• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

İyi akşamlar her kese sizlere bişey danışmak istiyorum. Benim normalde adetim az karın ağrılı olur ve ishal olurum. 2 gün önce kahverengi leke gelir adet olacağımı anlarım ağrı dışında. Bu ay adetim 3 gün önce geldi. Ağrı falan yoktu. İşten eve gelirken yolda ıslaklık his ettim. Eve geldim pembe akıntı olmuş. Ped taktim. Gece 2 3 kere kalkıp kontrol ettim. Çamur gibi akıntım gelmisdi. Sabah aynı sekilde 1 gün boyunca devam etti. Ptsi akşam başladı salı akşam bitti. Sonra kahverengi leke oldu. O da bir gün sürdü ve bitti tamamen. Temizlendikten sonra ilişkide kahverengi leke yine geldi. Dedim her halde tam temizlenmemis sonra yine gelmedi. 3 gündür de midem kötü yedigim her şeyi çıkarıyorum. Gabzlik var. Normalde adette ishal olurdum. Bugün de belim ve kasiğım ağrıyor. Adet olduysam yumurtlama olması imkansız. Bu neyin ağrısı olabilir acaba.
Uzun yazdım kusura bakmayin

Merhabalar dün akşam testi yaptım 1, 2saat sonra böyle oldu adetim 3gundur gecikiyor bu sabah başka bir markayla yaptım çıkmadı sizlerdede böyle oldumu hic

Eklentiler

• IMG_20250127_030432.jpg
    IMG_20250127_030432.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 14
  • 17380017985151658396957289199035.jpg
    17380017985151658396957289199035.jpg
    147 KB · Görüntüleme: 13
Merhabalar dün akşam testi yaptım 1, 2saat sonra böyle oldu adetim 3gundur gecikiyor bu sabah başka bir markayla yaptım çıkmadı sizlerdede böyle oldumu hic
Testin markası nedir

Birde testler en fazla 10 dk da sonuç veriyor kalanı geçersiz sayılıyor diye biliyorum testin içinde çıkan prosodurdr ne yazıyor kaç dk diyor yani

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Benim hic belirtim olmadi,hatta burdan okuyup o kadar sartlamistim ki kendimi farkli bi belirti olur herhalde hamile olsam diyorum o nedenle hic hamile oldugumu dusunmedigim bir ay reglim gecikince test ile ogrendim🙂

Kızlar adete 1 hafta kala kasık mı bilmiyorum ama böyle pelvik bölgeden bacaklarım birleşim yeri varya ora ağrıyor ya bi doluluk hissi var gibi yatınca geçiyor ayakta artıyor böyle belirti duyan oldu mu :))
Benimde yaklaşık 10 gün önce kadar günde bir kere kasık ağrısı olmuştu son iki gündür artan kasık ağrısı ve kahverengi lekelenme yaşıyorum sabah ilk idrarla test yaptım akşamda acile gitmeyi düşünüyorum bakalım sonuç ne olacak
Benimde öyle oldu ve 4 gün geciktim kaset testlerde negatif veriyor bugün kan vermeyi düşünüyorum

Benimde yaklaşık 10 gün önce kadar günde bir kere kasık ağrısı olmuştu son iki gündür artan kasık ağrısı ve kahverengi lekelenme yaşıyorum sabah ilk idrarla test yaptım akşamda acile gitmeyi düşünüyorum bakalım sonuç ne olacak
Bu arada senin sonucjn ne çıktı pozitif gibi görünüyor

Back