- 19 Haziran 2023
- 1.371
- 681
Hahahahhaha stres yemek yediriyorBende üç aylık bir gebelik planlamasindayim umudum bu ay gebeyim dır diye diye 10 kg aldım 3 ayda kafayi yiyicem artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahhaha stres yemek yediriyorBende üç aylık bir gebelik planlamasindayim umudum bu ay gebeyim dır diye diye 10 kg aldım 3 ayda kafayi yiyicem artik
Bence beklemek en doğrusu ben hep öyle yapıyorum çünkü negatif yada pozitiv görüncede regle beklemeliyizYarın erken gebelik testi yapsam mı ki
Yok ben 7 yıl sprail kullandım 3 ay serbestim her ay tiriplere girdim kesin bebek var diyeHahahahhaha stres yemek yediriyor
Valla bilmiyorum bekliyorum işte devamı gelmedi kasıklarimda batma devam ediyor bide kabızlık var 1 haftadır inşallah vardır bilmiyorum kibekleyip gorcemMerhaba emin degilim ama adet gunu de burda yerlesme kanamasi goren vardi diye hatirliyorum emin olmak için iki üç gün daha bekle istersen testi tekrarlarsin hem de gözlemlemiş olursun adete mi dönecek yoksa kesilecek mi bakalım
Ben yurt dışında yaşayan biriyim burda kaset test görmedim hiç bilmiyorum normal erken gebelik testi yaptımYerleşme kanaması genelde beklenen adetten 3 gün önce gelir diyorlar ama kaset teste hemen çıkmaz varsada en az gecikmeden 1 hafta bekleyebilirsin yada kan verebilirsin kanda hemen çıkıyor
Beklicem canım ama aşırı sabırsızım yaBence beklemek en doğrusu ben hep öyle yapıyorum çünkü negatif yada pozitiv görüncede regle beklemeliyiz
Çok şükür hamileyim 970 çıktı ilk kanda HCG. Bugün ikinciye kan verdim artışı görmek için. Bende belirti namına pek bişey yoktu. Ne akıntı ne bel ağrısı. 4 gün kala rastegele kaset test yaptım da gördüm çok silik. Sonra gitgide koyulaştı. 1 hafta sonra kan verdim. 5 haftalık yazıyor 970 değere göre. Onu takip eden günlerde de hiçbir belirtim olmadı diyebilirim. Sadece regle iki gün kala kasıklarım feci ağrıdı. Ama regl ağrısı gibi değil, sanki altların uyuşuyor kasılıyor gibi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, bana da dua edin inşallah kavuşuruz. İnşallah düşmez..Canım hiç bilmiyorum acilde alıyorlar mı almıyorlar mı testin koyulastiysa süper hayırlı olsun haberdar et kan verirsen
Maşallah canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah aklına kötü şeyler getirme iyiye odaklan gönlünü ferah tutÇok şükür hamileyim 970 çıktı ilk kanda HCG. Bugün ikinciye kan verdim artışı görmek için. Bende belirti namına pek bişey yoktu. Ne akıntı ne bel ağrısı. 4 gün kala rastegele kaset test yaptım da gördüm çok silik. Sonra gitgide koyulaştı. 1 hafta sonra kan verdim. 5 haftalık yazıyor 970 değere göre. Onu takip eden günlerde de hiçbir belirtim olmadı diyebilirim. Sadece regle iki gün kala kasıklarım feci ağrıdı. Ama regl ağrısı gibi değil, sanki altların uyuşuyor kasılıyor gibi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, bana da dua edin inşallah kavuşuruz. İnşallah düşmez..
Amin çok teşekkür ederimMaşallah canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah aklına kötü şeyler getirme iyiye odaklan gönlünü ferah tut
Var ama yeni benceBugün yaptığım test ilk idrar ile yapmadım ben silik çizgi görüyorum var mıdır sizce gebelik
Ne zaman tekrarlayayım sizceVar ama yeni bence
Bence 5 gün sonra yapınNe zaman tekrarlayayım sizce
Teşekkür ederim tamamdırBence 5 gün sonra yapın
Rica ederimTeşekkür ederim tamamdır
Canım seninkiyle aynı şekilde fotoğrafı net çekemedim testi ne zaman tekrarlamamız gerekTeşekkür ederim tamamdır
Kizlar hayırlı günler ben ayin 14 de kan testi verdim sonuç negatif çıktı tarusal vermişti doktor 15inde de ona başladım 5 gün içtim ilacım dün bitti ama ilacı içerken de adet olmadim halen daha olmadim sizce nolur.Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.