Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar tekrar merhaba bugün gecikmemin 3. Günü regl olucak gibi ağrılarım devam ediyor bi tane erken gebelik testi yaptım bilinen bi marka değil pek güvenemedim bir şey çıkmadı. Kaset test yaptım ilk dakikada bu şekilde bi gölge çıktı bakar mısınız ? Fotoğrafta pek belli olmuyor ama ben direk baktığımda görebiliyorum canlı

Bekle güzelim yada bir test yap en azından şüphen gitsin bn aşırı derecede panik ve heyecanli bir insanım sakın ama sakın yapma o heyecanı ister istemez Beyin otomatik olarak olumsuz düşüncelerde olduğumuz için beyinde otomatik negatif oluyor iyi düşün iyi olsun rabbim tez zamanda sanada o güzel haberi versin senin haberini bekliyorum tatlım

Bende gecikmenin 3. Günündeyim. Sakince bekliyorum

Bana mı yazdınız anlayamadım ama öyleyse güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin güzel haberler almayı

Eklentiler

• IMG-20240506-WA0047(1).jpg
    140,6 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG-20240506-WA0045.jpg
    161,7 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_2024-05-06-13-57-01-589_com.miui.gallery.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 57
Benimde böyle gölge gibi ilk dakikalarda çıktı kaset testte dayanamıcam yarın sağlık ocağına gidicem kanda baktırıcam yoksada belirsizlik gider en azından belki rahatlar regl olurum bu arada aynı ilerliyor bizim seyrimiz

Ben bir kaç gün daha bekliyim diyorum. Testte daha netlik görüp gitmek istiyorum. En azından gecikmem 2 3 gün daha geçsin

Merhaba, bende de benzer belirtiler vardı, bugün kan testi verdim, beta hcg değeri 2 olarak görünüyor ama tam küsüratıyla ne kadar olduğu görünmüyor. Regle 6-7 gün kala sonuc bu. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama forumlarda ve pek çok sitede de gebelik alameti yok ise sonuç 0 veya 0.xxxx olur genelde diye okudum. Böyle bir durum yaşayan, önce negatif çıkıp regl daha da yaklaşınca değerleri sonradan yükselen oldu mu?

Benim başıma gelmedi ama o kadar araştırdım ki mutlaka gecikme beklemek lazım daha sağlıklı sonuç alırsınız inşallah güzel haberler gelsin regl gecikmesinden sonra tekrar kan verin bence

0 ile 5 arası sonuçlar negatiftir. Ama siz çok erken vermişsiniz. Varsa bile çıkmaz 6 gün önce

Ovulasyon testlerini yorumlayabilir misiniz ek olarak şunları söylemek isterim iki haftadır kasıklarımda rahatsız edecek kadar olmasa da belime özellikle bacağıma hala vuran ağrı hissediyorum dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı erken mı yaptım bilmiyorum olsa şimdiye kadar çıkar mıydı yardımcı olabilecek var mı ?

Eklentiler

• IMG20240507090832.jpg
    103,1 KB · Görüntüleme: 118

Test yaptırdınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…