Sende var mı gebelik ben buraya yazmayı unuttum bn 6 aylık hamileym ya sen umarım seninde vardırBen de öyle diyordum
Bilsem hiç korunmazdım
Canım test yaptın miHayırlı akşamlar kızları bir şey soracağım. Adet bitiminde ardarda 2 gün gerçekleşen bir ilişki oldu. Bu ilişkiler sonrası aradan 6 gün geçtiğinde 3 gün sık olmamakla beraber lekelenme yaşadım erkenden yerleşme vb durum olamaz değil mi?
Bir sonra ki adetim 14 temmuzda. Pko hastasıyım,pkoya bağlı ara kanama vb durum ya da kalan pis kan olabilir mi kafam fena karıştı
Kaçıncı günüBakarmısınız bi silik çıktı ama pek anlayamadım
Şöyle söyliyim bugün gecikmenin 17. Günü ama doktor geö döllenme olabilir demişti 5. Gecikme günümde test yaptım silik çikti kan versin 0.2 çikti ayın 20 sınde tekrar kan verdim yine 0.2 hala regl olmadım test yaptım yine silikti napcamı bilmiyorumKaçıncı günü
Bende boyle ogrendim bu sekilde kimyasal gebelik yasadim 6. Haftada dusuk yaptim regl olmadim bugun olmam lazimdi ama gogus hassasiyeti cok fazla acaba regl olmadan tkrar hamile olabilirmiyim kizlrKızlar geç döllenme durumum var gecikmenin 6. Günündeyim erken gebelik testi yaptım pozitif silik, normal kaset test yaptım hayali gölge sizce nedir!?
Yumurtlama tarihinde beraber olduysaniz olur erken belirtileri olabiliyorKızlar merhaba ben eşimle en son geçtiğimiz pazar ve pazartesi korunmasız ilişki yaşadım reglime de daha 6 gün var 2 gündür baş dönmem yorgunluk sag kasikta özellikle yuruyunce batma hissediyorum adet olacakmışım gibi ağrı oluyor arada ki normalde ben adetime yakın hiç böyle belirtiler yaşamam sizce gebelik belirtisi bu kadar erken olur mu yoksa bana mı öyle geliyor
Kimyasal gebelikten 25 gün sonra ikizlere Hamile kaldımKizlar ben 10temmuz kimyasal gebelik yasadim regl olmadim hic ama goguslerim cok hassas ve sut gibi bi akinti geldi bugun yemek yemedigimde tansiyonum falan dusuyor regl olmadan hamile kalan varmi kimyasal gebelik sonrasi test yapamam suan da
Regl olmadan mıKimyasal gebelikten 25 gün sonra ikizlere Hamile kaldım
Kimyasalla zaten söküldü birdaha olmadım zaten bir dahaki adetimi olmadım gebeymişimRegl olmadan mı
Ay cok iyi masallah allah acilarini gostermesin saglikla kucagina alirsin insallah rabbim tamamina erdirsinKimyasalla zaten söküldü birdaha olmadım zaten bir dahaki adetimi olmadım gebeymişim
İkizdi birini beş haftalıkken birini yedi haftalıkken düşürdüm geçen sene ağustos ayında canım ama teşekkür ederim inşallah ahirete kaldı kavuşmamızAy cok iyi masallah allah acilarini gostermesin saglikla kucagina alirsin insallah rabbim tamamina erdirsin
Aaa ben anlamadim oxaman kimyasaldan sonra bide ikiz dusurdunİkizdi birini beş haftalıkken birini yedi haftalıkken düşürdüm geçen sene ağustos ayında canım ama teşekkür ederim inşallah ahirete kaldı kavuşmamız
Suan peki gebelik varmiİkizdi birini beş haftalıkken birini yedi haftalıkken düşürdüm geçen sene ağustos ayında canım ama teşekkür ederim inşallah ahirete kaldı kavuşmamız
Bakalım adet günümü bekliyorum belirtilerim varSuan peki gebelik varmi