ziyagillerdenmiyimneyim
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.725
- 48
- 30
Pardon 89 gun var
Benimde öyle başlamıştı 6 gün varPardon 8
Limonumsu demek istedimKızlar limonsunuz az topak şeklinde akıntısı olan oldu mu peki ? Bende de ilk kez oluyor ama çok az silince geliyor pcos var bu arada bende.
Geçen bende kimyasal oldu birbirimize haber verelim umut olalımGecen ay kimyasal gebelik gecirdim ama bu ay da hamile kalacagim gibime geliyor insallah hayirli haberler aliriz
Benim hemen gecen ay oldu 1 ay bile olmadi. Ben normalde yumurtlayamiyorum ilacsiz. Kimyasal gebelikten sonra dogal yolla buyumus ve catlamis bileGeçen bende kimyasal oldu birbirimize haber verelim umut olalım
Bende sorun yok ama proklatin süt hormonum yüksekti fakat folik asit başladım doktorda tekrar gitmedim 1 ay daha deneyim sonra özele komple kasın doğuma başlayacağım hayırlısı bakalımBenim hemen gecen ay oldu 1 ay bile olmadi. Ben normalde yumurtlayamiyorum ilacsiz. Kimyasal gebelikten sonra dogal yolla buyumus ve catlamis bile
Yumurtlama günümden bu yana öyle bir şişlik var ki sanki 3 aylik hamileyim. Kramp agrı mide bulantisi acıkma üşüme. Ne olur hamile olayim regl 3 gun varcanım ben adetime 2 hafta kala anladım hamile olduğumu karnımda aşırı şişkinlik vardı ve göğüslerim dolgunlaşmaya başlamıştı.adetimi 1 gün geçincede test yaptım çıktı..
Çok sevindim yumurtlama olmasınaBenim hemen gecen ay oldu 1 ay bile olmadi. Ben normalde yumurtlayamiyorum ilacsiz. Kimyasal gebelikten sonra dogal yolla buyumus ve catlamis bile
Sizde gebelik testinde çıkabilir yaptınız mıYumurtlama günümden bu yana öyle bir şişlik var ki sanki 3 aylik hamileyim. Kramp agrı mide bulantisi acıkma üşüme. Ne olur hamile olayim regl 3 gun var
Erken gebelik testi yapmalıymışım ben normal gebelik testi yaptım negatif çıktı bu sabah. Bir gebenin günlüğünden gynoseed jel aldım bu ay ilk kez ovulasyon testi ile yumurtlamami buldum ve ve regl 5 gün sürdü reglden 2 gün sonra yumurtladım şaka gibi. Degerlendirdik ve jel aldığım kişi yumurtlamadan 17 gun sonra idrarda gebelik testi yap silik bir sekilde çıkar dedi 27 mayısı bekliyorum. Yumurtlamadan 17 gün sonra regl gecikmesinden 3 gün sonraya denk geliyor. Jel ile degerlendirdim ilk kez 7 aydir korunmuyoruz insallah olur ya bu aySizde gebelik testinde çıkabilir yaptınız mı
Ovülasyon testi kullan bir gebenin günlüğü ve masajı yap ben masajla doğal yumurtladim yumurtami masajla büyüttüm buyumeden atiliyorduSizde gebelik testinde çıkabilir yaptınız mı
İnşallah bende bu ay yumurtlamamı değerlendirdim çatlamamı değil geçen ay kimyasal yaşadım bu ay Allahım nasip ederde güzel haber yazarım amin sizlerde nasip etsin Allahım hepimize ama bence erken gebelikte belli eder kendisini ne tesadüf bende 28 mayısı bekliyorum :)Erken gebelik testi yapmalıymışım ben normal gebelik testi yaptım negatif çıktı bu sabah. Bir gebenin günlüğünden gynoseed jel aldım bu ay ilk kez ovulasyon testi ile yumurtlamami buldum ve ve regl 5 gün sürdü reglden 2 gün sonra yumurtladım şaka gibi. Degerlendirdik ve jel aldığım kişi yumurtlamadan 17 gun sonra idrarda gebelik testi yap silik bir sekilde çıkar dedi 27 mayısı bekliyorum. Yumurtlamadan 17 gün sonra regl gecikmesinden 3 gün sonraya denk geliyor. Jel ile degerlendirdim ilk kez 7 aydir korunmuyoruz insallah olur ya bu ay
Ayin kacinda yumurtladin canimİnşallah bende bu ay yumurtlamamı değerlendirdim çatlamamı değil geçen ay kimyasal yaşadım bu ay Allahım nasip ederde güzel haber yazarım amin sizlerde nasip etsin Allahım hepimize ama bence erken gebelikte belli eder kendisini ne tesadüf bende 28 mayısı bekliyorum :)
12 sinde yumurtladımAyin kacinda yumurtladin canim
26 sı regl günün 28 i 3 gun gecmis olur test yaparsin canim12 sinde yumurtladım
Sende bi bakar mısın ben 2 3 defa yaptım 12 olan teste iyi baktın sağ taraf daha koyu 13 e doğru çatlıyo26 sı regl günün 28 i 3 gun gecmis olur test yaparsin canim
Ayyy yorum yapacaksın diye sayfa yenileyip duruyoruuum bhgaaaaahhhaaag26 sı regl günün 28 i 3 gun gecmis olur test yaparsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?