca baktım 0.6 gebe olup olmadığımı anlayamadım.
canım yok şuan ama kan testi için bile cok erken. Olsa bile kana gecmemiş olabilir

Merhaba metal tat dediğiniz nasıl oluyor bende anlamaya çalışıyorum onu ama yardımcı olursanız sevinirim bildiğimiz metal mi yoksa
Nasıl tarif edilir bilmiyorum ama şöyle hani bazen demir kaşıkla yemek yediğimizde alırız ya o metalin tadını. Öyle bi tat

Nasıl tarif edilir bilmiyorum ama şöyle hani bazen demir kaşıkla yemek yediğimizde alırız ya o metalin tadını. Öyle bi tat
3 gündür bende o tat var . Mesela bazı içeceklerde tat kaybı var cappy meyve suyu portakallı olan dün akşam içtim ama acı geldi bi tuhaf ondan size sorayım dedim

Amin inşallah 🙏 hiç korkmayın hayırlısı ve sağlıklı bi bebeğiniz olsun inşallah Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak içinizi ferah tutun haberleşelim 💞
Çok teşekkür ederimsizinde inşallah 🥹♥️ bu sayfa bana çok iyi geliyor hani damdan düşenin halinden damdan düşen anlr derlr ya o işte beni anlayan onlarca insan aynı düşünceleri aynı duygulari yasadigimiz

Back
X