Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Yumurtalama gununden 9 gün sonra negatif gibi 🥲

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-05-13-18-41-34_fa84a683d7c8aff5b9ebbb63e2b9991b.jpg
    Screenshot_2023-10-05-13-18-41-34_fa84a683d7c8aff5b9ebbb63e2b9991b.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 66
Ben de test yapacağım ama henüz değil daha çok var. Ne zaman yapsam daha doğru olur acaba bı yandan da sabırsızlanıyor insan 🥹

Benimde kanamam 10 gun olmadi dun lekelendim bugun adetm basliyo sanrm canim tekrarla test bence
hiç şaşırmam biliyo musun, çünkü bu zamana kadar neye heves etsem sevinsem kursağımda kalmıştır, ama benim regl hiç düzensiz olmazdı, testi akşam mı yapsam sabahı mı beklesem acaba

hiç şaşırmam biliyo musun, çünkü bu zamana kadar neye heves etsem sevinsem kursağımda kalmıştır, ama benim regl hiç düzensiz olmazdı, testi akşam mı yapsam sabahı mı beklesem acaba
benim testlerim pozitif çıktı ama ikiside

Yemenden icmenden kesme bence sabah ilk idrarla yap ama icin icine sigmyosa 2 saat flan bsey tuketme gelen idrarla yap canim adetim benim genelde duzensizdir ama pes pese 30 gunde oldgmda olur yine de 30 gun baz alip test yaptm kan verdm negatfti smdide adetim basliyo iste yarin olurum lekelenmem cogaldi baslar yarin 🙂

Yemenden icmenden kesme bence sabah ilk idrarla yap ama icin icine sigmyosa 2 saat flan bsey tuketme gelen idrarla yap canim adetim benim genelde duzensizdir ama pes pese 30 gunde oldgmda olur yine de 30 gun baz alip test yaptm kan verdm negatfti smdide adetim basliyo iste yarin olurum lekelenmem cogaldi baslar yarin 🙂
hımm anladım, benim regl düzenlidir evlendikten sonra da öyleydi, 2 kez test yaptım pozitif çıktı inşallah ilk fırsatta kan testi vericem ama hiç hamile gibi hissetmiyorum bir de geçen gece yaşadığım o karın ağrısından sonra regl olcakmışım gibi bir his var içimde hayırolsun inşallah

hımm anladım, benim regl düzenlidir evlendikten sonra da öyleydi, 2 kez test yaptım pozitif çıktı inşallah ilk fırsatta kan testi vericem ama hiç hamile gibi hissetmiyorum bir de geçen gece yaşadığım o karın ağrısından sonra regl olcakmışım gibi bir his var içimde hayırolsun inşallah
Insallah bebis vardir keske benimde duzenli olsa bunun skntsini cok yasiyorum ben 1.5 ayda oluyorum ortalama

Kizlar yumurtalamadan 9. Gun sonra bugun testim sizce erkenmi yaptim?

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-05-16-46-10-87_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2023-10-05-16-46-10-87_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 81
Bu akşam bi lekelenme oldu şok oldum ağlamaktan ne yapacağımı şaşırdım yarın kan vermeli miyim sence
Lekelenme kirmizimi ne renk benim suan pembe geliyo kahverengiyse yerlesme kanamasi oluyor aglama olumsuz dusjnme canim yoksa adet olcaksin varsa bebis saglikla gelsn insallah aglamakta diger yapacagmz seylerde sonucu degistrmiyor aylardir benim icinde boyle uzme kendini lutfen bebis haberini alcaz cunku cabaloyorz olcak 🙏🙏🙏🙏

Bu akşam bi lekelenme oldu şok oldum ağlamaktan ne yapacağımı şaşırdım yarın kan vermeli miyim sence
Ben dun gece cok agladim sinir sinir icim nasil bunaliyo ortda biseyde yok yani okdar agladm vucut adeti baslatti lekelenme gordum aglamasam daha gecicekti belkide rahatladm sanki

X