Belki de yoktur ama yapsam mı yapmasam mı iyice kafam karistiBence yap bende on gün varken silik çıktı yarın yine yapıcam
Bence yap çıkmazda adetine üç gün kala yine yap bazen erken olunca göstermez günden güne yükselirr varsa da zatwn üç gün kala da çıkar diye düşünüyorumBelki de yoktur ama yapsam mı yapmasam mı iyice kafam karisti
Sizde stres yaptınız mı bu süreçte ben çok yaptımBence yap çıkmazda adetine üç gün kala yine yap bazen erken olunca göstermez günden güne yükselirr varsa da zatwn üç gün kala da çıkar diye düşünüyorum
Ben yapmadım ya çünkü çocuk için uğraştığımızdan beri stres yapıyorum olmuyor akışına bıraktım silik çizgi çıkınca stres oldum ama şuan yok yarın belli olacakSizde stres yaptınız mı bu süreçte ben çok yaptım
Olma ihtimali oluyor. Siz belirtilerinize bakın kendinize odaklanınAdet olmadim ben pazar kan testi verdim 2 yani negatif çıktı belki dedim gec döllenme bekliyorum yarin test yapcam haftaya saliya kadar olmazsam yeniden kan vericem umut işte
Merhaba, benim yumurtlama 13-14 aralıkta oldu. Bu sabahta test yaptım önce gölge var gibi oldu sonradan baktığımda hiç bir şey göremedim. Bat 28i dediğiniz gibi o gün test yapıcam artık, teşekkür ediyorum cevabınız içinBenim de regl günüm en son 1di. Yumurtlamam 16. Günde oldu ilişkimiz ondan 2 gun once olmuştu. Ben 7. Gun kan tahlili verdim 1.15 çıktı negatif hamile değilim diye düşünürken adet günümde bir cilt bakimi ürününe başlayacaktım ne olur ne olmaz kesin olsun dedim ve bir kaset test yaptım silik çıktı. Bugun yine yaptım daha belirgin silik. Doktor yeni oluşmaya başlamıştır kan tahlilini 15 ocakta yapalım dedi. Panik yapmayın bekleyin.
Hadi insallah beklediğiniz sonucu alırsınız allah yardımcınız olsunBen yapmadım ya çünkü çocuk için uğraştığımızdan beri stres yapıyorum olmuyor akışına bıraktım silik çizgi çıkınca stres oldum ama şuan yok yarın belli olacak
Sağol canım sende inşallah şansıma eczaneye yetişemedim yakında var nöbetçide hava soğuk bi hayır var diyip yarın mı yapsam yoksa alsammıHadi insallah beklediğiniz sonucu alırsınız allah yardımcınız olsun
Bence bekleyin hava soğuk ben terliksiz bile gezmiyorum üşürüm diye evi de günlerdir süpürmüyorum nisanlima yaptırıyorum bebeğim varsa bisey olur diye fkfkfkfkfkSağol canım sende inşallah şansıma eczaneye yetişemedim yakında var nöbetçide hava soğuk bi hayır var diyip yarın mı yapsam yoksa alsammı
Alamıycam valla bız gibi havaBence bekleyin hava soğuk ben terliksiz bile gezmiyorum üşürüm diye evi de günlerdir süpürmüyorum nisanlima yaptırıyorum bebeğim varsa bisey olur diye fkfkfkfkfk
Bence de iyi yapıyon bacı boşver yat evde dinlen ama ben geceleri de uyuyamıyorum sabahı sabah ediyorum meraktan bakalım belirti olcak mi diye jajsjsjsjAlamıycam valla bız gibi hava
Ay aldım valla bi normal bi erken aldım işten çıktım önünden geçiyordum yapcam eve gidinceBence de iyi yapıyon bacı boşver yat evde dinlen ama ben geceleri de uyuyamıyorum sabahı sabah ediyorum meraktan bakalım belirti olcak mi diye jajsjsjsj
Sonuçları benimle de paylaş bacı eğer silik bile olsa çıkarsa ben de sabah alırımAy aldım valla bi normal bi erken aldım işten çıktım önünden geçiyordum yapcam eve gidince
NegatifSonuçları benimle de paylaş bacı eğer silik bile olsa çıkarsa ben de sabah
Üzülme belki daha çıkmayacak kadar miniktir sonuçta adetimize daha var adetiniz geciksin öyle yapın diyolar zatenNegatif
Bu negatif mi pozitif miÜzülme belki daha çıkmayacak kadar miniktir sonuçta adetimize daha var adetiniz geciksin öyle yapın diyolar zaten
İkinci çizgi yarıda kalmışÜzülme belki daha çıkmayacak kadar miniktir sonuçta adetimize daha var adetiniz geciksin öyle yapın diyolar zaten
Demek ki yeni gebe olabilirsin demek bu dimiİkinci çizgi yarıda kalmış
Silik olunca evettw bunu bilmiyorum nwyse yapmıycam bidaha yüm param teste gittiDemek ki yeni gebe olabilirsin demek bu dimi
Olsun yine de çıktı bakalım ben de ne çıkacakSilik olunca evettw bunu bilmiyorum nwyse yapmıycam bidaha yüm param teste gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?