Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba , bende de göğüs hassasiyeti çok fazla dokunamıyorum bile. Kasiklarimda batma oluyor ara ara iki gün öncesine kadar daha şiddetliydi, geceleri de sırt ağrım oluyor ve hiç uyanmak istemiyorum denecek kadar uykum geliyor. Birde arada sirada migde bulantisi vuruyor ve gidiyor garip bi şey yani. Bu ay catlatma iğnesi yaptırdım ve reglime 3 gün var , bunları yaşayan var mı acaba normal mi acaba

Merhaba , bende de göğüs hassasiyeti çok fazla dokunamıyorum bile. Kasiklarimda batma oluyor ara ara iki gün öncesine kadar daha şiddetliydi, geceleri de sırt ağrım oluyor ve hiç uyanmak istemiyorum denecek kadar uykum geliyor. Birde arada sirada migde bulantisi vuruyor ve gidiyor garip bi şey yani. Bu ay catlatma iğnesi yaptırdım ve reglime 3 gün var , bunları yaşayan var mı acaba normal mi acaba
Belirtileriniz adete yakın çok oluyor eğer hamilelik varsa . Bunları bende yasamistim. Ama iğne etkisi de var bu şekilde bunu da unutmayın. İnşallah bebek vardir

Belirtileriniz adete yakın çok oluyor eğer hamilelik varsa . Bunları bende yasamistim. Ama iğne etkisi de var bu şekilde bunu da unutmayın. İnşallah bebek vardir
Zaten regl olacakmışım gibi hissediyorum ama insan düşünüyor işte, regle 6 gün kala erken testlerden yapmıştım silik çıktı igne etkisidir diye umursamadim bakalım salı günü gidicem belli olacak.

Kızlar göbek deliğimin hizasında saniyelik bıçak saplanır gibi ağrı oluyor sızı şeklinde sizce gebelik belirtisi olabilir mi kasikta olsa ihtimal vercem de karinda olduğunu duymadım hiç

Kızlar adet öncesi rahimde açılma oluyor ya hamileysek bu durum olmaz mı şu an açılma hissediyorum bu durumda hamile olmama ihtimalim yüksek mi

Reglime 2 gün kaldı, 2 farklı markadan erken gebelik testi yaptım. Birinde silik birinde belli oluyor test çizgisi, iğnenin üstünden 16 gün geçti etkisi midir yoksa bir şeyler var mı sizce kızlar

Eklentiler

• 20240205_071550.jpg
    20240205_071550.jpg
    67,4 KB · Görüntüleme: 154
  • 20240205_071608.jpg
    20240205_071608.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 115
bence tek hamilelik belirtisi testin pozitif çıkması o da sadece belirti, kesin sonuç ultrason
yani bu 15 günlük hamileyim değilimiyim süreçleri ömrümüzden gidiyor
arkadaşlar merhaba adet olalı 8 gün oldu bugün erken gebelik testi denedim böyle çıktı kan verdim 1.20 çıktı adet olmama 20 gün var acaba hamilemiyim

Eklentiler

• 60876DD5-0F04-44C3-BD68-C5BFED398437.jpeg
    60876DD5-0F04-44C3-BD68-C5BFED398437.jpeg
    63,3 KB · Görüntüleme: 97
X