Test yapin benceselamlar, reglim 3-4 gun gecikti ama dun sabah test yaptim farkli markalarin negatif. hic regl olacakmis gibi bir agrim yok bir de regl tarihimden 2-3 gun once cok hafif bir kan geldi. turkiyede olsam coktan doktora gitmistim ama burda randevu bulmak kolay degil. sizce ne yapmaliyim, endiselenmeye basladim. bir de gecen ay ovulation testi yaptim ona gore denedik. tesekkurler simdiden
O kadar korkuyorum ki test yapip negatif görmeye midem bulaniyor ve migrenim olmadigi halde bas agrisi cekiyorum ne gebelige dair ne de regle dair bi belirtim yokİnsallah hamilesindir bence
Adet olmadiysan insallah ki hamilesin kardesimO kadar korkuyorum ki test yapip negatif görmeye midem bulaniyor ve migrenim olmadigi halde bas agrisi cekiyorum ne gebelige dair ne de regle dair bi belirtim yok
Olmadim canim arada afedersin seffaf sulu akinti oluyor bazen yumurta aki gibi cogu zaman kuruluk yasiyorum amaAdet olmadiysan insallah ki hamilesin kardesim
Bende de akinti cok oluyor beyaz yapiskanOlmadim canim arada afedersin seffaf sulu akinti oluyor bazen yumurta aki gibi cogu zaman kuruluk yasiyorum ama
Bende iste belirti de yok mesela suan bile midem bulaniyorBende de akinti cok oluyor beyaz yapiskan
Test yapmadım adetim 1 gün gecikti ama tedirginim varda çıkmazsa diyeMerhaba ne yaptiniz test gosterdimi?
Cikar yap benceTest yapmadım adetim 1 gün gecikti ama tedirginim varda çıkmazsa diye
Beyaz hafif sarımsı akıntı var bir kaç kez kasıklarıma çok hafif sancı geldi gitti belim çok ağrıyor bunlar belirti mi bilmiyorum adete 4 gün kala yapmıştım negatif çıkmıştıCikar yap bence
Kaç ay folik asit kullandınız
Benim de olmuyodu bizim de 10. Ayda oldu iki ay kaldı bı senemiz dolmaya ama ben folik asit üç ay kullandım
Ayni ilacı verdi doktor bana ve klomenle birlikte ,sizde etkisi oldu muKaç ay folik asit kullandınız
Benim de olmuyodu bizim de 10. Ayda oldu iki ay kaldı bı senemiz dolmaya ama ben folik asit üç ay kullandım
Erken gebelik testi yapabilirsinGünaydın kizlar bende bişey sormak istiyorum 3 gündür mide bulantısı var yemeklerlerden tiksinir şekilde koku hassasiyeti uykusuzluk yorgunluk hissi dünden berli de idrara çıkma var bel kasik ağrısı var ama 4 günüm var daha sizce hamilelik varmı acaba bu durumu yaşayan var mı
Tabi bazen psikolojik tedavi oluyoErken gebelik testi yapabilirsin
Ya arkadaşlar 2 3 gündür göğsümde ağrı var ve tuvalete çıkamıyorum göğüs ucumda kaşınma oluyor azıcık ve kasıklarımda ağrı oluyor arada bir halsiz hissediyorum hep kendimi uykumu alsam da almasam da ama uyuyamıyorum sizce hamilelik belirtisi olabilir mArkadaşın dediği gibi bende hamile kaldığım ay on yıldır yaşadığım adet belirtisi dışında hiçbir belirti yaşamadım