Sabah ilk idrarla koyulasmaliydi. Aynisi çıkmış sanki dunkuyle
Ovulasyon testi gebelikte nasıl sonuç veriyor, o konuda fikrim yok maalesefİnnovita marka gebelik testiyle yaptım negatif çıktı ovulasyon testi denedim resimde görülüyor koyu çıktı düzensiz olurum normalde ama 2 3 güne olmam gerekiyor göğsümde sızı daha arttırdı kasıklarım aynı şekil ovulasyon testi bu kadar koyu
çıkması normal mi
Teşekkür ederim yinede yardımcı oldunuzOvulasyon testi gebelikte nasıl sonuç veriyor, o konuda fikrim yok maalesef
Ay ne güzel hayırlı olsun belirtileriniz nelerdi. Benm de 7 gün fln varSelamün aleyküm arkadaşlar benim ilişki üzerinden17gun geçti adetime beş gün var kan verdim HCG 170 normal mi acaba iki gün sonra tekrar verecem
Cnm kasik ağrısı bulantı halsizlik bn kendim hissettim zaten evde 15.gun testte pozitif çıkmıştı bugün de kanda da çıktı ama iki gün sonra tekrar verecem normal mi acaba Rabb'im kimsenin kucağını boş bırakmasın insaalah cnm içinde senin de dahil inşallah hayırlı haberlerle gelirsin sendeAy ne güzel hayırlı olsun belirtileriniz nelerdi. Benm de 7 gün fln var
Amin canım inşallah ama inşallah artışı görürsün çok heyecanlı anlar duygularını anlayabiliyorum benm 5.5 yaşında kızım var bu ay 2. Bebek ıcin denemelere basladıkCnm kasik ağrısı bulantı halsizlik bn kendim hissettim zaten evde 15.gun testte pozitif çıkmıştı bugün de kanda da çıktı ama iki gün sonra tekrar verecem normal mi acaba Rabb'im kimsenin kucağını boş bırakmasın insaalah cnm içinde senin de dahil inşallah hayırlı haberlerle gelirsin sende
Vallla cnm bn regilim bitti iki gün sonra birliktelik oldu ondan sonra kasık ağrısı bulantı halsizlik yorgunluk oldu birliktelikten 15gun sonra test yaptım pozitif çıktı kanda da Çıktı 170 adetime beş gün var Rabb'im tez zamanda sanada o duyguyu tattirsin inşallah canım rabbim kucağını boş bırakmasın insaalahMerhaba, bende yeni üye oldum
Belirtileriniz neler?
8 aylık evliyim 4 ay eşim korundu sonra korunmamaya başladık ve bu ay 4. Deneme. Adet günüme 8 gün var ovulasyondan önce başladı sol kasık ağrım sizce belirtimi bu ayda negatif gorurmuyum
Benimde ikinci cnm beş yaşında Bir oğlum var çok heyecanlı ve aşırı derecede panik oluyorum istemsizce iki gün sonra insalah artmış olur dua edinizAmin canım inşallah ama inşallah artışı görürsün çok heyecanlı anlar duygularını anlayabiliyorum benm 5.5 yaşında kızım var bu ay 2. Bebek ıcin denemelere basladık. Dün gibi ya resmen kızım için yaptığım testler ılkın heyecanı bı baskadır eger ılk bebegnse
Yaaa ne guzelll sakin kalmya çalış çok sevindim ne guzel kacıncı denemede oldu peki ben ya olmazsa uzun zaman dıye uzuluyorum. Ama belirtilerim var pskoljkman mı yaşıyrm bılmyrm. Batmalarm kasık agrılarım var gece nedenszce uyanıyorum soguk ter atıyorum gogus sızım arada oluyor ozellkle gece. Aşırı gaz şişkinlik var 2 gündür de ,Benimde ikinci cnm beş yaşında Bir oğlum var çok heyecanlı ve aşırı derecede panik oluyorum istemsizce iki gün sonra insalah artmış olur dua ediniz
Vala cnm hepsi bndede vardı BM artık kafayı yiyecektim düşünmekten ama herşey nasip ilk denemedeecnm beş sene korunduk Rabb'im tez ysana da nasip etsin inşallah Rabb'im kucağını boş bırakmasın test yap adetine kaç gün varYaaa ne guzelll sakin kalmya çalış çok sevindim ne guzel kacıncı denemede oldu peki ben ya olmazsa uzun zaman dıye uzuluyorum. Ama belirtilerim var pskoljkman mı yaşıyrm bılmyrm. Batmalarm kasık agrılarım var gece nedenszce uyanıyorum soguk ter atıyorum gogus sızım arada oluyor ozellkle gece. Aşırı gaz şişkinlik var 2 gündür de ,
İnşallah benimde öyledir her ay o kadar umitleniyorumkiVallla cnm bn regilim bitti iki gün sonra birliktelik oldu ondan sonra kasık ağrısı bulantı halsizlik yorgunluk oldu birliktelikten 15gun sonra test yaptım pozitif çıktı kanda da Çıktı 170 adetime beş gün var Rabb'im tez zamanda sanada o duyguyu tattirsin inşallah canım rabbim kucağını boş bırakmasın insaalah
İnşallah kuzum insaalah bol bol dua et hayırlısı ne ise o olsun inşallahİnşallah benimde öyledir her ay o kadar umitleniyorumki
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Adetime 5 gun var maks 6 çünkü ya 14. Ya 15.gün yumurtladım 15.gün vucut ısım en dipteydı 16.gün 0.4 derece arttı genelde artıştan bı oncekı gun yum olur dye blyrm ama 14. Gün de akıntı ve gogus ucu hassasıyetı oldu 5dyorum ben suanVala cnm hepsi bndede vardı BM artık kafayı yiyecektim düşünmekten ama herşey nasip ilk denemedeecnm beş sene korunduk Rabb'im tez ysana da nasip etsin inşallah Rabb'im kucağını boş bırakmasın test yap adetine kaç gün var
ben 8 ayda böyle oldum. Allah yardımcınzı olsun :/ hepimizin hiç umudum kalmadıBir gün şuraya hamileyim diye yazabilecek miyim acaba ?Yine bir iş arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim adına çok sevindim. Ama her hamile haberi aldığımda kalbime bıçak saplanıyor...3 sene olacak, her ay hayal kırıklığına uğramaktan o kadar yoruldum ki...
Adetime 5 gun var maks 6 çünkü ya 14. Ya 15.gün yumurtladım 15.gün vucut ısım en dipteydı 16.gün 0.4 derece arttı genelde artıştan bı oncekı gun yum olur dye blyrm ama 14. Gün de akıntı ve gogus ucu hassasıyetı oldu 5dyorum ben suanaminnn