Kahverengiydi şimdi sildiğimde geliyor çok az ama regl olacakmışım gibi karnım ve belim ağrıyo bazen, şimdi ben doktora gitsem ne olacak alttan muayene olmak istemiyorumLekelenme kirmizimi ne renk benim suan pembe geliyo kahverengiyse yerlesme kanamasi oluyor aglama olumsuz dusjnme canim yoksa adet olcaksin varsa bebis saglikla gelsn insallah aglamakta diger yapacagmz seylerde sonucu degistrmiyor aylardir benim icinde boyle uzme kendini lutfen bebis haberini alcaz cunku cabaloyorz olcak
Ya kızlar lütfen bana yardım edin benim ağustosun 29unda reglim bitti 11 inde tekrar oldum yani 12 gün arayla regl oldum miktarı süresi normal adetim gibiydi şu anda 5 Ekim de regl olmam gerek.hala olamadım acaba 2 hafta arayla regl olduğum için mi gecikiyocanım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
Alttan muayne olmak zornda degilsin bende olmak istemedgmde soyluyorum bunu canim endiseloysen bekle biraz dahaKahverengiydi şimdi sildiğimde geliyor çok az ama regl olacakmışım gibi karnım ve belim ağrıyo bazen, şimdi ben doktora gitsem ne olacak alttan muayene olmak istemiyorum
Sabah yaptim silik daha da belirginBir daha yapmanı öneririm var gibi ama dağılmış çok testte bozuk olabilir
şimdi gittim kan testi verdim, sonuç çıktıktan sonra ultrasonla da bakarız dedi, acaba vajinal ultrason yapmaz dimiAlttan muayne olmak zornda degilsin bende olmak istemedgmde soyluyorum bunu canim endiseloysen bekle biraz daha
Boyle zamanda gergin olunca ust uste gelir 7. Haftaya kadar ultrasondan gorunmeye biliyor ozaman alttan bakmak istyolar ama ben baktrmamistm canim roca etmistim belemistim 2 hafta snra karnmdan ultrasonla gorunmustubirde ilaç vermem de gerekebilir dedi, heycandan birşey soramadım ya aptal gibiyim şuan, bide çok sıra bekledim orda bi kadın çok sinirimi bozdu algım dağıldı resmen
Ay benim bat da 20 Ekim yakınmışızbenim bat 19 ekim heyecanla bekliyorumacaba en erken ne zaman test yapilir?
Silik cizgi bende kimyasal oluyor devam ediyormu gebeliginiz 2 kez kimyasal yasadim 3. 9 gun oldu yumurtalama test yaptim bugun yine silik erken diyemi acaba yoksa yinemi kimyasal ?Ben adete 3 gün kala silik çizgiyle öğrenmiştim bir deneyin isterseniz ama çıkmassa kesin yok diyemeyiz bekler tekrar yaparsınız adetiniz geçince
şimdi geldim doktordan hamilelik var 5 haftalık ama kese normal değil dedi düşük riski var, kesenin oval olması gerekiyormuş benim kese şekilsizmiş içinde embriyo da var dedi, ilaç verdi 1 hafta sonra tekrar bakıcak , kürtaj olabilirmişim olumsuz giderseBoyle zamanda gergin olunca ust uste gelir 7. Haftaya kadar ultrasondan gorunmeye biliyor ozaman alttan bakmak istyolar ama ben baktrmamistm canim roca etmistim belemistim 2 hafta snra karnmdan ultrasonla gorunmustu
Evet çok çok silik bir çizgiyle öğrenmiştim ama gebeliğim devam ediyor hemen kimyasal diye düşünmeyin çizginizi takip edin erken diye öyle çıkmış olabilir inşallah belirginleşir gün geçtikçeSilik cizgi bende kimyasal oluyor devam ediyormu gebeliginiz 2 kez kimyasal yasadim 3. 9 gun oldu yumurtalama test yaptim bugun yine silik erken diyemi acaba yoksa yinemi kimyasal ?
4 yasinda kizim var kizimda boyle yasamadim hic ikinci evliligim 2 kez kimyasal olunca korkuyorum artik esimdede bendede o ilk heves yok psikolojik olarak cok kotuyuz ikimizde testi esime soyleyemedim silik cikinca 9 gün oldu 13 gun var adetime erken diye de olabilir kimyasalda olabilir kalp atislarini duymak istiyorum artik 1 yildir olmuyorEvet çok çok silik bir çizgiyle öğrenmiştim ama gebeliğim devam ediyor hemen kimyasal diye düşünmeyin çizginizi takip edin erken diye öyle çıkmış olabilir inşallah belirginleşir gün geçtikçe
Olumsiz dusunme canim gebelik cok yeni insallah guzel devam edicek banada bebegin esinde kanama var diye korkutmustu bu haftalarda doktor ama insallah iyi olcak herzaman her konuda olumsuzada hazir olalim ama guzeli dusunup bekleyelim bizşimdi geldim doktordan hamilelik var 5 haftalık ama kese normal değil dedi düşük riski var, kesenin oval olması gerekiyormuş benim kese şekilsizmiş içinde embriyo da var dedi, ilaç verdi 1 hafta sonra tekrar bakıcak , kürtaj olabilirmişim olumsuz giderse
sağlıklı olmadıktan sonra pozitif olması neye yarar ki , yani kese düzelir mi doktor çok iyi biri ama hiç umut verici konuşmadı olumsuz da demek istemedi böyle tatlı tatlı rahatlatmaya çalıştı ama o hissi aldım yani benim sürekli tetikte olmam lazım ruhen ve bedenenOlumsiz dusunme canim gebelik cok yeni insallah guzel devam edicek banada bebegin esinde kanama var diye korkutmustu bu haftalarda doktor ama insallah iyi olcak herzaman her konuda olumsuzada hazir olalim ama guzeli dusunup bekleyelim bizcok sukur pozitifi gordun bunu bekleyen kac kisiyiz burda
Akıntı bende yaklaşık 1 haftadır var su gibj geliyor çamaşırım hep ıslak ve sag kasigim batıyoryarencim benim 1 haftadanda önce başladı halsizlik, mide bulantısı, göğüs ağrısı,akıntının fazlalaşması.
Ya sizin için gerçekten çok üzüldüm4 yasinda kizim var kizimda boyle yasamadim hic ikinci evliligim 2 kez kimyasal olunca korkuyorum artik esimdede bendede o ilk heves yok psikolojik olarak cok kotuyuz ikimizde testi esime soyleyemedim silik cikinca 9 gün oldu 13 gun var adetime erken diye de olabilir kimyasalda olabilir kalp atislarini duymak istiyorum artik 1 yildir olmuyor