- 4 Eylül 2012
- 312
- 205
- 303
O zaman az kaldı öğrenirsiniz yakındaHayırlısı 2-3 gün kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman az kaldı öğrenirsiniz yakındaHayırlısı 2-3 gün kaldı
İnşallah başına gelmez seni de korkutmak istemem ama geçen ay aynısı yaşadım reglime 3 gün kala kistim patladı meğerse kistten oluyormuş. Gebelik bu kadar erken belirti vermez diye biliyorum. Rabbim gönlüne göre versinMerhaba arkadaslar reglime 9 gun var yumurtlama donemimden beri karnim adet olckmisim gibi agriyo hatta bazen adet olcm saniorm kasikta hafif cok nadir agrim oluor mide bulantm hep olan biriyim oyuzden ayirt edemiorm fazla göğüslerim de hafif agriyo oda olabilen birsey
Ama ozellikle 2 gundur karnm cok fazla agriyo heleki yoruldugumda hamilelik belirtisi olabilir mi
Daha once ust kere gebelik yasadm aslinda ama boyle bir agrim olmamisti. Yumrtlaklarmda cok agriyor hele 20. Gunumde uyuyamadm agridan, oyuzden kistten daha cok supheleniorm zten surekli kistim cikiyor cok sukur hic patlama yaşamadım sanirim veya yasadmda anlamadm da olablr cnku yillardir kistle yasamaya alistm oluyor gecior surekli. Amin tsk edermİnşallah başına gelmez seni de korkutmak istemem ama geçen ay aynısı yaşadım reglime 3 gün kala kistim patladı meğerse kistten oluyormuş. Gebelik bu kadar erken belirti vermez diye biliyorum. Rabbim gönlüne göre versin
Merhaba canım ben 2 aylık hamileyim henüz ilk kızımda adetimin geciktigi ertesi gün hemen midem bulanmaya başladı ve 9 ay boyunca hep istifra ettim hicbisiy yiyemedim ama bunda hicbir belirtim yok adet gecikmem bile olmadı ama testim pozitif çıktıErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Patlasaydı kesin hatırlardınız emin olun ağrıdan bayıldım yani ben acillik oldum sabaha kadar uğraştım ve günlerce ağrısı sürdü. Rabbim şifa versin inşallahDaha once ust kere gebelik yasadm aslinda ama boyle bir agrim olmamisti. Yumrtlaklarmda cok agriyor hele 20. Gunumde uyuyamadm agridan, oyuzden kistten daha cok supheleniorm zten surekli kistim cikiyor cok sukur hic patlama yaşamadım sanirim veya yasadmda anlamadm da olablr cnku yillardir kistle yasamaya alistm oluyor gecior surekli. Amin tsk ederm
Doktora görünmen en iyisi ben pkos luyum ve ilaçla adet oluyordum genelde. Senin dediğini her ay yaşıyordum 40 gün 45 gün bazen aylarca adet olamıyordum Belki stresten hava değişiminden falan olmuştur kesin doktora git ihmal etmeMerhaba bi sorum var sizlere, benim normalde reglm 5 gün sürer ama bu ay 9 gün sürdü bugün 9.günüm, ama son 3 gündür sadece kahverengi akıntım geliyor alt karnımda aşırı şiş sebebi nedir
Kan verdiniz miiKızlar ya geçen ay 29.gün adet olmuştum şuan döngümün 34.günündeyim ve hala adet olmadım dün erken test yaptım negatif çıktı. Bugün hala adet olmadım günlerdir aşırı gazım var karın ağrısı ama göğüslerimde bişey yok koku hassasiyetim ve iştahsızlığım var. Bu gece kan testi vereyim mi sizce? Hastanedeyim gece 4te vereyim diyorum
Ya hayır vermedim açıkcası 3 gün önce yaptığım erken testler negatif çıkınca hayal kırıklığına uğramak istemedim hala bekliyorumKan verdiniz mii
Erken testler bende hep negatif çıktı kan verdim 1.2 gibi bi değerdi aradan 2 3 gün geçti kaset test pozitif kan 34 ne bileyim biraz bekle ya da doktora görünYa hayır vermedim açıkcası 3 gün önce yaptığım erken testler negatif çıkınca hayal kırıklığına uğramak istemedim hala bekliyorum
Merhaba benim de 2/3 günüm var adet olmama , belirtileriniz nedir ?Hayırlısı 2-3 gün kaldı
Merhaba peki normalde adet zamanları olan sancılarınız kasık ağrısı gibi, hamile kaldığınız ay da oldu mu? Ama aynı adet olacakmış gibiArkadaşında dediği gibi bende hamile kaldığım ay hiçbir farklı belirti yaşamadım ama hamile kalmadan önceki aylar mide yanmasına kadar yaşadığım oldu sadece her zamanki gibi adet olacak gibiydim kesinlikle hamilelik şüphesi gelmemişti aklıma adetimi bekliyordum
Merhaba hayırlı uğurlu olsun, Allah bağışlasın inşallah :) 22.günde yaptığınız erken gebelik testiniz pozitif çıktı mı acaba?Merhaba,
Hamilelik haberimi yeni aldim ve unutmadan da belirtileri paylasmak istedim. Aslina bakarsaniz hic oyle anlatildigi gibi belirtiler yasamadim. Ne akinti, ne gogus agrisi, ne mide bulantisi ne de yorgunluk. 3 sey var belirti olarak kabul edebilecegim.
1) Kabiz oldum. yumurtlamanin akabinde kabiz oldum. Yani 2 gun tuvalete cikamadim ve oyle de devam etti hala daha da oyle.
2) Regli tarihime yakin asiri usume basladi. Normalde regli oncesi bana ates basar. Yani oyleki biri degse sinirlenirim. Asiri usume baslamisti regli gunume 5 gun kala. Uzun pijamalarla yattim. Soyluyorum ki ne kadar usudugumu anlatabileyim ama o da azaldi.
3) Bunu belirti olarak kabul etmiyorum ama regliden 2 gun once, regli oncesi baslayan agrilarim gibi agrilarim oldu.
Bu sebeple ve bir de doktor kontrolumde progesteron (yumurtlama sonrasi 8. gun 3ml) dusuk ciktigi icin ihtimal vermedim. Usumem devam edince suphelendim ve test yaptim. Yani usumek hastalik belirtisi de olabilirdi, hasta olmadigim icin artik test yapayim dedim.
Benim dongum 24 gun, erken gebelik testini 22. gunde yaptim. Ovulasyondan sonraki 9. gun. O gunden sonra yasadigim seyler, ciddi kasik agrilari. kesinlikle regli olacagim diye dusundum. Aksi gibi testten iki gun sonra lekelenmem oldu. Yani once lekelenme olur sonra HCG artar bir gerceklik olmayabilir. icerde kalan kanama gecte atilabilir. Ayrica migreni olan biriyim o da tetiklendi testten sonra. Gogus agrim ise daha cok yeni basladi 30. gunde. Umarim yardimci olur.
Elbetteki herkesin bedeni kendine ve farkli deneyimler yasanabilir. ama kesinlikle hamileyken erken doneme hamile oldugumu anlamiyorum. Ayrica stres yapmadigimiz, unuttugumuz ay olur hikayesi de yok bende. bir seyi beklerken stressiz olma ihtimalim yok. Gayatte stresliydim. :) 7 aydir deniyorduk. Demem o ki, hala neden bu ay oldu, oncekilerde olmadi, neyi dogru ve neyi yanlis yaptik gibi sorularin cevabi bende de yok. sadece oldu.
Kasık ağrım olmaz benim göğüs ağrım olurdu yine aynısı oldu o aydaMerhaba peki normalde adet zamanları olan sancılarınız kasık ağrısı gibi, hamile kaldığınız ay da oldu mu? Ama aynı adet olacakmış gibi
Kesinlikle...yururken yoruluyorum bel agrisindan dolayi..Iki gebelik yaşadım. İlki boş gebelik olduğu için 9.haftada kürtaj oldum. Şimdi 16 haftalık hamileyim.
Gebelik belirtisi olarak adetten 5 gün falan önce başlar. Bel ağrısı, gögüslerde hassasiyet çok hafif mide bulantisi şeklinde. Ama özellikle her ikisinde de yaşadığım bariz belirti bel ağrısı. Adet zamanlarımda olanlardan daha fazla bir ağrı. Kendini belli eden türden.