Ben de aynı durumdayım. Dün erken gebelik yaptim negatif. 4 5 mayıs gibi benim de bat. 18inde bir ilişki oldu o kadar. Ayın 20sinden beri adet sancisi ve beyaz akintim varBenimde bat 4-5 Mayıs bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı normalde regl sancısı çekmem ama yumurtlamadan beri sancı çekiyorum. Test negatif olup regl gününden sonra pozitife dönen bir kaç yorum okudum sanırım beklemekten başka çare yok
Benimde birebir aynı desem yeri çok mu kendimi dinliyorum acaba anlamadımBen de aynı durumdayım. Dün erken gebelik yaptim negatif. 4 5 mayıs gibi benim de bat. 18inde bir ilişki oldu o kadar. Ayın 20sinden beri adet sancisi ve beyaz akintim var
Benimde bat 4-5 Mayıs bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı normalde regl sancısı çekmem ama yumurtlamadan beri sancı çekiyorum. Test negatif olup regl gününden sonra pozitife dönen bir kaç yorum okudum sanırım beklemekten başka çare yok
Aynı bende iki kere test yaptım negatif çıktı ama kasığımda batma gibi bir durum var, negatiften pozitife dönen çok var evet. Yine 6 mayıs pts. en garanti olur gibi
Ben de sizin gibiyim 20’si yumurtlamaydı o günden beri sürekli ağrı vardı geçmedi. Normal kaset test yaptım biri pozitif bir negatif çıktı. Bugün kan testi verdim negatif malesef. Olsa çıkardı kanda bence ben umudu kestim ama batma ve sancı devam ediyor anlamadım mevsim geçişinden mi oldu acaba bunlarBen de aynı durumdayım. Dün erken gebelik yaptim negatif. 4 5 mayıs gibi benim de bat. 18inde bir ilişki oldu o kadar. Ayın 20sinden beri adet sancisi ve beyaz akintim var
İnan Mevsim geçişi stres hepsi etkiliyor sanırım... Bilemiyoruz ki hep bir şeyler etkiliyor her ay. HayırlısıBen de sizin gibiyim 20’si yumurtlamaydı o günden beri sürekli ağrı vardı geçmedi. Normal kaset test yaptım biri pozitif bir negatif çıktı. Bugün kan testi verdim negatif malesef. Olsa çıkardı kanda bence ben umudu kestim ama batma ve sancı devam ediyor anlamadım mevsim geçişinden mi oldu acaba bunlar
İnan Mevsim geçişi stres hepsi etkiliyor sanırım... Bilemiyoruz ki hep bir şeyler etkiliyor her ay. Hayırlısı
Biz ilk çocuktan beri korunuyoruz. Korunmayı bırakınca mi böyle oldu diyorum ben de. Ama hayatımda böyle 15 gün önceden adet sancisi çekmedim. Ve eğilirken veya bir yere uzanırken acı oluyorBenimde birebir aynı desem yeri çok mu kendimi dinliyorum acaba anlamadım
Aynen bende öyle ha oldum ha olucam diye tuvalete koşuyorum sürekli öyle bi sancıBiz ilk çocuktan beri korunuyoruz. Korunmayı bırakınca mi böyle oldu diyorum ben de. Ama hayatımda böyle 15 gün önceden adet sancisi çekmedim. Ve eğilirken veya bir yere uzanırken acı oluyor
Hayırlısı olsun. Tekrar test yapınca haberleselimAynen bende öyle ha oldum ha olucam diye tuvalete koşuyorum sürekli öyle bi sancı
Adetime iki gün var bir haftadan beri kasık ağrım var bacağıma ve belime vuran bugünde göğüslerim şişlik ve damar belirmesi hissediyorum. Üç gün önce test yaptım negatifti bugün dayanamayıp tekrar yaptım birkaç saat sonra böyle silik çizgi çıktı sizce olabilir miHayırlısı olsun. Tekrar test yapınca haberleselim
Evet kaset olanda gölgeyi gördüm. İlişki sonrası kaçıncı gunduAdetime iki gün var bir haftadan beri kasık ağrım var bacağıma ve belime vuran bugünde göğüslerim şişlik ve damar belirmesi hissediyorum. Üç gün önce test yaptım negatifti bugün dayanamayıp tekrar yaptım birkaç saat sonra böyle silik çizgi çıktı sizce olabilir mi
13. Gün bugün adetime de 3 gün var hemen gemenEvet kaset olanda gölgeyi gördüm. İlişki sonrası kaçıncı gundu
Yarın sabah ilk idrarla tekrarlayin13. Gün bugün adetime de 3 gün var hemen gemen
Umarım inşallahYarın sabah ilk idrarla tekrarlayinilk hamileligimde 13.gun yapmıştım. Sizinkinden daha silikti belki. 14. Gün sabah yaptığımda belirgin gölge vardı. Hayırlı olsun insallah haber verin mutlaka.
Bende korunmayı bıraktığım dan beri değişik ağrılar batmalar biseyler oluyor ama her ay hüsran sanırım vücutla alakalı bişey bende cozemedimBen de sizin gibiyim 20’si yumurtlamaydı o günden beri sürekli ağrı vardı geçmedi. Normal kaset test yaptım biri pozitif bir negatif çıktı. Bugün kan testi verdim negatif malesef. Olsa çıkardı kanda bence ben umudu kestim ama batma ve sancı devam ediyor anlamadım mevsim geçişinden mi oldu acaba bunlar
Ne yaptinizUmarım inşallah
Sabah ilk idrarla yaptım yine silik çıktı pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum yarın adet tarihimNe yaptiniz
Ne yaptiniz
Sabah ilk idrarla koyulasmaliydi. Aynisi çıkmış sanki dunkuyl