- 23 Ağustos 2023
- 118
- 56
- 18
- 29
Özellikle ayakta durunca yanlardan bastıran bir ağrı oluyordu. Adet geçtikten iki üç gün sonra test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı.Kesinlikle...yururken yoruluyorum bel agrisindan dolayi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özellikle ayakta durunca yanlardan bastıran bir ağrı oluyordu. Adet geçtikten iki üç gün sonra test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı.Kesinlikle...yururken yoruluyorum bel agrisindan dolayi..
Ben sirt cantasi takarim surekli.bana zulum oldu sirtimda fil tasiyorum gibi..mÖzellikle ayakta durunca yanlardan bastıran bir ağrı oluyordu. Adet geçtikten iki üç gün sonra test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı.
Güncelin nedir sonuç neymiş?Valla artık olsun ya yoksa aşılama deneyeceğiz artık.. umarım hepimiz sevindirici haberler alırızz..:)
Yaa çok sevindim sizin adınıza , benim de kasıklarımda özellikle yumurtlama olan kasıkta ağrı var ve göğsüm ağrıyor 1 hafta var adete ben de bir an üzüldüm acaba adet belrtisi mi diye unut var mıdır sizce başka hangi belirtiler oldu sizde adet gecikmesi olmadan önce :)?
Hamileymişim canım ama her hamilelikte belirti ayrı oluyor göğüs ağrısı bende bu hamilelikte oldu kromozom anomalisi vardı düşük yaptım 3 ay sonra yine hamile kaldım bunda göğüs ağrısı yaşamadım regl olacam sandım. Bende hamilelik belirtileri çok sonra çıktı 6. Haftada bulantı kusma yaşadım mesrla çok şükür 21 haftalık oldukGüncelin nedir sonuç neymiş?
Bende reglin 3 gün öncesinde bi lekelenme olmuştu, ve kasık ağrısı, göğüs ağrısı ile sanki regl olacakmışım gibi bir his vardı. Lekelenme dışındakiler regl öncesinde de olduğu için 2 gün bekleyip test yapmıştımErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Gecikme varsa test yapabilirsin hemenBende 2 gün gecikti adet sancısı gibi kasik ve ara ara karnıma ağrı giriyor ama ne göğüs ağrısı ne uyku falan yok bende koku hassasiyetim eskiden de vardı şimdi de nasıl ayirt edecem ben ve 5 gün sonra şehir dışına çıkmam lazım yardımcı olurmusunuz lütfen
Cikarmi ki yarın 3 gün olcak gecikme âdet günüm düzenli her ay 2 3 gün geri gelir ama 3 gündür olmuyorum yarın 3 olucak yani bilmiyorumGecikme varsa test yapabilirsin hemen
Merhaba hanımlar :) bende kasık ağrısını takip eden gögüs ağrısı ve bacak ağrısı başladı gögüslerim de ki damarlar belirlinleşti hamile olabilir miyim?
Belli olur buyuk ihtimal silikte olsa.Cikarmi ki yarın 3 gün olcak gecikme âdet günüm düzenli her ay 2 3 gün geri gelir ama 3 gündür olmuyorum yarın 3 olucak yani bilmiyorum
Bat nedir? Yumurtlamama mı?Bat ne zaman?
Bat beklenen adet tarihiniz onu sormuş arkadaşBat nedir? Yumurtlamama mı?
Merhaba bat beklenen adet tarihi, sat ise son adet tarihinin kisaltmasidirBat nedir? Yumurtlamama mı?
21 yaşında bunu da öğrendimMerhaba bat beklenen adet tarihi, sat ise son adet tarihinin kisaltmasidir