Bat beklenen adet tarihiniz onu sormuş arkadaşBat nedir? Yumurtlamama mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat beklenen adet tarihiniz onu sormuş arkadaşBat nedir? Yumurtlamama mı?
Merhaba bat beklenen adet tarihi, sat ise son adet tarihinin kisaltmasidirBat nedir? Yumurtlamama mı?
21 yaşında bunu da öğrendimMerhaba bat beklenen adet tarihi, sat ise son adet tarihinin kisaltmasidir
Bende şuan öğreniyorum adetime 1 hafta kadar var şuan. Ama adet belirtlileri gösteriyorum o kadar arada kaldım ki ağrılarımdan dolayı ağrı kesici de içemiyorum sanırım yarın bi test yapıcamMerhaba bat beklenen adet tarihi, sat ise son adet tarihinin kisaltmasidir
Merhaba nasil bir lekelenme yaşadınız bende hamile olduğumu hissettim De zaten gecikmem de var kimyasal gebelik yaşadım gecen ay bu ayda adet olmadım aynı belirtiler devam edıyor yüme emin oldum ama leke başladı kahveli korktım adet ni olacam diyeBende reglin 3 gün öncesinde bi lekelenme olmuştu, ve kasık ağrısı, göğüs ağrısı ile sanki regl olacakmışım gibi bir his vardı. Lekelenme dışındakiler regl öncesinde de olduğu için 2 gün bekleyip test yapmıştım
Adetimden 3 gün kadar önce kahverengi leke geldi, 2 gün sonra erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Kan verdim beta hcg 800 civarıydı. 5 gün sonra normal adet kanaması gibi bi kanama başladı gece acile gittik. Progestan yazdılar sabah akşam 200 mg şeklinde ağızdan al dediler. Ama kanaman 4 pedi geçerse gel ultrasonla bakıcaz dediler şükür ki sabaha kanama geçmiş kahverengi lekenme kalmıştı. Cumartesi sabah doktora gittim beta hcg 4000 civarıydı kese göründü. İlaca devam ediyorum 7+1 haftalık olduç lekelenme kahverengi şekilde devam ediyor. Bi test verip doktorunla paylaş bence, gerekirse progestan başlar kanama insanı çok korkutuyo.Merhaba nasil bir lekelenme yaşadınız bende hamile olduğumu hissettim De zaten gecikmem de var kimyasal gebelik yaşadım gecen ay bu ayda adet olmadım aynı belirtiler devam edıyor yüme emin oldum ama leke başladı kahveli korktım adet ni olacam diye
Gebeliğin hayırlı olsun kuzum bende 5 haftalık hamileyim birsey sormak istiyorum ilk muayenen de alttanmı yoksa ultrasonlamı yaptı doktor ben daha gitmedim deHamileymişim canım ama her hamilelikte belirti ayrı oluyor göğüs ağrısı bende bu hamilelikte oldu kromozom anomalisi vardı düşük yaptım 3 ay sonra yine hamile kaldım bunda göğüs ağrısı yaşamadım regl olacam sandım. Bende hamilelik belirtileri çok sonra çıktı 6. Haftada bulantı kusma yaşadım mesrla çok şükür 21 haftalık olduk
Sizce hamile miyimErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Evet hamilesin :)Sizce hamile miyim
İlk okuduğumda dedimki keşke gitmeseydin doktora biraz daha bekleseydin yada sağlık ocağına hamilelik testi verseydin ilk geçikmende ama şöyle bakalım Allah öyle olmasını istemiş hayırlısı inşallah beta çikmis olduğuna göre hamilesin hayırlısıylan bebeğini kucağına alırsın inşallah banada dua et Bende çok istiyorum inşallah bende hamile kalırım hayırlısıylankızlar yardıma ihtiyacım var. benim 29 mayıs SAT, 26 haziran BAT vardı önceki aylarda. 2 temmuzda erken gebelik testi negatifti, 5 temmuzda da kan testi negatifti. bundan önce hep düzenli regl oluyordum, hiç gecikme olmazdı o yüzden endişe edip doktora gittim. doktor ultrason baktı, folikül çatlamamış dedi ve regl söktürücü ile 10 temmuzda regl oldum. sonra 10 temmuz SAT, 7 ağustos BAT iken yine regl olmadım. bu sefer iyice bekledim. 19 ağustosta kaset tipi test negatifti. kan vermeden yine doktora gittim kesin negatifim diye. 25 ağustosta gittim doktor yine folikülün çatlamamış gibi görünüyor, kese yok ama bi kan bakalım dedi ve 400 beta hcg çıktı kanda. bugün yine gidicem, yükseliyor mu diye bakıcaz. ama aklıma bir kurt düştü, acaba geçen ay da hamile miydim, regl söktürücü kullanınca bebeğim düştü mü diye. böyle bir şey olabilir mi, içim içimi yiyor bir de sizce bu sefer kesin midir hamileliğim
Sizce hamile miyim
Merhaba bende 36 yasindayim benzer surecler:) muayenede gorunmuyor cunku ayni sureci yasadim.belirtileriniz cok olasi.erken gebelik testi sonuc verebilir benim 11. Gun cikti.Herkese merhaba.38 yaşındayım ve 6 aylık evliyim. Bebek istiyoruz artık benim yaşım sebebiyle fazla beklemeye gerek yok.Bu ay korunmadan ilişkiye girdik. Adetlerim hep düzenlidir tam gününde olurum uygulamadan takip ettiğim takvime göre. Ovulasyon testlerinin çift çizgi çıktığı her gün ilişkiye girdik yumurtlama dönemimi kaçırdığımı zannetmiyorum. Sizlere sorum adetime 5 gün var. Göğüslerim yine adet olacakmışım gibi aşırı hassas, bacaklarımda km lerce yürümüşüm gibi bir sizi ve ağrı, işten eve gelince aniden uyku hali ve sabahları zor kalkma. (ki ben sabah 5 de kendiliğinden uyanan biriyim), süte benzer sıvı bir beyaz akıntı baya baya çamaşırımdan pantolonumu ıslatacak derecede (hiç böyle akıntım olmamıştı), göğüs harelerimdeki ptırcıkların daha belirginliği ve göğüs harelerimin büyümesi,sabah mide bulantısı ve aşırı acıkma. Bu tarz belirtileri yaşayan var mıdır? Test yapsam eminim ki çıkmayacak daha adetime var ve 10 12 gün geçti ilişki günlerinin üzerinden.Erken gebelik testi yapmalı mıyım? Bu akşam jinekolog muayenem var evlendikten beri hiç gitmedim bir genel muayaneye gideceğim. Orda gebeliğim görünür mü? Yaşım 38 ama bu konularda biraz cahilim sizlerin yazdıklarına göre fikir edinmeye çalışıyorum
geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Allah hepimizin gönlüne göre versin inş. Bu arada idrarım da sanki erkek idrarı gibi ağır kokuyor ve koyu sizde de böyle bir durum oldu mu?Test bozuk gibi.c
Merhaba bende 36 yasindayim benzer surecler:) muayenede gorunmuyor cunku ayni sureci yasadim.belirtileriniz cok olasi.erken gebelik testi sonuc verebilir benim 11. Gun cikti.
Bende olmadi ancak cok farkli belirtiler olabiliyor:)geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Allah hepimizin gönlüne göre versin inş. Bu arada idrarım da sanki erkek idrarı gibi ağır kokuyor ve koyu sizde de böyle bir durum oldu mu?