Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar yardımcı olurmusunuz lütfen , bu ay yumurtlama dönemim Le birlikte düzenli ilişki yaşadık adetime 3 gün var testi ne zaman yapmalıyım ve ara ara belirtilerde hissediyorum
Ben adete 3 gün kala silik çizgiyle öğrenmiştim bir deneyin isterseniz ama çıkmassa kesin yok diyemeyiz bekler tekrar yaparsınız adetiniz geçince

Merhaba kızlar. Verimli günleri değerlendirdim. Adetime 8-9 gün var ama göğüslerim aşırı şiş ve hassas, baş dönmesi, kasıklarda ağrı var. Kan testi yaptırsam mı

Benimde böyle testim hangi marka acaba sizinki? Benimki artımeddi bi çok yerde yanılma payının yüksek olduğu yazıyor
Hatırlamıyorum bi kaç gündür strese girmiyim diye girmiyordum buraya. Şu an gecikmemin 26. Günü. 26 gündür adet olmuyorum. Yarın idrar testi yapacağım. Kaset test

Kızlar benim geç döllenme durumum var şuan gecikmenin 5. Günü kan testi verdim negatif çıkmıştı adetine 2 gün kala, doktor 1 hafta beklememi sorna tekrar test yapmamı söylemişti,bu sabah erken gebelik testi yaptım ilk 2 dakikada böyle çıktı özellikle de süresini bekledim sizce durum nedir??

Eklentiler

• IMG_20230714_070410.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 174
  • IMG_20230714_070409.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 160
Kızlar geç döllenme durumum var gecikmenin 6. Günündeyim erken gebelik testi yaptım pozitif silik, normal kaset test yaptım hayali gölge sizce nedir!?

Kızlar regl günü lekelenme geldi kesildi idrar testi yaptım negatif çıktı kaset test. Sizce hiç ihtimali yok mudur artık

Kizlar son adet tarihim 14 haziran uygulamadan reglimi takip ediyorum korunmuyoruz haziran ayini meredeyse tamemen degerlendirdim uygulamaya gore suanda reglim 5 gün gecikmis durumda sabahlari ve aksamlari yatmadan ara ara mide bulantisi ve mide krambi gibi karnimda degisik kramplar yasiyorum regl olmadan once yuzum sivilcelenir goguslerim asiri hassas olurdu ama hic biri olmadi bir de cok uykuya meyilliyim gebelik belirtim de yok diye düşünüyorum size sorum su testte negatif görmeye korkuyorum ama bi yandan da kafam karisik siz hic belirtisiz gebe olduğunuzu öğrendiniz mi cevaplayan arkadaslarima cok teşekkür ederim

Merhaba bir haftadır vücudum aşırı aşırı aşırı derecede sıcak kendimde çok sıcaklıyorum yüzümü ateş basıyo elerimin içi ayaklarımın altı yanıyor ve yine bir haftadır kasıklarımda ve belim ağrı var bildğimiz adet ağrısı ha oldum ha olucam dediğimiz cinsten ağrı geliyor tamam diyorum bu sefer oldum ama bişey yok bir hafta on gündür sürekli adet sancısı çekiyorum ki normalde bir ili gün önce ağrım olur göğüslerimde şişlik yok ama koltuk altına vuran hafif ağrı var dokunduğumda kan tahlili verdim pazartesi alacağım sonucu ama yinede merak içindeyim sıcak basmayı yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı aramızda

Benim de hiç belirtim olmadı bir süre. Test alıp yapın bence

Benim 3 gebeliğin ilk oglum 12 yaşında ikinci oğlumu 5 aylıkken kaybettim kaybimin ardından 6 sene geçti rabbim olsun olmasın derken yumurtlama gunu ilişkim oldu 5 haziranda ve bebek tutmuş geçen hafta çarşamba günü ultrasyona girdim 7 hafta 1 gunluk cikti kese oluşmuş kalp.atisi var belirtilerim ise şiddetli bir şekilde sag taraf kasik.agrisi sürekli uyku hali halsizlik göğüs felaket büyüdü göğüs ucu kararması oldu sürekli adet olacak gibi kramplar adetim olacağı gün test yaptım ve ilk 2 dakikada pozitif gordum kanda da 197 idi Benim diğer gebeliklerim hiç böyle olmamıştı bu çok değişik ilk anne.oldugumda 24 yaşındaydım ikinci gebeligimde 31 şimdi 36 rabbim her isteyene versin sağlıkla sihhatle hayırla eline ayağına kavustursun

Kaç gün gecikmesi lazım benim bat dün idi hala gelemdi

selamlar, reglim 3-4 gun gecikti ama dun sabah test yaptim farkli markalarin negatif. hic regl olacakmis gibi bir agrim yok bir de regl tarihimden 2-3 gun once cok hafif bir kan geldi. turkiyede olsam coktan doktora gitmistim ama burda randevu bulmak kolay degil. sizce ne yapmaliyim, endiselenmeye basladim. bir de gecen ay ovulation testi yaptim ona gore denedik. tesekkurler simdiden

Merhaba ne yaptiniz test gosterdimi?
Kizlar merhaba reglim yaklasik bi 8 gun gecikti gecikme yasamadan once ve su aralar ara arar hemen gecmeyen bas agrisi ve biseyler yedikten sonra mide bulantısı yasiyorum afedersiniz istifra da ediyorum bu sabah kalktigim gibi midem bulandi test yapmaya cok korkuyorum gece de bas agrisi ve mide bulantisindan uyuyamadim acaba ihtimali var midir ? Bir de gebelige dair bi belirtim regle dair bi belirtim de yok akintidir göğüs hassasiyetidir bu yüzden kafam cok karışık

İnsallah hamilesindir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…