Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin bence pozitif hayırlı olsunBen bi kaç tane daha denedim pozitif ama hiç belirtin yok hafif göğüs hassasiyeti dışında. Sizin adet gününüze çok var mı ?
Başka teste deneyin ven hergün her sabah test yapıyorum bugün kan vermeye gittim acilden almadılar.Sizin bence pozitif hayırlı olsun
Yaptım yine yok artık da bakmayacagim çok yordu beni gelmezse reglim kan verip adet sokturucu kullanirimBaşka teste deneyin ven hergün her sabah test yapıyorum bugün kan vermeye gittim acilden almadılar.
Var bence hayırlı olsun, mutlaka kan verin. :) Adet günü adet olacakmış gibi ağrılar normal hamileliğin başlangıcında. Bu arada testinizin markası neydi?Kızlar benimde adetim 2 gün gecikti. Biraz önce test yaptım silik çizgi var. Sizce gebelik olabilir mi. 1. Dakikada çıktı çizgi hemen. Adet olacakmisim gibi ara ara ağrilarim oluyor kan vermeli miyim
Eki Görüntüle 3429002
Çok teşekkür ederim:) ben Instagram sayfasından ovulasyon testi aldım onun içinden çıktı. İnnovita markasıVar bence hayırlı olsun, mutlaka kan verin. :) Adet günü adet olacakmış gibi ağrılar normal hamileliğin başlangıcında. Bu arada testinizin markası neydi?
Teşekkür ederim ben de güvenilir bir test arıyorum da o yüzden sordum Kan testi bugün verecek misiniz?Çok teşekkür ederim:) ben Instagram sayfasından ovulasyon testi aldım onun içinden çıktı. İnnovita markası
bence daha çok erken ve siz bence bu stresi çok yaşıyorsunuz daha 6 gün var ilişki uzerinden en az 10 gün geçti mi kiBenim reglime 6 gün var test yapayım dedim yaptım sonuç negatif bi daha da değişmez diye düşünüyorum bi dahaki aya artık
Adet bitiminden sayarsak ilişki üzerinden 13 gün, yumurtlama döneminden sayarsak 9 gün geçtibence daha çok erken ve siz bence bu stresi çok yaşıyorsunuz daha 6 gün var ilişki uzerinden en az 10 gün geçti mi ki
Kan verdim sonuç bekliyorum :) Spermiyogram testi vermiştik onu yorumlatacaktik doktora,gitmisken test de verdim. Rabbim hayırlısı ve kolaylıkla olumlu sonuçlar almamızı nasip etsin inşallah. Bu da ovulasyon testim hemen kipkirmizi oldu. Kuzeniminde silik çizgi çıkıp ovulasyonu bu kadar koyu çıkmısti,hamile. İnşallah benimde öyledir:)Teşekkür ederim ben de güvenilir bir test arıyorum da o yüzden sordum Kan testi bugün verecek misiniz?
Bence erken yumurtlama donemini degerlendirmis miydinzAdet bitiminden sayarsak ilişki üzerinden 13 gün, yumurtlama döneminden sayarsak 9 gün geçti
Benim de sizle aynı tarihler hemen hemen pazartesi ve çarşamba erken gebelik testi yapmayi planliyorum çarşamba daha sağlıklı sonuç gibi olacağını düşünüyorumAdet bitiminden sayarsak ilişki üzerinden 13 gün, yumurtlama döneminden sayarsak 9 gün geçti
Evet değerlendirdik.Bence erken yumurtlama donemini degerlendirmis miydinz
Yani testlerin bile üzerinde reglin ilk gununu 1 sayıp geriye doğru 6.gün sayılıyor , onda bile yüzde 76 yani yanılma payı fazla ama ilk ay deneyince insan çok stres oluyor anlıyorum seni geçen ay ben de öyleydimEvet değerlendirdik.
Sağol canım. O zaman ben reglime 1 gün kala mı tekrar testi yenileyeyimYani testlerin bile üzerinde reglin ilk gununu 1 sayıp geriye doğru 6.gün sayılıyor , onda bile yüzde 76 yani yanılma payı fazla ama ilk ay deneyince insan çok stres oluyor anlıyorum seni geçen ay ben de öyleydim
Sonuç 44.7 çıkmış :)Teşekkür ederim ben de güvenilir bir test arıyorum da o yüzden sordum Kan testi bugün verecek misiniz?
Yaa maşallah çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah Sağlıkla da kucağınıza alın darısı başımızaSonuç 44.7 çıkmış :)
Bence öyleSağol canım. O zaman ben reglime 1 gün kala mı tekrar testi yenileyeyim