Evet orasıda doğru kaldı 6 7 gün sabır diliyorum kendime ve sizeevet vardır mutlaka . Ama herkesin belirtisi olmuyor ya bazı kişiler belirti bile yaşamadan hamile oldugunu ogreniyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet orasıda doğru kaldı 6 7 gün sabır diliyorum kendime ve sizeevet vardır mutlaka . Ama herkesin belirtisi olmuyor ya bazı kişiler belirti bile yaşamadan hamile oldugunu ogreniyor.
Testin markası nedirMerhabalar dün akşam testi yaptım 1, 2saat sonra böyle oldu adetim 3gundur gecikiyor bu sabah başka bir markayla yaptım çıkmadı sizlerdede böyle oldumu hic
Ah evet inşallah sabırlı oluruz. Ben zaten yarın tatile gidecem orda da düşünmesem iyi olur geldiğimde test yaparım artıkEvet orasıda doğru kaldı 6 7 gün sabır diliyorum kendime ve size
Düşünmeye vaktin olmaz ne güzel hayırlı haberler le gel insallh iyi tatillerAh evet inşallah sabırlı oluruz. Ben zaten yarın tatile gidecem orda da düşünmesem iyi olur geldiğimde test yaparım artık
Kan verdim Beta HCG 6,95 çıktıTestin markası nedir
Birde testler en fazla 10 dk da sonuç veriyor kalanı geçersiz sayılıyor diye biliyorum testin içinde çıkan prosodurdr ne yazıyor kaç dk diyor yani
Sağol canım benim inşallah güzel haber veririz birbirimizeDüşünmeye vaktin olmaz ne güzel hayırlı haberler le gel insallh iyi tatiller
Amin inşallahSağol canım benim inşallah güzel haber veririz birbirimize
5 üzeri gebelik sayılıyor galiba regle kaç gün vardı ne zmn kan verdinizKan verdim Beta HCG 6,95 çıktı
5 üzeri gebelik sayılıyor galiba regle kaç gün vardı ne zmn kan verdiniz
Regl 3gundur gecikiyor bugün verdim2
2 gün sonra tekrardan verin düzenli artış olur hayırlısıylaRegl 3gundur gecikiyor bugün verdim
İnşallah2 gün sonra tekrardan verin düzenli artış olur hayırlısıyla
Benim hic belirtim olmadi,hatta burdan okuyup o kadar sartlamistim ki kendimi farkli bi belirti olur herhalde hamile olsam diyorum o nedenle hic hamile oldugumu dusunmedigim bir ay reglim gecikince test ile ogrendimErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Kızlar adete 1 hafta kala kasık mı bilmiyorum ama böyle pelvik bölgeden bacaklarım birleşim yeri varya ora ağrıyor ya bi doluluk hissi var gibi yatınca geçiyor ayakta artıyor böyle belirti duyan oldu mu :))
Benimde öyle oldu ve 4 gün geciktim kaset testlerde negatif veriyor bugün kan vermeyi düşünüyorumBenimde yaklaşık 10 gün önce kadar günde bir kere kasık ağrısı olmuştu son iki gündür artan kasık ağrısı ve kahverengi lekelenme yaşıyorum sabah ilk idrarla test yaptım akşamda acile gitmeyi düşünüyorum bakalım sonuç ne olacak
Bu arada senin sonucjn ne çıktı pozitif gibi görünüyorBenimde yaklaşık 10 gün önce kadar günde bir kere kasık ağrısı olmuştu son iki gündür artan kasık ağrısı ve kahverengi lekelenme yaşıyorum sabah ilk idrarla test yaptım akşamda acile gitmeyi düşünüyorum bakalım sonuç ne olacak
Evet kan verdim beta 71.7 çıktıBu arada senin sonucjn ne çıktı pozitif gibi görünüyor
Test ne zmn yapmıştınix hayırlı olsun inşallahEvet kan verdim beta 71.7 çıktı