Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba belirtilerin aynısı bende de var 3 gün önce test yaptım negatifti bugün yaptım pozitif yani hamile miyim değil miyim emin değilim ama biz planlıyoruz. Gebelik planlamıyorsanız muhtemelen başka sebeplerden belirti görüyorsunuzdur .Merhaba kızlar, gebelik planlamıyoruz aslında ama kendimi çok yorgun hissediyorum , ve afedersiniz gaz ve geğirme var geçmeyen. Ve alt karnım çok ağrıyor . Reglime 8 gün var . Olabilir mi acaba ?
İnşallah bebiştir sizinki kaç gün var reglinize?Merhaba belirtilerin aynısı bende de var 3 gün önce test yaptım negatifti bugün yaptım pozitif yani hamile miyim değil miyim emin değilim ama biz planlıyoruz. Gebelik planlamıyorsanız muhtemelen başka sebeplerden belirti görüyorsunuzdur .
Hayırlısı 2-3 gün kaldıİnşallah bebiştir sizinki kaç gün var reglinize?
O zaman az kaldı öğrenirsiniz yakındaHayırlısı 2-3 gün kaldı
İnşallah başına gelmez seni de korkutmak istemem ama geçen ay aynısı yaşadım reglime 3 gün kala kistim patladı meğerse kistten oluyormuş. Gebelik bu kadar erken belirti vermez diye biliyorum. Rabbim gönlüne göre versinMerhaba arkadaslar reglime 9 gun var yumurtlama donemimden beri karnim adet olckmisim gibi agriyo hatta bazen adet olcm saniorm kasikta hafif cok nadir agrim oluor mide bulantm hep olan biriyim oyuzden ayirt edemiorm fazla göğüslerim de hafif agriyo oda olabilen birsey
Ama ozellikle 2 gundur karnm cok fazla agriyo heleki yoruldugumda hamilelik belirtisi olabilir mi
Daha once ust kere gebelik yasadm aslinda ama boyle bir agrim olmamisti. Yumrtlaklarmda cok agriyor hele 20. Gunumde uyuyamadm agridan, oyuzden kistten daha cok supheleniorm zten surekli kistim cikiyor cok sukur hic patlama yaşamadım sanirim veya yasadmda anlamadm da olablr cnku yillardir kistle yasamaya alistm oluyor gecior surekli. Amin tsk edermİnşallah başına gelmez seni de korkutmak istemem ama geçen ay aynısı yaşadım reglime 3 gün kala kistim patladı meğerse kistten oluyormuş. Gebelik bu kadar erken belirti vermez diye biliyorum. Rabbim gönlüne göre versin
Merhaba canım ben 2 aylık hamileyim henüz ilk kızımda adetimin geciktigi ertesi gün hemen midem bulanmaya başladı ve 9 ay boyunca hep istifra ettim hicbisiy yiyemedim ama bunda hicbir belirtim yok adet gecikmem bile olmadı ama testim pozitif çıktıErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Patlasaydı kesin hatırlardınız emin olun ağrıdan bayıldım yani ben acillik oldum sabaha kadar uğraştım ve günlerce ağrısı sürdü. Rabbim şifa versin inşallahDaha once ust kere gebelik yasadm aslinda ama boyle bir agrim olmamisti. Yumrtlaklarmda cok agriyor hele 20. Gunumde uyuyamadm agridan, oyuzden kistten daha cok supheleniorm zten surekli kistim cikiyor cok sukur hic patlama yaşamadım sanirim veya yasadmda anlamadm da olablr cnku yillardir kistle yasamaya alistm oluyor gecior surekli. Amin tsk ederm
Doktora görünmen en iyisi ben pkos luyum ve ilaçla adet oluyordum genelde. Senin dediğini her ay yaşıyordum 40 gün 45 gün bazen aylarca adet olamıyordum Belki stresten hava değişiminden falan olmuştur kesin doktora git ihmal etmeMerhaba bi sorum var sizlere, benim normalde reglm 5 gün sürer ama bu ay 9 gün sürdü bugün 9.günüm, ama son 3 gündür sadece kahverengi akıntım geliyor alt karnımda aşırı şiş sebebi nedir
Kan verdiniz miiKızlar ya geçen ay 29.gün adet olmuştum şuan döngümün 34.günündeyim ve hala adet olmadım dün erken test yaptım negatif çıktı. Bugün hala adet olmadım günlerdir aşırı gazım var karın ağrısı ama göğüslerimde bişey yok koku hassasiyetim ve iştahsızlığım var. Bu gece kan testi vereyim mi sizce? Hastanedeyim gece 4te vereyim diyorum
Ya hayır vermedim açıkcası 3 gün önce yaptığım erken testler negatif çıkınca hayal kırıklığına uğramak istemedim hala bekliyorumKan verdiniz mii
Erken testler bende hep negatif çıktı kan verdim 1.2 gibi bi değerdi aradan 2 3 gün geçti kaset test pozitif kan 34 ne bileyim biraz bekle ya da doktora görünYa hayır vermedim açıkcası 3 gün önce yaptığım erken testler negatif çıkınca hayal kırıklığına uğramak istemedim hala bekliyorum
Merhaba benim de 2/3 günüm var adet olmama , belirtileriniz nedir ?Hayırlısı 2-3 gün kaldı
Merhaba peki normalde adet zamanları olan sancılarınız kasık ağrısı gibi, hamile kaldığınız ay da oldu mu? Ama aynı adet olacakmış gibiArkadaşında dediği gibi bende hamile kaldığım ay hiçbir farklı belirti yaşamadım ama hamile kalmadan önceki aylar mide yanmasına kadar yaşadığım oldu sadece her zamanki gibi adet olacak gibiydim kesinlikle hamilelik şüphesi gelmemişti aklıma adetimi bekliyordum