Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resim atabilirmsiniz 10 gun varmis cok erken ama dahaBiraz once rest yaptim yine pozitif cikti
regl geçtikten 1 gün sonra ve 2 gün sonra yapmıştım başka test yapmadım, ama kanamam da olmadıTest yaptnmi 10 gun gecikmede negatfse gebelik yoktur bende ayni durumdaym 10 gune yakin gecikmem var testler negatif canim test yapmadysan yap yarin ilk idrarla
2 test te hemen pozitif olmuşturegl geçtikten 1 gün sonra ve 2 gün sonra yapmıştım başka test yapmadım, ama kanamam da olmadı
Benimde kanamam 10 gun olmadi dun lekelendim bugun adetm basliyo sanrm canim tekrarla test benceregl geçtikten 1 gün sonra ve 2 gün sonra yapmıştım başka test yapmadım, ama kanamam da olmadı
Merhaba ilk testiniz mi bu acaba? Tekrarlayın istersenizYumurtalama gununden 9 gün sonra negatif gibi
hiç şaşırmam biliyo musun, çünkü bu zamana kadar neye heves etsem sevinsem kursağımda kalmıştır, ama benim regl hiç düzensiz olmazdı, testi akşam mı yapsam sabahı mı beklesem acabaBenimde kanamam 10 gun olmadi dun lekelendim bugun adetm basliyo sanrm canim tekrarla test bence
benim testlerim pozitif çıktı ama ikisidehiç şaşırmam biliyo musun, çünkü bu zamana kadar neye heves etsem sevinsem kursağımda kalmıştır, ama benim regl hiç düzensiz olmazdı, testi akşam mı yapsam sabahı mı beklesem acaba
İlk testim ben goruyor gibiyim ama diger cizgiyide yada gornek istiyorumMerhaba ilk testiniz mi bu acaba? Tekrarlayın isterseniz
Bakin cikarinca daha belirgin gibi oldu ama gozle gorunuyor galiba 9 gunde belli olurmukiMerhaba ilk testiniz mi bu acaba? Tekrarlayın isterseniz
Yemenden icmenden kesme bence sabah ilk idrarla yap ama icin icine sigmyosa 2 saat flan bsey tuketme gelen idrarla yap canim adetim benim genelde duzensizdir ama pes pese 30 gunde oldgmda olur yine de 30 gun baz alip test yaptm kan verdm negatfti smdide adetim basliyo iste yarin olurum lekelenmem cogaldi baslar yarinhiç şaşırmam biliyo musun, çünkü bu zamana kadar neye heves etsem sevinsem kursağımda kalmıştır, ama benim regl hiç düzensiz olmazdı, testi akşam mı yapsam sabahı mı beklesem acaba
hımm anladım, benim regl düzenlidir evlendikten sonra da öyleydi, 2 kez test yaptım pozitif çıktı inşallah ilk fırsatta kan testi vericem ama hiç hamile gibi hissetmiyorum bir de geçen gece yaşadığım o karın ağrısından sonra regl olcakmışım gibi bir his var içimde hayırolsun inşallahYemenden icmenden kesme bence sabah ilk idrarla yap ama icin icine sigmyosa 2 saat flan bsey tuketme gelen idrarla yap canim adetim benim genelde duzensizdir ama pes pese 30 gunde oldgmda olur yine de 30 gun baz alip test yaptm kan verdm negatfti smdide adetim basliyo iste yarin olurum lekelenmem cogaldi baslar yarin
Insallah bebis vardir keske benimde duzenli olsa bunun skntsini cok yasiyorum ben 1.5 ayda oluyorum ortalamahımm anladım, benim regl düzenlidir evlendikten sonra da öyleydi, 2 kez test yaptım pozitif çıktı inşallah ilk fırsatta kan testi vericem ama hiç hamile gibi hissetmiyorum bir de geçen gece yaşadığım o karın ağrısından sonra regl olcakmışım gibi bir his var içimde hayırolsun inşallah
Bir daha yapmanı öneririm var gibi ama dağılmış çok testte bozuk olabilirKizlar yumurtalamadan 9. Gun sonra bugun testim sizce erkenmi yaptim?
Bu akşam bi lekelenme oldu şok oldum ağlamaktan ne yapacağımı şaşırdım yarın kan vermeli miyim senceInsallah bebis vardir keske benimde duzenli olsa bunun skntsini cok yasiyorum ben 1.5 ayda oluyorum ortalama
Lekelenme kirmizimi ne renk benim suan pembe geliyo kahverengiyse yerlesme kanamasi oluyor aglama olumsuz dusjnme canim yoksa adet olcaksin varsa bebis saglikla gelsn insallah aglamakta diger yapacagmz seylerde sonucu degistrmiyor aylardir benim icinde boyle uzme kendini lutfen bebis haberini alcaz cunku cabaloyorz olcakBu akşam bi lekelenme oldu şok oldum ağlamaktan ne yapacağımı şaşırdım yarın kan vermeli miyim sence
Ben dun gece cok agladim sinir sinir icim nasil bunaliyo ortda biseyde yok yani okdar agladm vucut adeti baslatti lekelenme gordum aglamasam daha gecicekti belkide rahatladm sankiBu akşam bi lekelenme oldu şok oldum ağlamaktan ne yapacağımı şaşırdım yarın kan vermeli miyim sence