- 1 Aralık 2020
- 48
- 16
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bacak ağrılarıda gögüs ağrısı gibi aldatıcı olıyor malesef. Benim Temmuz'da yumurtlama dan bir hafta sonra bacaklarım ağrıdı ve her zamanki adet bacak ağrısından farklı idi. 2gün uzandım. Bacaklarımı dinlendirdim. O derece. Hamileyim diye şüphelendik. Adetimde 2 gün gecikmişti. Test yaptık sonuç negatif. 3.gün sabah lekeler gördüm.ama meğer ki adetim başlamıştı.sevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
Kaset testler 35 erken gebelik testleri 80 ve üzeri sanırımKızlar hamilelik testi fiyatı nedir bilginiz varmı
Pek bilgim yok ama ovülasyon testiyle öğrenenler hep çift koyu çizgi görmüş sanırım.Yorumunuz nedir peki bu duruma?
Merhaba hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağıniza alın kasıkta ağrı oluyor muydu ayaktayken ozellikle bı de ateş basması var mıydı regl günü oncesindeMerhabalar, bugün kan testi ile hamile olduğumu öğrendim. Reglimin 3 günü kan değerim 915 çıktı
Belirtilerim şunlar.
Sürekli kısa kısa idrara çıkma
Vucut ısımda aşırı artış
Ağızda metalik tat
Yorgunluk cidden aşırı uykum var.
Göğüs hassasiyeti
Regl olacakmış gibi his ama aşırı bir ağrı yok
Evet sıcak basması var, kasıkta sürekli süren bir ağrı yoktuMerhaba hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağıniza alın kasıkta ağrı oluyor muydu ayaktayken ozellikle bı de ateş basması var mıydı regl günü oncesinde
Ben şimdiye kadarki adet öncesi göğüslerim çok ama çok hafif ağrıyodu ama şimdi adetime 4/5 gün var 2 gün falan önceden kasıklarımda hafif ağrılar,(sanki adet olacakmış gibi) göğüslerimde dolgunlaşma ve aşırı ağrı, hafif miyde bulantısı, bağ ağrısı, aşırı duygusallık, aşırı uyku hali, çabuk yorulma, ve.s meydana geldi. Sizce bende hamilemiyim? (Test için çox erken olduğu için yapamıyorum ama sabırsızlanıyorum hamilemiyim diye)sevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Yerlesme kanamasından 5-6 gün sonra idrar testinde belli olur diye okumustum internetteBenim adetim 9 gün gecikti evde test yaptım ama çıkmadı midemde şişkinlik ve yanma var ve az önce kahverengi lekelenme tarzında bişeyler oldu acil yardım lütfen (pazartesi kan vericem) ama duramıyorum
Peki ya kan testinde de geçerli mi acabaYerlesme kanamasından 5-6 gün sonra idrar testinde belli olur diye okumustum internette
Peki ya kan testinde de geçerli mi acaba
Galiba önce kanda sonra idrarda cıkıyorPeki ya kan testinde de geçerli mi acaba