- 3 Temmuz 2023
- 320
- 56
- 26
Benimde dusukten onceki belirtiler var ama test yapmaya cesaretim yok goguslerim hassas buyudu belim agriyor ve tansiyonum dusuyor hep insallah hamileyizdirBakalım adet günümü bekliyorum belirtilerim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde dusukten onceki belirtiler var ama test yapmaya cesaretim yok goguslerim hassas buyudu belim agriyor ve tansiyonum dusuyor hep insallah hamileyizdirBakalım adet günümü bekliyorum belirtilerim var
İnşallah kardeşim inşallahBenimde dusukten onceki belirtiler var ama test yapmaya cesaretim yok goguslerim hassas buyudu belim agriyor ve tansiyonum dusuyor hep insallah hamileyizdir
Çok kafana takarsan inadına olmz ben 5 yıl taktım İnanlı olmadı.pcos vardı birde bende düşünmedim calismya bsldim kafamdan attimm şuan 6haftalik hamileyim geçen hafta öğrendim insallh seninde olur ama pes ettiğin an olacak3 yıllık evliyim ve ilk kez bu ay denedik dün test yaptım negatif çıktı bekleyemedim adeti daha 4 gün falan var adete.Çok büyük hayal kırıklığı yaşadım oysa düne kadar mide bulantısı duygusal hassaslık falan vardı. Sanırım psikolojikmiş.Bende "hamileyim" düşüncesine fazla takılmışım bu sabah acayip boşlukta uyandım.Sizce testin yanlış olma ihtimali var mı? Lütfen birileri akıl versin henüz çok toyumben
Bir hafta öncesinde adet olacakmisim gibi karin agrisi oldu hatta bir hafta boyunca pedle dolaştım ha oldu ha olacak diye 2-3 gün sonra ağrı geçti, yalnızca o hafta çok fazla meme hassasiyeti yaşadım ve normalden daha sık idrara çıktım. Başka da herkesin anlattıklarindan ne bulantı ne ateş ne de bişey yaşamadım. Bence belirtiler kişiden kişiye çok fazla değişiyor. Biraz sabirsiziz ama maalesef en önemli belirti adet gecikmesi :)) bir hafta gecikince test yaptım bugün pozitif gördüm çok şükürErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Sizce gebelik varmi 8. Adet gecikmesi 1 ay once kimyasal gebelik yasadimEvet Allah'ıma şükürler olsun bir şey sorucam belim çok ağrıyor bu anormal bir ağrımıdır sizce daha doktora görünmedim yaklaşık 1 haftadır ilk kasıkla başlamıştı
Silik bir çizgi var gibi 8 gün mu oldu adet gecikmeniz? 8 gün olduysa daha belirgin mi cikmaliydiSizce gebelik varmi 8. Adet gecikmesi 1 ay once kimyasal gebelik yasadim
Ben 10 temmuz kimyasal yasadim ondan sonra 29u adet olmam lazimdi olmadim hamilelik belirtileri varSilik bir çizgi var gibi 8 gün mu oldu adet gecikmeniz? 8 gün olduysa daha belirgin mi cikmaliydi
1 test daha yarin yapicam kan vermek istemiyorum negatifi gorursem cok uzuluyorum ve iyneden korkuyorum :)Silik bir çizgi var gibi 8 gün mu oldu adet gecikmeniz? 8 gün olduysa daha belirgin mi cikmaliydi
7 aylık olduk şuan ama bende adet günüme kadar hiçbir belirti olmadı kişiden kişiye değişiyor bu durumlar ama yerleşme zamanında çok ağrı oluyor adetten oldukça Farklı bir ağrı bu rahatsız edici ama sancı değil kısa kısa ağrılar oluyorErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün
haklısın canım bende bikaç aydır hamileliliğin bütün belirtilerini yaşıyorum ama olmuyo işte .. bundan böyle karar verdim ümitlenmicem...artık Rabbim nezaman bana anne olmayı layık görür bilemem ... sabırla beklemek lazım ama nerde bende o sabıııııııırrr... Allah'ım sen isteyen herkese anne olmayı nasip et ...AMİİİİİİİİNNNNNN........:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
Kaç haftalık hamilesiniz? böyle bir akıntı mi sizinki de?(resim için çok özür diliyorum ilk defa böyle bişey görünce resmini çektim)Bende de akinti cok oluyor beyaz yapiskan