Arkadaşlar size kendi tecrübemi yazayım. 1,5 sene önce plansız şekilde hamile kalmıştım. Belirtilerimi paylaşmak istiyorum. Acayip bir koku hassasiyetim vardı. Mutfağa girdiğimde sanki bir şey bozulmuş gibi koku alıyordum. Benden başka kimse bu kokuyu almıyordu. Gün geçtikçe bu koku hassasiyeti arttı. Mutfağa burunumu kapatmadan giremez oldum. Regli olucam gibi kasıklarımda ağrı da olmuştu. Ama regli olamadım. Reglim çok düzenlidir normalde. Tam deprem zamanıydı. Çok üzüldüm stresliyim diye mi acaba geciktim dedim. Baktım hala olamayınca jeton düşmeye başladı.6 haftalıkken test ile öğrendim şoka girdim. O hamilelik maalesef nasip olamadı bana
. Ana şuan uğraştığım işin karşılaştırma yaparken buluyorum kendimi. Göğüs sancım var mıydı hatırlamıyorum. yumurtlama çatlama zamanımı testle kontrol ederek değerlendirdim bu ay. Reglime 11 gün kala göğüslerim hafif şişti.sızlama başladı.dün 10 gün kala gece yatarken braletin kumaşı bile değerken acı acı sızlattı. Şuan dün geceki kdar olmasa da elleyince sızlıyor. Normal zamanlarda reglime bukadar varken olmuyordu. Akıntım yok. Sadece bir kaç gün önce kasıklarım ara ara ağrıyordu. 2 gündür belimde bür noktaya sanki şimşek çakması gibi ağrı giriyor geçiyor. En sonda kalçamın altına kramp gibi bşi girdi. Saatlerce acıdan oturtamadım. Eğer bu yeni belirtiler hamilelikse 22 temmuzda regli günümde buradan size iyi haberi vericem
bana buradan istediğin kadar testini atabilirsin anladığım kadarıyla yorumlamaya çalışırım sana. İnş en koşa sürede nasip olur sana. 21 akşam yada 22 sabah gibi regli olmam gerekiyor. Geçen ay test olmadan 2 günde bir denedik ama olmadı. Doktora gittim. Sol yumurtalıkta bir kist tespit etti 1,5cmlik. Ama öyle görünürde zararlı durmuyormuş. 2 ay sonra vücut attımı diye kontrol edicek. Belli de diyorum geçen ay yumurta büyütemediniz için çatlaymadı ve geçen ay oyüzden olmadı. Umarım bu ay istediğim sonucu alabilirim. Buradan sonucu yazıcam. Aşırı kafaya taktım deli gibi vücudumu dinliyorum şuan. Bi ara kasıklarom değil bildiğin üst karnım karın boşluklarım ağrıyordu bunda bile bişi mi var diye araştırdım.