Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

sağlıklı olmadıktan sonra pozitif olması neye yarar ki , yani kese düzelir mi doktor çok iyi biri ama hiç umut verici konuşmadı olumsuz da demek istemedi böyle tatlı tatlı rahatlatmaya çalıştı ama o hissi aldım yani benim sürekli tetikte olmam lazım ruhen ve bedenen
Her duruma hazirlikli ol ama umitszlige kapilmdan canim insallah guzel haberler alirsin 🙏🙏

Her ay belirti yaşıyorum hele adete bir iki gün kala .. çok yorucu artık doktora gidicem

progesteron testi adetin 2.yada 3 günü yapılıyor.doktora gidersen o sana ne zaman gelmen gerektiğini söyler ayrıca folicasit vitamini veriyor.buda iyi olur sanırım.ben 3 aydır kullanıyorum.
Hayır Progesteron testi adetin 21. Veya 22.gününde yapılır.

arkadaşlar ben adet oldum ama adetten bir hafta sonra açık pembe lekelenme şeklinde kanamam oldu gece 10 da başladı bel ağrısı karın ağrısı sabah 8 den sonra geçti ama erken gebelik olabilir mi

sağlıklı olmadıktan sonra pozitif olması neye yarar ki , yani kese düzelir mi doktor çok iyi biri ama hiç umut verici konuşmadı olumsuz da demek istemedi böyle tatlı tatlı rahatlatmaya çalıştı ama o hissi aldım yani benim sürekli tetikte olmam lazım ruhen ve bedenen
Haklısın tabi ama şöyle düşün demek ki hamile kalabiliyorsun.
Ben de düşük yaptım temmuzda sonrasında iki döngüde denedim olmadı ama kendi kendimi telkin ediyorum diğeri plansız olmuştu. Sıkıntı olsa o zaman da olmazdı diyorum kendi kendime.

Kızlar bugün 3. Gün gecikmem ama bir haftadır kasık ağrısı bel ağrısı yaşıyorum bide hafif bulantım var sağlık ocağına gidip kan testi vermek için erken mi ? Evde hiç test yapmadım daha önce anlamam diye çekiniyorum yok silik çizgi var yok vs kafayı yerim 😀

Kizlar yardim edermisiniz ben 3 ay ust uste kimyasal yasadim 3 defa yumurtalama gunu gun asiri iliski oldu reglime 8 gun var 10 gun varken test yaptim gozle bile zor gorunen silik cikti beyaz akintim var yogun ve cok koyu sizce gebelik mi acaba yine mi kimyasal 🥲

Kizlar yardim edermisiniz ben 3 ay ust uste kimyasal yasadim 3 defa yumurtalama gunu gun asiri iliski oldu reglime 8 gun var 10 gun varken test yaptim gozle bile zor gorunen silik cikti beyaz akintim var yogun ve cok koyu sizce gebelik mi acaba yine mi kimyasal 🥲
Adete 10 gün varken nasıl silik te olsa çıkabilir ki. Bu demek olur ki yumurtlama veya ilişkiden 4-5 gün sonrası çıktı ?
Bu da nasıl anlayamadım?

Merhaba kızlar uzun zamandır bebek istiyoruz adetimden sonra letu kullandım doktor 20mm olmuş yumurtan dedi gün aşırı ilişki önerdi adetime 7 gün var 3 gündür alt karnım şiş kasıklarımda dolgunluk hissediyorum yemeklerden sonra hafif mide bulantım oluyor birde kasık ağrım var akıntım falan yok göğüslerimdede ağrı falan yok uyku halimde yok hamilelik olabilir mi sizce

Hayırlı geceler kızlar bi sorum olucakti adetime 7 gün var bu gün erken gebelik testi yaptım sonuç negatif çıktı aceba beta düşük olduğu için çıkmamış olabilir mi kendime düşüncelerime engel olamıyorum adetimin geçmesini bekleyemiyorum daha önce kaset tes yaptim yani dün hafif pembe silik bı çizgi vardı bu gün erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi bile çıkmadı ve erken gebelik testi 25 ve üstünde olan HCG değerini testte belli ediyormuş 10 falan olabilir mi değerim tabi bunu anlamak için kan vermek gerekir ama bı arkadaşım 6 ile öğrenmişti gebeliğini daha doğrusu umut aşılamaya çalışıyorum hiç gebelik belirtim de yok bu arada yumurtlama ve adet belirtim de yok

Hayırlı geceler kızlar bi sorum olucakti adetime 7 gün var bu gün erken gebelik testi yaptım sonuç negatif çıktı aceba beta düşük olduğu için çıkmamış olabilir mi kendime düşüncelerime engel olamıyorum adetimin geçmesini bekleyemiyorum daha önce kaset tes yaptim yani dün hafif pembe silik bı çizgi vardı bu gün erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi bile çıkmadı ve erken gebelik testi 25 ve üstünde olan HCG değerini testte belli ediyormuş 10 falan olabilir mi değerim tabi bunu anlamak için kan vermek gerekir ama bı arkadaşım 6 ile öğrenmişti gebeliğini daha doğrusu umut aşılamaya çalışıyorum hiç gebelik belirtim de yok bu arada yumurtlama ve adet belirtim de yok
Aşkım erken gebelikler 6 günden sonra tespit edebiliyor gebeliği ama ne kadar regle yakın o kadar iyi benim de 6 gün kaldı ama bi 3 gün daha bekleyeceğim.Geç döllenme olduysa adet günü bile negatif görüp sonraki günlerde pozitif olanlar var üzülme ama heveslenme de :KK43:

Aşkım erken gebelikler 6 günden sonra tespit edebiliyor gebeliği ama ne kadar regle yakın o kadar iyi benim de 6 gün kaldı ama bi 3 gün daha bekleyeceğim.Geç döllenme olduysa adet günü bile negatif görüp sonraki günlerde pozitif olanlar var üzülme ama heveslenme de :KK43:
Ben adetime 7 gün kala yaptım ama bilmiyorum ümidim yok sanırım regl olucam bu ay hakkımızda hayırlısı olsun umarım müjdeli bir haber alırsın cnm

X