Ben adete 3 gün kala silik çizgiyle öğrenmiştim bir deneyin isterseniz ama çıkmassa kesin yok diyemeyiz bekler tekrar yaparsınız adetiniz geçinceKızlar yardımcı olurmusunuz lütfen , bu ay yumurtlama dönemim Le birlikte düzenli ilişki yaşadık adetime 3 gün var testi ne zaman yapmalıyım ve ara ara belirtilerde hissediyorum
Ben adete 3 gün kala silik çizgiyle öğrenmiştim bir deneyin isterseniz ama çıkmassa kesin yok diyemeyiz bekler tekrar yaparsınız adetiniz geçince
Canım test yaptım bugün gölgeli 2. Çizgi çıktı yarın sabah kan vermeyi düşünüyorum fotoğrafta belli değil ama gözle görülüyorBen adete 3 gün kala silik çizgiyle öğrenmiştim bir deneyin isterseniz ama çıkmassa kesin yok diyemeyiz bekler tekrar yaparsınız adetiniz geçince
Ayy çok sevindim inşallah değer güzel gelirCanım test yaptım bugün gölgeli 2. Çizgi çıktı yarın sabah kan vermeyi düşünüyorum fotoğrafta belli değil ama gözle görülüyor
Hatırlamıyorum bi kaç gündür strese girmiyim diye girmiyordum buraya. Şu an gecikmemin 26. Günü. 26 gündür adet olmuyorum. Yarın idrar testi yapacağım. Kaset testBenimde böyle testim hangi marka acaba sizinki? Benimki artımeddi bi çok yerde yanılma payının yüksek olduğu yazıyor
Benim de hiç belirtim olmadı bir süre. Test alıp yapın benceKizlar son adet tarihim 14 haziran uygulamadan reglimi takip ediyorum korunmuyoruz haziran ayini meredeyse tamemen degerlendirdim uygulamaya gore suanda reglim 5 gün gecikmis durumda sabahlari ve aksamlari yatmadan ara ara mide bulantisi ve mide krambi gibi karnimda degisik kramplar yasiyorum regl olmadan once yuzum sivilcelenir goguslerim asiri hassas olurdu ama hic biri olmadi bir de cok uykuya meyilliyim gebelik belirtim de yok diye düşünüyorum size sorum su testte negatif görmeye korkuyorum ama bi yandan da kafam karisik siz hic belirtisiz gebe olduğunuzu öğrendiniz mi cevaplayan arkadaslarima cok teşekkür ederim
Etrafimda nöbetçi eczane yok yarin inşallahBenim de hiç belirtim olmadı bir süre. Test alıp yapın bence
Merhababir haftadır vücudum aşırı aşırı aşırı derecede sıcak kendimde çok sıcaklıyorum yüzümü ateş basıyo elerimin içi ayaklarımın altı yanıyor ve yine bir haftadır kasıklarımda ve belim ağrı var bildğimiz adet ağrısı ha oldum ha olucam dediğimiz cinsten ağrı geliyor tamam diyorum bu sefer oldum ama bişey yok bir hafta on gündür sürekli adet sancısı çekiyorum ki normalde bir ili gün önce ağrım olur göğüslerimde şişlik yok ama koltuk altına vuran hafif ağrı var dokunduğumda kan tahlili verdim pazartesi alacağım sonucu ama yinede merak içindeyim sıcak basmayı yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı aramızda
Kaç gün gecikmesi lazım benim bat dün idi hala gelemdibebiş benden sana tavsiye reglinin gecikmesini bekle regl gecikmeden gittiginde sonuc alsan mesela beta yuksek cıksa benim gibi sonra tribe giriyosun kimyasal mı nedir falan filan diye o yuzden direkt geciksin yuksek deger gor hamilelik varsa tam mutluluk yasa
Merhaba ne yaptiniz test gosterdimi?Kaç gün gecikmesi lazım benim bat dün idi hala gelemdi
Kizlar merhaba reglim yaklasik bi 8 gun gecikti gecikme yasamadan once ve su aralar ara arar hemen gecmeyen bas agrisi ve biseyler yedikten sonra mide bulantısı yasiyorum afedersiniz istifra da ediyorum bu sabah kalktigim gibi midem bulandi test yapmaya cok korkuyorum gece de bas agrisi ve mide bulantisindan uyuyamadim acaba ihtimali var midir ? Bir de gebelige dair bi belirtim regle dair bi belirtim de yok akintidir göğüs hassasiyetidir bu yüzden kafam cok karışıkMerhaba ne yaptiniz test gosterdimi?
İnsallah hamilesindir benceKizlar merhaba reglim yaklasik bi 8 gun gecikti gecikme yasamadan once ve su aralar ara arar hemen gecmeyen bas agrisi ve biseyler yedikten sonra mide bulantısı yasiyorum afedersiniz istifra da ediyorum bu sabah kalktigim gibi midem bulandi test yapmaya cok korkuyorum gece de bas agrisi ve mide bulantisindan uyuyamadim acaba ihtimali var midir ? Bir de gebelige dair bi belirtim regle dair bi belirtim de yok akintidir göğüs hassasiyetidir bu yüzden kafam cok karışık