Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Buraya girip hamilelik belirtileri okurdum heyecanla ve hepsini psikolojik olurdum ama hamilelik testim hep negatif cikardi. Cok uzulurdum. En son takmadim, ovulasyon hesaplamadan canim ne zaman isterse o zaman birlikte oldum. Gezdim tozdum. O ay adetime 1 hafta kala cok siddetli bi kasik agrisi hissettim bicak saplanir gibiydi. Onun disinda belirti yoktu. Hic kucagima gelmeyen kedim kucagima yatti surekli bu da bi belirtiyse eger:) 3 gun gecikti test yaptim hamileydim. Lutfen umudunuzu kaybetmeyin ama cok da takmayin dopamin seratonin yukseltecek aktiviteler yapin sosyallesin stresle cok alakali

Merhaba ben Şubat ayında kürtaj oldum iki hafta önce de hsg çekildim herhangi bir sorun çıkmadı kan tahlilleri yapıldı ve kan pıhtılaşması çıktı bunun yüzünden düşük oldu dedi doktor ve coraspin verdi hamile kaldığında iğneyle devam edicez dedi şu an kasıklarımda ağrı var iki üç günden beri özellikle sağ kasığımda ve bacağıma doğru vuran bir ağrı belime de ara ara vuruyor. Gebe kalma şansımın olduğu 13. Günümdeyim erken gebelik belirtisi olabilir mi sizce ?

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Benim sağ kasığımda oturup kalkarken ağrı girip çıkardı enerjik olurdum çok erken olmasına rağmen muhakak aklıma hep yiyecek gelirdi sonrasında hamile olduğumu ogrenince derdim bunu yaşamıştım diye en belirgin bunlar olurdu 4 çocuğum var :)

Kızlar bat 2 Mayıs bana yine test perileri geldi. Az önce yaptım 5 dk oldu şu şekilde çıktı. Bir şey göreniniz var mı ya üstte çok minik bir çizgi var gibi ama gözüm mü yanılıyor çevirmekten kör oldum

Eklentiler

• 556013E7-5EDE-440B-938F-22970BF73543.jpeg
    556013E7-5EDE-440B-938F-22970BF73543.jpeg
    43,2 KB · Görüntüleme: 79
  • 2E6EEE5C-F6B3-4571-8DC4-9793A6458551.jpeg
    2E6EEE5C-F6B3-4571-8DC4-9793A6458551.jpeg
    32,4 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar bat 2 Mayıs bana yine test perileri geldi. Az önce yaptım 5 dk oldu şu şekilde çıktı. Bir şey göreniniz var mı ya üstte çok minik bir çizgi var gibi ama gözüm mü yanılıyor çevirmekten kör oldum
Merhaba, Ben goremedim

Merhaba benim de beklediğim adet tarihi 4 mayıs ama 25 nisanda bir lekelenme yaşadım aşırı açık pembe peçeteye geldi adet oldum sanıp şaşırdım çünkü erken adet oldum sandım. Sonra Pedi doldurmayacak kadar kahverengi akıntı oldu bir gün sürdü sadece birdaha gelmedi. beyaz bir akıntım var anlamadım bu sabah erken gebelik testi yaptım ama negatifti
Cevap verebilir misiniz neden olmuştur sizce yerleşme olabilir mi yerleşme olsaydı testte çıkmaz mıydı

Merhaba benim de beklediğim adet tarihi 4 mayıs ama 25 nisanda bir lekelenme yaşadım aşırı açık pembe peçeteye geldi adet oldum sanıp şaşırdım çünkü erken adet oldum sandım. Sonra Pedi doldurmayacak kadar kahverengi akıntı oldu bir gün sürdü sadece birdaha gelmedi. beyaz bir akıntım var anlamadım bu sabah erken gebelik testi yaptım ama negatifti
Cevap verebilir misiniz neden olmuştur sizce yerleşme olabilir mi yerleşme olsaydı testte çıkmaz mıydı
Yumurtlama tarihiniz nezamandi acaba

Merhabalar,
Bu forumda yeniyim. Ancak forumda gezinip belirtileri defalarca okuyarak saatler harcadığım oldu. O nedenle erken gebelik belirtilerimi benim gibi olanlarla paylaşmak istedim. Benim SAT 01.04.2024'tü BAT ise 28/29 Nisan'dı. Yumurtlama gününden 1 ve 2 gün evvel ilişkim oldu. Regl dönemi gelmeden önce pek belirti yaşamadım. Regl döneminden önce ancak kendimi dinleyince hissettiğim karın batmalarım oldu. Ancak reglden önce karın batmaları çok belirgin olmadığı için psikolojik diye düşündüm. Regl dönemi geldiğinde yani dün akşam karın batmalarım şiddetlendi. Göğüs ucu rengim biraz koyulaştı. Bu gece göğüs hassasiyeti nedeniyle sağıma ve soluma yatarken zorlandım. Bu nedenle uyuyamadım. Ancak öncesinde bu belirtilerin hiçbiri yoktu. Sadece bir gün kirpiklerim karışık geldi, sonra kendiliğinden düzeldi sonraki günlerde, bir de hafif batmalarim var gibiydi. Ancak batma kasıktan ziyade daha çok alt karın hatta göbek yanında falan oluyordu. Kendinizde çok belirti aramayın. Regl gecikmesinden önce belirti olmak zorunda değil. Birçok hamilede yerleşme kanaması, akıntı vs oluyor bende hiçbiri olmadı. Ama test yaptım yarım dakika sürmeden çift çizgiyi gördüm. Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin.

Kızlar merhabalar
Bir şey sormak istiyorum
Adetim 3 gün gecikti bugün test yaptım ve yaptıktan sonra kanamam geldi ama testimi sizinle paylaşıyorum ne oluyor bu
IMG_8250.jpeg

4 5 gündür hafif kasık ağrım var bacaklarima belime ara sıra vuruyor adetime daha tahmini 5 gün var (düzensiz oluyorum) Şubatta kürtaj oldum 15 Nisan da da hsg çekildim bir sorun çıkmadı. Dayanamdim test yaptım iki gün önce negatif çıktı ilişki yaşayalı 13 gün felan oldu bugun dün gogsumun etrafında yeşilimsi damarlar çıktığını farkettim sizce gebelik belirtisi mi

4 5 gündür hafif kasık ağrım var bacaklarima belime ara sıra vuruyor adetime daha tahmini 5 gün var (düzensiz oluyorum) Şubatta kürtaj oldum 15 Nisan da da hsg çekildim bir sorun çıkmadı. Dayanamdim test yaptım iki gün önce negatif çıktı ilişki yaşayalı 13 gün felan oldu bugun dün gogsumun etrafında yeşilimsi damarlar çıktığını farkettim sizce gebelik belirtisi mi
Merhaba, Ben ilk cocugumda ovulasyon testiyle takip etmiştim. O yüzden ilişki gününden itibaren 14. Gün idrarda normal kaset test ile silik cizgi seklinde öğrenmiştim.

Merhaba, Ben ilk cocugumda ovulasyon testiyle takip etmiştim. O yüzden ilişki gününden itibaren 14. Gün idrarda normal kaset test ile silik cizgi seklinde öğrenmiştim.
Ben dayanamadım yaptığımda 11. Gündü varsa bile çıkmaz yani dimi

Arkadaşlar merhaba. Ben geçen ay adet oldum bu ay ovulasyonun ilk günlerinde karnimda sizi olunca hamilelik testi yap dediler iki kere yaptım. İkisinde de ilk 5-10 dk bir şey çıkmıyor. Kuruyunca ikinci çizgi beliriyor. Testte mi yanlışlık var acaba fotoğrafını attım. Bu durumu yaşayanlar var mı

Eklentiler

• IMG_20240501_095321.jpg
    IMG_20240501_095321.jpg
    93,8 KB · Görüntüleme: 80
Ben dayanamadım yaptığımda 11. Gündü varsa bile çıkmaz yani dimi
Çıkmaz zamanında ben de çok deniyordum. Zor bir ihtimal yani. Hatta şimdi 18inde bir korunmasız ilişki oldu ama yumurtlama tarihimi bilmiyorum. İlişkiden sonraki 8. Gün normal test yaptım. Dün 12. Gün erken gebelik yaptım hepsi negatif. Ayın 2si 14. Gün oluyor çalıştığım için ayın 4unde denicem tekrar. 16 Gün geçmiş oluyor. Çıkmazsa çıkmaz herhalde🤷‍♀️ ama 20sinden beri beyaz akintim ve adet ağrım var

Arkadaşlar merhaba. Ben geçen ay adet oldum bu ay ovulasyonun ilk günlerinde karnimda sizi olunca hamilelik testi yap dediler iki kere yaptım. İkisinde de ilk 5-10 dk bir şey çıkmıyor. Kuruyunca ikinci çizgi beliriyor. Testte mi yanlışlık var acaba fotoğrafını attım. Bu durumu yaşayanlar var mı
Yumurtlama zamanından dolayı sızı olabilir belki korunmayı bırakınca değişik belirtiler çıkmaya başlıyor

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 hafta önce kasık ağrılarım vardı. Akıntımda anormal derecede arttı berrak sulu bi akıntıydı. 2-3 gün geçti ben de araştırayım dedim yumurtlama belirtisi olabiliyomuş. O gün ovulasyon testi yaptım ve pik gördüm. 26 nisandı ve değerlendirdik o günü ama hiç böyle bi ağrı çekmedim birliktelik esnasında. Yumurtalıklrımı aşırı derece hissediyodum. Daha ertesi gün akrabamıza gittik 9 aylık bebekleri var tombik de değil. Onu kucağıma alırken en ufak bişi
Taşısam yumurtalıklarım ağrıyodu. Hala daha geçmedi tam olarak ağrım. Adetim düzensiz ve pikassos kullanıyorum. 2 ay oldu. Döngümün 25. Gününde yumurtlamam olmuş oldu. Sizce ağrının devam etmesi normal midir böyle yaşayan oldumu

Benimde bat 4-5 Mayıs bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı normalde regl sancısı çekmem ama yumurtlamadan beri sancı çekiyorum. Test negatif olup regl gününden sonra pozitife dönen bir kaç yorum okudum sanırım beklemekten başka çare yok :KK43:

Benimde bat 4-5 Mayıs bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı normalde regl sancısı çekmem ama yumurtlamadan beri sancı çekiyorum. Test negatif olup regl gününden sonra pozitife dönen bir kaç yorum okudum sanırım beklemekten başka çare yok :KK43:
Aynı bende iki kere test yaptım negatif çıktı ama kasığımda batma gibi bir durum var, negatiften pozitife dönen çok var evet. Yine 6 mayıs pts. en garanti olur gibi 🥲

X