- 11 Nisan 2023
- 5
- 8
- 33
Benim sağ kasığımda oturup kalkarken ağrı girip çıkardı enerjik olurdum çok erken olmasına rağmen muhakak aklıma hep yiyecek gelirdi sonrasında hamile olduğumu ogrenince derdim bunu yaşamıştım diye en belirgin bunlar olurdu 4 çocuğum var :)Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Merhaba, Ben goremedimKızlar bat 2 Mayıs bana yine test perileri geldi. Az önce yaptım 5 dk oldu şu şekilde çıktı. Bir şey göreniniz var mı ya üstte çok minik bir çizgi var gibi ama gözüm mü yanılıyor çevirmekten kör oldum
Yumurtlama tarihiniz nezamandi acabaMerhaba benim de beklediğim adet tarihi 4 mayıs ama 25 nisanda bir lekelenme yaşadım aşırı açık pembe peçeteye geldi adet oldum sanıp şaşırdım çünkü erken adet oldum sandım. Sonra Pedi doldurmayacak kadar kahverengi akıntı oldu bir gün sürdü sadece birdaha gelmedi. beyaz bir akıntım var anlamadım bu sabah erken gebelik testi yaptım ama negatifti
Cevap verebilir misiniz neden olmuştur sizce yerleşme olabilir mi yerleşme olsaydı testte çıkmaz mıydı
Net belli olmuyor adetim 35 günde bir olduğu için ama 15-20 Nisan arasını gösteriyordu 18 Nisanı göstermişti yumurtlama gününeYumurtlama tarihiniz nezamandi acaba
Merhaba, Ben ilk cocugumda ovulasyon testiyle takip etmiştim. O yüzden ilişki gününden itibaren 14. Gün idrarda normal kaset test ile silik cizgi seklinde öğrenmiştim.4 5 gündür hafif kasık ağrım var bacaklarima belime ara sıra vuruyor adetime daha tahmini 5 gün var (düzensiz oluyorum) Şubatta kürtaj oldum 15 Nisan da da hsg çekildim bir sorun çıkmadı. Dayanamdim test yaptım iki gün önce negatif çıktı ilişki yaşayalı 13 gün felan oldu bugun dün gogsumun etrafında yeşilimsi damarlar çıktığını farkettim sizce gebelik belirtisi mi
Ben dayanamadım yaptığımda 11. Gündü varsa bile çıkmaz yani dimiMerhaba, Ben ilk cocugumda ovulasyon testiyle takip etmiştim. O yüzden ilişki gününden itibaren 14. Gün idrarda normal kaset test ile silik cizgi seklinde öğrenmiştim.
Çıkmaz zamanında ben de çok deniyordum. Zor bir ihtimal yani. Hatta şimdi 18inde bir korunmasız ilişki oldu ama yumurtlama tarihimi bilmiyorum. İlişkiden sonraki 8. Gün normal test yaptım. Dün 12. Gün erken gebelik yaptım hepsi negatif. Ayın 2si 14. Gün oluyor çalıştığım için ayın 4unde denicem tekrar. 16 Gün geçmiş oluyor. Çıkmazsa çıkmaz herhaldeBen dayanamadım yaptığımda 11. Gündü varsa bile çıkmaz yani dimi
Yumurtlama zamanından dolayı sızı olabilir belki korunmayı bırakınca değişik belirtiler çıkmaya başlıyorArkadaşlar merhaba. Ben geçen ay adet oldum bu ay ovulasyonun ilk günlerinde karnimda sizi olunca hamilelik testi yap dediler iki kere yaptım. İkisinde de ilk 5-10 dk bir şey çıkmıyor. Kuruyunca ikinci çizgi beliriyor. Testte mi yanlışlık var acaba fotoğrafını attım. Bu durumu yaşayanlar var mı
Benimde bat 4-5 Mayıs bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı normalde regl sancısı çekmem ama yumurtlamadan beri sancı çekiyorum. Test negatif olup regl gününden sonra pozitife dönen bir kaç yorum okudum sanırım beklemekten başka çare yokMerhaba benim de beklediğim adet tarihi 4 mayıs ama 25 nisanda bir lekelenme yaşadım aşırı açık pembe peçeteye geldi adet oldum sanıp şaşırdım çünkü erken adet oldum sandım. Sonra Pedi doldurmayacak kadar kahverengi akıntı oldu bir gün sürdü sadece birdaha gelmedi. beyaz bir akıntım var anlamadım bu sabah erken gebelik testi yaptım ama negatifti
Cevap verebilir misiniz neden olmuştur sizce yerleşme olabilir mi yerleşme olsaydı testte çıkmaz mıydı
Aynı bende iki kere test yaptım negatif çıktı ama kasığımda batma gibi bir durum var, negatiften pozitife dönen çok var evet. Yine 6 mayıs pts. en garanti olur gibiBenimde bat 4-5 Mayıs bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı normalde regl sancısı çekmem ama yumurtlamadan beri sancı çekiyorum. Test negatif olup regl gününden sonra pozitife dönen bir kaç yorum okudum sanırım beklemekten başka çare yok
Sabırla beklemeye devamAynı bende iki kere test yaptım negatif çıktı ama kasığımda batma gibi bir durum var, negatiften pozitife dönen çok var evet. Yine 6 mayıs pts. en garanti olur gibi