Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

merhaba ,ben 2022 yılın ekim ayında dış gebelik geçirdim.sağ tüpüm alındı.geçtiğimiz mayıs ayındada tüp bebek tedavisi gördüm oda kimyasal gebelik oldu.Önceden 24-25-26-28- en geç 29 günde adet olurken tüp bebek denemesinden sonra 26-27 en geç 32. günlerde adet oldum.
şuan dada en son 20 aralıkta adet oldum bugün 33. gün olmasına rağmen olmadım,hayatımda hiç bu kadar gecikmedi.
bu ay eşimle 1 kez denedik ve zaten sağdan yumurtluyorum hep ordada da tüpüm yok yani umutlu değilim ama neden olmadı kafama takıyorum.bi şey mi var acaba diye korkuyorum?tüp bebekten dolayı mı oldu bu durum ama 7 ay geçti üzerinden.
12 yaşında kızım var 2. için uğraştık olmadı ama düzenimde bozuldu

Kızlar regle 4 gün varken kaset test yaptım iki tane biri silik biri belirgin çıktı regle bir gün var bugünde 2 kaset test yaptım ikisindede belirgindi ama kıpkırmızı değil ama sancım var sizce biraz rahatlamaya ihtiyacım var 🙄
İlk hamileliğimden biliyorum o regl sancıları üç ay boyunca sürdü bende normal bir durum bu kanama olmadığı sürece.Bende oğlumu tehlikeye gecikmesinin üçüncü gününde silik bir çizgi ile öğrenmiştim…Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Merhabaaa, yaaaa offf çok sinirliyim çünkü bir tane test almıştım. O da bozuk mu çıktı sizce? Son regl tarihim 15 Aralık. Hadi kıştan dolayı 2-3 gün ötelendi desek üstüne 5-6 gün gecikmiştir diye düşünmüştüm. Şimdi de içim içimi yiyor. 🤭 kontrol çizgisi kesinlikle pespembe olmalıydı dimi? Tecrübeli arkadaşlar bi' yorumlarsa çok sevinirim. ❤
Test markası: softec erken gebelik

Eklentiler

• IMG-20240123-WA0004.jpeg
    IMG-20240123-WA0004.jpeg
    55,8 KB · Görüntüleme: 122
Merhabaaa, yaaaa offf çok sinirliyim çünkü bir tane test almıştım. O da bozuk mu çıktı sizce? Son regl tarihim 15 Aralık. Hadi kıştan dolayı 2-3 gün ötelendi desek üstüne 5-6 gün gecikmiştir diye düşünmüştüm. Şimdi de içim içimi yiyor. 🤭 kontrol çizgisi kesinlikle pespembe olmalıydı dimi? Tecrübeli arkadaşlar bi' yorumlarsa çok sevinirim. ❤
Test markası: softec erken gebelik
Canım test bozuk galiba yada fazla idrar damlatmişsın bence testi tekrarla inşallah hayırlı haberler alırsın 😊😊

4 aydir deniyoruz olmuyor sebebini bulamıyoruz Rabbım isteyen herkese versin inşallah çok istiyoruz olmadıkça sanki daha çok istiyoruz☹️

Hanımlar eşimde tiroit çıktı fazla değil 1-2 numara fazla yazıyordu hamile kalmama engel mi çünkü olmuyor bundan dolayı olur mu ya artık yoruldum☹️

sevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
Abla bana yardım edermisin 15 19 Ocak arası regldim 28-33 gün süren döngü sürem var 8 gün sonra yumurtlama tarihi olarak gösteriyor FLO uygulaması iki gün sonra ise hamile kalma olasılığı yazıyor 31 Ocak da yüksek diyor yarın kadın doğuma randevum var doktora bu şekilde anlatsam bana çatlatma iğnesi yazarmi hiçbir sıkıntı yok şükür ama bebeğim olmuyor uygulama böyle gösteriyor tarihleri bana yol gosterirmisin hangi gün yumurtlamam var ne yapmam gerekiyor lütfen bakarmisin.

Bizde 6 aydır deniyoruz henüz olmadı ama sperm testi verdi eşim biraz düşük geldi o da çok kötü bi sonuç değil
Bakalım aile doktorumuzdan istedik yurt dışında yaşıyorum ürolojiye gitmemize gerek kalmadan doktordan aldık test için randevu bakalım vericez sperm testi ne çıkar bilmiyorum biraz araştırdım tiroit erkeklerde sperm sayısını düşürmüş diye okudum

Reglime 2 gün kaldı. 3 gündür sabah mide bulantılarıyla uyanıyorum ve göğüslerim normalden çok daha şiş. Sizce test yapsam çıkar mı? Döngüm 24 gün olduğu için erken mi olur bilemedim. Bu kadar erken mide bulantısı yaşayan oldu mu?:KK64:

Bakalım aile doktorumuzdan istedik yurt dışında yaşıyorum ürolojiye gitmemize gerek kalmadan doktordan aldık test için randevu bakalım vericez sperm testi ne çıkar bilmiyorum biraz araştırdım tiroit erkeklerde sperm sayısını düşürmüş diye okudum
Aa ciddi misiniz tiroit kontrollerimizi yarın olacağız bakalım ne çıkacak

Reglime 2 gün kaldı. 3 gündür sabah mide bulantılarıyla uyanıyorum ve göğüslerim normalden çok daha şiş. Sizce test yapsam çıkar mı? Döngüm 24 gün olduğu için erken mi olur bilemedim. Bu kadar erken mide bulantısı yaşayan oldu mu?:KK64:
Benim de 2 gün kaldı döngüm 26 gün benimde mide bulantım ve yanma var şu an bile yanıyor ama ben psikolojik diye düşünüyorum artık çevremde bunu diyor umarım gebeyizdir 🤍

X