- 12 Mayıs 2024
- 12
- 2
- 26
Kizlar ben çatlatma inesi yaptım test yqptim 7 gündür bakın böyle sizce gebelik varmidirbence daha çok erken ve siz bence bu stresi çok yaşıyorsunuz daha 6 gün var ilişki uzerinden en az 10 gün geçti mi ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar ben çatlatma inesi yaptım test yqptim 7 gündür bakın böyle sizce gebelik varmidirbence daha çok erken ve siz bence bu stresi çok yaşıyorsunuz daha 6 gün var ilişki uzerinden en az 10 gün geçti mi ki
Tam anlayamadım çatlatma iğnesini mi 7 gün önce yaptınız? Eğer öyleyse onun etkisi daha geçmemiştir. İğneden sonra en az 13-14 gün geçmesi gerekiyor diye biliyorumKizlar ben çatlatma inesi yaptım test yqptim 7 gündür bakın böyle sizce gebelik varmidir
Kasklarim agiryor sol tarafım sürekli agiyor ayak larim bile agiriyorTam anlayamadım çatlatma iğnesini mi 7 gün önce yaptınız? Eğer öyleyse onun etkisi daha geçmemiştir. İğneden sonra en az 13-14 gün geçmesi gerekiyor diye biliyorum
İğnenin etkisi olabilir 13 14 gün geçti miKizlar ben çatlatma inesi yaptım test yqptim 7 gündür bakın böyle sizce gebelik varmidir
Hayır 7 gunumdeyim cnmİğnenin etkisi olabilir 13 14 gün geçti mi
Ama kask batması sol tarafım çok ağrıyor uykum hep geliyorİğnenin etkisi olabilir 13 14 gün geçti mi
İğnenin etkileri onlar şuan hamilelik zaten belli olmazAma kask batması sol tarafım çok ağrıyor uykum hep geliyor
Ama ilk yaptigim ine etkisi bukadar yoktu bu ikinci inem ikincide çok böyle oldu cnmİğnenin etkileri onlar şuan hamilelik zaten belli olmaz
Yani oladabilir kimse olmaz demiyor zaten ama 7 gün önce iğne olduysa iğne etkisi de olabilir kan verin madem belirtiler bu kadar belirginAma kask batması sol tarafım çok ağrıyor uykum hep geliyor
Yarın ben kan testi veryim ozman tşkler cnmYani oladabilir kimse olmaz demiyor zaten ama 7 gün önce iğne olduysa iğne etkisi de olabilir kan verin madem belirtiler bu kadar belirgin
canım kan da yanıltır. şuan iğneden dolayı vucudunda hamilelik hormonları var15 gün geçsin öyle test yap kan ver. boşuna verme yarın yaniYarın ben kan testi veryim ozman tşkler cnm
Canım çok halsizim ve gökslerimin etrafı damarları çok belirgin olmuş sol tarafında çok batmalar sancılar varcanım kan da yanıltır. şuan iğneden dolayı vucudunda hamilelik hormonları var15 gün geçsin öyle test yap kan ver. boşuna verme yarın yani
Canım anlıyoruz ama bir çok kişi yazdı işte iğnenin etkisinden bunlar. 1 hafta sonra kan ver var mı yok mu anlaşılsınCanım çok halsizim ve gökslerimin etrafı damarları çok belirgin olmuş sol tarafında çok batmalar sancılar var
Tşk cnm allha herkese nasip eder işllha banada nasip eder hayırlı evlatlarCanım anlıyoruz ama bir çok kişi yazdı işte iğnenin etkisinden bunlar. 1 hafta sonra kan ver var mı yok mu anlaşılsın
Kızlar yukarda gönderdigim test benim pembe bir çizgi çıktı sizce hamile miyim test doğrumu