Merhaba kızlar 1 aralıkta adet gördüm en son. Şuan üç gündür kasık ağrım, göğüs hassasiyetim var göğsümde yeşil damarlar belirginleşti şişkinlik var ve baş dönmem oluyor arada. Bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı sizce ne zaman kesin sonuç verir ne düşünüyorsunuz ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri
- Konu Sahibi Rline
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- erken gebelik gebelik hamilelik hamilelik belirtileri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Akintida artış olabiliyor ve Kasıkda ufak batmalar oluyor onun haricinde ben bişey yasamamistimErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
- 11 Aralık 2024
- 32
- 25
- 3
- 30
Olur insallah takviye kullanıyor musunuz ilaçlar dışında?Kasıklarımda ağrım var bir de sabahtan beri mide bulantısı belki psikolojiktir diye umutlanmıyorum 2. Ayım letu kullanıyorum nasip hiç bir sebep yok ama iki yıl oldu olmuyor vardır bir hayır deyip bekliyorum yaş 41 olunca umutlanmak ta zor oluyor
- 15 Mayıs 2022
- 817
- 823
- 33
- 30
Benimde aynı şekilde. Bugün kaset testim negatif çıktı, olsaydı testte çıkardı diye düşünüyorum yarın test yapacak mısınızMerhaba kızlar 1 aralıkta adet gördüm en son. Şuan üç gündür kasık ağrım, göğüs hassasiyetim var göğsümde yeşil damarlar belirginleşti şişkinlik var ve baş dönmem oluyor arada. Bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı sizce ne zaman kesin sonuç verir ne düşünüyorsunuz ?
Yarın yapmam artık bir kaç gün daha beklerim heralde belki erkendir test için diye düşündümBenimde aynı şekilde. Bugün kaset testim negatif çıktı, olsaydı testte çıkardı diye düşünüyorum yarın test yapacak mısınız
Benim de kasıklarım da batma şeklinde ağrı sol tarafım da ve akıntım var adetime 9 gün var çok stres yaptımMerhaba kızlar 1 aralıkta adet gördüm en son. Şuan üç gündür kasık ağrım, göğüs hassasiyetim var göğsümde yeşil damarlar belirginleşti şişkinlik var ve baş dönmem oluyor arada. Bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı sizce ne zaman kesin sonuç verir ne düşünüyorsunuz ?
- 1 Ekim 2024
- 32
- 6
- 1
- 25
Kızlar durumumu paylaşmak istiyorum sizlerle yorumlarınıza ihtiyacım var.24 Kasım son adet tarihim bu ay 22-24 arası adet bekliyordum.bu güne kadar tüm adet belirtilerini yaşadım yogun kasik ağrısı karın ağrısı seyirime rahimde ve kasıklarda ha oldum ha olacam diyorum geçiyor ara ara gene geliyor ama sidettli dün yani 25 Aralık sadece peceteye sildigimde gelen sadece bir kerelik akıntı geldi kahve gibi pembe gibi bu gün test yaptım negatif çıktı ve o adet agrilari nerdeyse yok denecek kadar azaldı böyle durumlar yaşayıp hamile kalan varmı?
Bnim de oyle oldu bugun hafif sizin ti adet olcakmisim gibi agri adetime 5 gun kaldi, belirti olabilir,Hem sağda hem sol tarafda ara ar kasık ağrısı erken gebelik belirtisi midir uzun süre ayakta durunca belimede vuruyor . Regl olmama 7 gün var
Yerlesme kanamasi olabilir hemen idrar gecmez once kan. Sonra idrarKızlar durumumu paylaşmak istiyorum sizlerle yorumlarınıza ihtiyacım var.24 Kasım son adet tarihim bu ay 22-24 arası adet bekliyordum.bu güne kadar tüm adet belirtilerini yaşadım yogun kasik ağrısı karın ağrısı seyirime rahimde ve kasıklarda ha oldum ha olacam diyorum geçiyor ara ara gene geliyor ama sidettli dün yani 25 Aralık sadece peceteye sildigimde gelen sadece bir kerelik akıntı geldi kahve gibi pembe gibi bu gün test yaptım negatif çıktı ve o adet agrilari nerdeyse yok denecek kadar azaldı böyle durumlar yaşayıp hamile kalan varmı?
- 1 Ekim 2024
- 32
- 6
- 1
- 25
Yerleşme kanamasindan sonramı testte çıkar yoksa önce pozitif olup sonramı yerleşme kanaması olur tam onu bilmiyorum ama inşallah yerlesmedirYerlesme kanamasi olabilir hemen idrar gecmez once kan. Sonra idrar
[/QUOTEye
Yerlesmeden sonra cikar diye biliyorumYerleşme kanamasindan sonramı testte çıkar yoksa önce pozitif olup sonramı yerleşme kanaması olur tam onu bilmiyorum ama inşallah yerlesmedir
- 11 Aralık 2024
- 32
- 25
- 3
- 30
Merhaba kızlar benim durumum karışık ovulasyon testine göre bugün adet olmam gerekiyor 16. Gun silik gün dahil erken gebelik testi yaptim bole çıktı sizce varmı? Awox erken gebelik testi ilk 3 dk
Ama burda var gibi.. nasıl adet oldunuz ki?Dün gece pembe gibi leke geldi adete 5 gün var bu da sabahki test bu sekilde. Ama bu testten daha önce yaptım pozitivist çıktı ama adet oldum güvenemiyorum
- 11 Aralık 2024
- 32
- 25
- 3
- 30
Benim de regl günüm en son 1di. Yumurtlamam 16. Günde oldu ilişkimiz ondan 2 gun once olmuştu. Ben 7. Gun kan tahlili verdim 1.15 çıktı negatif hamile değilim diye düşünürken adet günümde bir cilt bakimi ürününe başlayacaktım ne olur ne olmaz kesin olsun dedim ve bir kaset test yaptım silik çıktı. Bugun yine yaptım daha belirgin silik. Doktor yeni oluşmaya başlamıştır kan tahlilini 15 ocakta yapalım dedi. Panik yapmayın bekleyin.Benimde aynı şekilde. Bugün kaset testim negatif çıktı, olsaydı testte çıkardı diye düşünüyorum yarın test yapacak mısınız
Herkese merhaba benim adetime 15 gün kala aşırı mide bulantısı gaz sancı kasık ağrısı vs vardı bi süre sonra tek tek gitti şuan sadece ara ara mide bulantısı çok kasık ağrısı bazen bacağım kasılıyor o kadar adetime 6 gün var test yapsam çıkar mı daha önce yaptım on gün varken sülik çıktı
- 11 Aralık 2024
- 32
- 25
- 3
- 30
Sağlıkla kavuşun insallah farklı belirtiler oluyor herkeste.. ben de ciddi bel ağrısı sağ tarafta kalçamı bacağıma doğru tutan bir ağrı ben hatta fıtık olduğunu düşündüm. Hep inceden devam eden kasık sancıları var. Yerleşme kanaması yok önceki gebeliğimde de olmamıştı. Doğumdan önce de nişan kanamam olmamıştı illa kanama beklememek gerekiyor. Ama acayip bir gaz ve şişkinlik sorunu yaşadım 1 haftada 3 kg fazla çıkacak şekilde diyeyim. Tam kasık kısmi vajinanin üstünde dolgunluk oluştu. Herkeste ayrı bir belirti var. Bir de su var ben hamile olduğumu hep rüyalarımdan anlıyorum mesajlı bir rüya görüyorum mutlaka ona da dikkat edin.Herkese merhaba
4 yıllık evliyim,bunun son 2 yılı gebe kalma ugraslarım sonucu prolaktin yüksekliğimi öğrendim,tedavi oldum.Takip eden aylarda sürekli değişik bir şekilde gebelik belirtileri aradım bu sayfada çok yorum okudum ve olmadı..Fakat dün hamile olduğumu öğrendim.Size de fikir olması amacıyla yazıyorum.Burunda tıkanıklık adeta alerjik bir reaksiyon gibi ve ağızda şeker yemıssınız gibi sekerimsi bir tat oluştu.Ben bu iki belirti ile emin oldum.. Bugün doktora gidip ne kadarlık olduğunu öğreneceğimHerkese bol şans diliyorum..
- 11 Aralık 2024
- 32
- 25
- 3
- 30
Yumurtalara tarihiniz tahmini döllenme günü 1-2 gun ekleyin yumurtlamaya onun üzerinden 12 gun sayıp yapın testi benceHerkese merhaba benim adetime 15 gün kala aşırı mide bulantısı gaz sancı kasık ağrısı vs vardı bi süre sonra tek tek gitti şuan sadece ara ara mide bulantısı çok kasık ağrısı bazen bacağım kasılıyor o kadar adetime 6 gün var test yapsam çıkar mı daha önce yaptım on gün varken sülik çıktı
- 29 Ağustos 2018
- 4.235
- 4.207
- 133
Adet olmadim ben pazar kan testi verdim 2 yani negatif çıktı belki dedim gec döllenme bekliyorum yarin test yapcam haftaya saliya kadar olmazsam yeniden kan vericem umut işteAma burda var gibi.. nasıl adet oldunuz ki?
Ben 18 kasım da ilişki yaşadım yumurtlamama iki gün vardı şu an akıntı kasık ağrısı uyku çok fena var daha yeni uyandım zaten ve memelerim de değişim var adetime yarın test alıp yapsam 8 gün var çıkar mı sizce?Herkese merhaba benim adetime 15 gün kala aşırı mide bulantısı gaz sancı kasık ağrısı vs vardı bi süre sonra tek tek gitti şuan sadece ara ara mide bulantısı çok kasık ağrısı bazen bacağım kasılıyor o kadar adetime 6 gün var test yapsam çıkar mı daha önce yaptım on gün varken sülik çıktı
Ben 18 kasım da ilişki yaşadım yumurtlamama iki gün vardı şu an akıntı kasık ağrısı uyku çok fena var daha yeni uyandım zaten ve memelerim de değişim var adetime yarın test alıp yapsam 8 gün var çıkar mı sizceHerkese merhaba benim adetime 15 gün kala aşırı mide bulantısı gaz sancı kasık ağrısı vs vardı bi süre sonra tek tek gitti şuan sadece ara ara mide bulantısı çok kasık ağrısı bazen bacağım kasılıyor o kadar adetime 6 gün var test yapsam çıkar mı daha önce yaptım on gün varken sülik çıktı
Bence yap bende on gün varken silik çıktı yarın yine yapıcamBen 18 kasım da ilişki yaşadım yumurtlamama iki gün vardı şu an akıntı kasık ağrısı uyku çok fena var daha yeni uyandım zaten ve memelerim de değişim var adetime yarın test alıp yapsam 8 gün var çıkar mı sizce?