- 15 Mart 2021
- 215
- 76
- 35
Yunanistanin neresindensiniz bende yunanustanliyimYunanistan. Burada özel hastane yok doktorların özel yerleri var özel lablarda sabah 6 öğle 2 ye kadar açık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yunanistanin neresindensiniz bende yunanustanliyimYunanistan. Burada özel hastane yok doktorların özel yerleri var özel lablarda sabah 6 öğle 2 ye kadar açık
İskeçe siz?Yunanistanin neresindensiniz bende yunanustanliyim
Belirtileriniz adete yakın çok oluyor eğer hamilelik varsa . Bunları bende yasamistim. Ama iğne etkisi de var bu şekilde bunu da unutmayın. İnşallah bebek vardirMerhaba , bende de göğüs hassasiyeti çok fazla dokunamıyorum bile. Kasiklarimda batma oluyor ara ara iki gün öncesine kadar daha şiddetliydi, geceleri de sırt ağrım oluyor ve hiç uyanmak istemiyorum denecek kadar uykum geliyor. Birde arada sirada migde bulantisi vuruyor ve gidiyor garip bi şey yani. Bu ay catlatma iğnesi yaptırdım ve reglime 3 gün var , bunları yaşayan var mı acaba normal mi acaba
Zaten regl olacakmışım gibi hissediyorum ama insan düşünüyor işte, regle 6 gün kala erken testlerden yapmıştım silik çıktı igne etkisidir diye umursamadim bakalım salı günü gidicem belli olacak.Belirtileriniz adete yakın çok oluyor eğer hamilelik varsa . Bunları bende yasamistim. Ama iğne etkisi de var bu şekilde bunu da unutmayın. İnşallah bebek vardir
Bende de şuan aynısı var 10 gün geciktim göğüs bacak kasık ağrısı sırt ağrısı varsevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
Gumulcinenin koyunden filira biliyormusunuzİskeçe siz?
Gözün aydın canım bence var bir kan ver istersenEki Görüntüle 3379769 addetim 3 gün gecikince gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizce hamilelik varmı Eki Görüntüle 3379769
Yok canım bilmiyorum bende Kimmeriada kalıyorumGumulcinenin koyunden filira biliyormusunuz
Bende orayi bilmiyorum malesef ben gumulcinede dogdum istanbulda buyudum siz yunanistanliyim yazinca merak ettim hamilemisiniz bu aradaYok canım bilmiyorum bende Kimmeriada kalıyorum
Hayır regl oldum siz?Bende orayi bilmiyorum malesef ben gumulcinede dogdum istanbulda buyudum siz yunanistanliyim yazinca merak ettim hamilemisiniz bu arada
Beklemedeyim cuma adet gunum ilk cocuguunuzmu olacakHayır regl oldum siz?
arkadaşlar merhaba adet olalı 8 gün oldu bugün erken gebelik testi denedim böyle çıktı kan verdim 1.20 çıktı adet olmama 20 gün var acaba hamilemiyimbence tek hamilelik belirtisi testin pozitif çıkması o da sadece belirti, kesin sonuç ultrason
yani bu 15 günlük hamileyim değilimiyim süreçleri ömrümüzden gidiyor
Göğüslerim kahverengi yerlerinde büyüme oluyomus birde sanırım doğrumusevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
Aldınız mı sonucunuzu?Benim meme hassasiyetim ve ağrım çok hafif normalde daha fazla olurdu. Sabah lekelenme oldu şuan hiç bisey yok yarın adet günüm beklentiye de girmek istemiyorum hüsran oluyor diye
Genelde gebeligin ilerleyen dönemlerinde oluyor bu semptomGöğüslerim kahverengi yerlerinde büyüme oluyomus birde sanırım doğrumu