Aynı tarihler benim de 3 Haziran dün kan verdim negatif bi umutluyum bi umutsuz , bir umuttur yaşamak diyorumBen aşılama oldum da dün kan verdim bugün çıktı 1.62. Aşırı üzüldüm. Adetim 3 Haziran artar mı dersiniz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı tarihler benim de 3 Haziran dün kan verdim negatif bi umutluyum bi umutsuz , bir umuttur yaşamak diyorumBen aşılama oldum da dün kan verdim bugün çıktı 1.62. Aşırı üzüldüm. Adetim 3 Haziran artar mı dersiniz ?
Çok yeni hamile olduğumu öğrendim . Kaşık ve karnımın altında ağrılar oldu. Sanki adet olacak mısınız da olamıyor gibi . Birde göğüsler çok büyüdü ince damarlar görünüyor. Birde belki bı işaret değil ama ayak parmak ucuna bakmıştım karnımda acayip bı ağrı olmuştu.Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Yumurtlama ağrısıdır muhtemelen seninki çok erken gebelik için
Bence kendinizi çok dinlemeyin 15 gün sonra test yapın yoksa zaman geçmiyor hiç bir şekilde o düşünceden uzaklaşınEvet gebelik için hala çok erken dediğin gibi sörekli sağ tarafında batma oluyor sonra ağrıyor
Benim öyle oldu ama 1 hafta 1 ay gibi geçtiOkadar takıntı yapmıyorum merak etim sadece bu mucizeyi yaşayan varmı diye
Bende dün gece yapmıştım silik çizgi çıktı iki resmide atayım sabah kalktim adet oldum gene test yaptım onuda atayım ışıksız ilk defa gördüm çizgi daha belirgin düne gore ama olmadı hayırlısı diyelim 4 gün vardı adetime benim inşallah senin vardır rabbim.nasip ederİlk damlattıgımda çizgi çıkar gibi gördüm bu şekildi
Evet var sizde kan verdiniz miBende dün gece yapmıştım silik çizgi çıktı iki resmide atayım sabah kalktim adet oldum gene test yaptım onuda atayım ışıksız ilk defa gördüm çizgi daha belirgin düne gore ama olmadı hayırlısı diyelim 4 gün vardı adetime benim inşallah senin vardır rabbim.nasip eder
Tam göremedim ben ama erken gebelik testi yapsaydınız daha net görünürdü varsa kaset testler gecikmeden sonra gösteriyor diye biliyorumMerhaba kızlar adetime 2 gün var kaset test bu şekil size varmı bişeyler
Sizin daha belirginmiş inşallah vardır sizede isteyen herkese nasip etsin RabbimBende dün gece yapmıştım silik çizgi çıktı iki resmide atayım sabah kalktim adet oldum gene test yaptım onuda atayım ışıksız ilk defa gördüm çizgi daha belirgin düne gore ama olmadı hayırlısı diyelim 4 gün vardı adetime benim inşallah senin vardır rabbim.nasip eder
Yok vermedim adet oldum ben aynı dk kısmet değilmişEvet var sizde kan verdiniz mi